- Bütçe
- 300
arkadaşlar mouse arıyorum gaming gen de indirimler var 300tl bütçem var hangi fareyi alsam kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim
(bu ürünün se special edition versiyonu görünüyor her sitede ama burdaki farklı sanırım )
şekli hoşuma gitti şık duruyor
bu da çok klas duruyor ele güzel oturur gibi bi his veriyor
rival 3 zaten kullanmadım kullanan biri varsa nasıl bi hissiyatı var ele oturur mu vs yazarsa iyi olur
son olarak bu sade wirelles ve çok güzel duruyor
bunlar dışında önerisi olan varsa yazarsa çok mutlu olurum ellerim biraz büyük küçük mouse gelmez bana ele oturmalık fps oyununda işime yaricak güzel bi mouse öneren olursa çok müteşekkir olurum iyi günler
CORSAIR Dark Core RGB Pro Kablosuz Gaming Mouse
Corsair Dark Core RGB Pro SE, ultra hızlı 1ms 2.4GHz kablosuz bağlantı, Qi kablosuz şarj ve 18.000 DPI optik sensör ve 2.000Hz’e kadar hiper yoklama teknolojisi ile gerçek kablosuz oyun deneyimi sunar.
www.gaming.gen.tr
ASUS ROG STRIX IMPACT II Electro Punk RGB Gaming Mouse (90MP0270-BMUA00)
www.gaming.gen.tr
Logitech G402 Hyperion Fury 4.000 DPI Ultra Hızlı 500 IPS Oyuncu Mouse (910-004068)
Hyperion Fury, Logitech Delta Zero teknolojisiyle üretilmiş optik algılayıcıyı, özel Fusion Engine™ hibrid algılayıcıyla birleştirerek 500 IPS’in üzerinde tarama hızına ulaşıyor.
www.gaming.gen.tr
SteelSeries Rival 3 RGB Gaming Mouse (SSM62513)
Mühendislik harikası, en iyi kalite polimer aşınma ve yıpranmaya dayanıklı, hafif 77g ağırlık el yorgunluğunu azaltır. Sağ ve sol split-tetik tasarımına ek olarak çift yaylı mekanizme dayanıklılığı…
www.gaming.gen.tr
Logitech G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah
G305, uygun fiyatla son teknoloji yenilikleri bir araya getiren ve yoğun performans için tasarlanmış LIGHTSPEED kablosuz oyun faresidir.
www.gaming.gen.tr
bunlar dışında önerisi olan varsa yazarsa çok mutlu olurum ellerim biraz büyük küçük mouse gelmez bana ele oturmalık fps oyununda işime yaricak güzel bi mouse öneren olursa çok müteşekkir olurum iyi günler