Neler Yeni

Gaming gen hazır sistemde bilerek eksik ram yolluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yusuf
08.06.2021 tarihinde sistem sipariş verdim.
10.06.2021 tarihinde elime ulaştı.
Sistemde 16 gb ram olması gerekirken 1 tane 8gb ram takıp yollamışlar ve diğer ram kutusunda da öbür ram yoktu.
10.06.2021'de Gaming gen'i telefonla aradım ve kargonun ram'i kabul etmediğini söyledi ve ondan dolayı ram'i ayrı yollayacaklarını söylediler.
İlk başta garipsemedim unutmuşlardır falan dedim ve kargo şirketide bilgisayar kutusunu açmalarına izin vermediği için ram'i sonradan gönderiyorlardır diye düşündüm...
Bu gün yani 11.06.2021'de arayıp benim ram ne oldu dediğimde ise hala kargolanmadığını ve SÖZDE bu gün kargollayacaklarını söylediler ( ne kadar yersen artık sana kalmış :D ) ve bende neden ram'i kasa veya öbür ram kutusuna koyup yollamadıklarını sordum. Aldığım cevap çok komik. Hazır sistemlerde ram'i sonradan gönderdiklerini söyledi ( WTFFFF ???? )
Temsilciye bu durumun çok komik olduğunu söyledim ve bana verdiği cevap ( "HAKLISINIZ " ) . Gülsem mi ağlasam mı bilemedim açıkçası.
Bu durumu benle birlikte aynı sistemi alan başka bir arkadaşımızda yaşıyor şu anda. Durum sadece benle alakalı değil.

Gaming gen den sistem alıp bizim dışımızda bu durumu yaşayan var mı ?

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Sistemde 16 gb ram olması gerekirken 1 tane 8gb ram takıp yollamışlar ve diğer ram kutusunda da öbür ram yoktu.
10.06.2021'de Gaming gen'i telefonla aradım ve kargonun ram'i kabul etmediğini söyledi ve ondan dolayı ram'i ayrı yollayacaklarını söylediler.
İlk başta garipsemedim unutmuşlardır falan dedim ve kargo şirketide bilgisayar kutusunu açmalarına izin vermediği için ram'i sonradan gönderiyorlardır diye düşündüm...
Bu gün yani 11.06.2021'de arayıp benim ram ne oldu dediğimde ise hala kargolanmadığını ve SÖZDE bu gün kargollayacaklarını söylediler ( ne kadar yersen artık sana kalmış :D ) ve bende neden ram'i kasa veya öbür ram kutusuna koyup yollamadıklarını sordum. Aldığım cevap çok komik. Hazır sistemlerde ram'i sonradan gönderdiklerini söyledi ( WTFFFF ???? )
Temsilciye bu durumun çok komik olduğunu söyledim ve bana verdiği cevap ( "HAKLISINIZ " ) . Gülsem mi ağlasam mı bilemedim açıkçası.
Bu durumu benle birlikte aynı sistemi alan başka bir arkadaşımızda yaşıyor şu anda. Durum sadece benle alakalı değil.

-Ramleri sonradan yolluyoruz
+Dostum bu saçmalık
-Haklısınız
??????

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan

cidden şaka gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gaming gen den cevap geldi.
1623420708129.png

E kardeşim benim 2. ram garanti kapsamında değil mi ? :D WTF

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
şaka gibi firma ya :D
hahah.png

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yusuf
Çok acayip. İtopyadan farkı yokmuş demekki bu siteninde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Discord bak arex 🤪
itopya'da aynı saçmalığı yapıyor mu cidden ya. Üzüldüm hepsinin adına cidden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yusuf
1 haftadır öbür 8gb ram'i kargolamadılar hala.
Her gün arıyorum bu gün kargolanacak diyorlar ama yalan.
Bu gün aradım ve müşteri temsilcisi kargolandı dedi şu anda ısparta yolunda dedi kargonuz ( adresime bakmış ve ondan ısparta diyor )
aradım yurtiçi kargoyu benim adıma bir kargo varmı dedim son 3-4 gündür. Hiçbir kargo olmadıgını söylediler.
( şirket yurt içi kargo ile çalışıyor sadece )
şirketi yeniden aradım ve allahtan bu sefer başka bir temsilci açtı.
adamlarda utanma arlanma diye bir şey kalmamış. ...
Bu açan müşteri temsilcisi bu gün kesin kargoya vereceini söyledi ( hiç sanmıyorum.... verilseydi telefona mesaj gelirdi kargodan )
Akşam yeniden aradım müşteri hizmetlerini. kargolandımı diye sormak için.
5 kere müşteri hizmetlerine ulaşabilmek için sıra bekledim.
5 kere beklememin nedeni ise
2 tane müşteri temsilcileri var ve bana yalan söyleyen kişi telefonu açmaya **** yemiyor... ve telefonu 1 sn açıp kapatıyor.
En sonunda telefonu öbür müşteri temsilcisi açtı şans eseri. Kargolandıgını söyledi yarın takip numarasını mail ile yollarım dedi.
ama ben kargolandıgına ihtimal bile vermiyorum.
Sanırım en sonunda tüketici hakem heyetinde bitecek bu durum....
ACIYORUM VE BU FİRMAYI KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,028
İsim
göksel yurtcan
bruh moment öyle bir andır ki

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Bende gaming.gen.tr den sistem aldım. Yeni geldi 4 gün falan oluyor, bir eksik ya da başka bir sorunla karşılaşmadım. Hatta nedenini bilmediğim bir kutu bile vardı içinde. Cidden ne kutusu olduğunu bilmiyorum. Bence düzeltirler. Düzeltmeleri gerekiyor. Saçmalık... Altı üstü 8gb ram yollayacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,031
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom