Gaming gen İstanbul bayi bilgisayar sorucam

Bu PC İstanbul bayisinde stok varmı bilen varmı arkadaşlar
direk yarın arayarak sorsana kanka iletişimden bu arada gaming gen internetten hazır sistemlerde çok mağdur olan var dikkat ediniz benimde bu gün itibariyle 5 gün olacak verdiğim sipariş hala kargoya bile verilmedi kargo konusunda sıkıntılı

direk yarın arayarak sorsana kanka iletişimden bu arada gaming gen internetten hazır sistemlerde çok mağdur olan var dikkat ediniz benimde bu gün itibariyle 5 gün olacak verdiğim sipariş hala kargoya bile verilmedi kargo konusunda sıkıntılı
Yoğunluk oluşmuştur. Aldığım ekran kartı 2 günde elime geldi

yoğunlukla alakalı değil hocam bilmeden yorum yapmam dün sipariş veren arkadaşımın siparişi kargoya verildi benim cumartesi verdim çarşambaya giricez duruyor öyle hala
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konu açmıştım valorant turnuvam var diye bana hızlı iletim için söz verdiler sonra da siparişi verdikten sonrası bidaha telefonlarıma dönüş olmadı hat düşüyor sürekli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Turnuvaya kayıt ücreti boşa gitti arkadaşlarımdan laf yedim sırf bu yüzden normalde pazartesi kargoya verilip salı gelmesi gerekiyordu hızlı iletimde söz verdikleri için ve fiyat uygun diye aldım bileydim 40 lira fazla verirdim hemen gelirdi en azından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,220
Üyeler
192,650
Son üye
hktnkcgl
Geri