Neler Yeni

Öneri Gaming gen Mouse önerisi

GAMSIZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şemsettin orak
Bütçe
300
arkadaşlar mouse arıyorum gaming gen de indirimler var 300tl bütçem var hangi fareyi alsam kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim

(bu ürünün se special edition versiyonu görünüyor her sitede ama burdaki farklı sanırım )

şekli hoşuma gitti şık duruyor

bu da çok klas duruyor ele güzel oturur gibi bi his veriyor

rival 3 zaten kullanmadım kullanan biri varsa nasıl bi hissiyatı var ele oturur mu vs yazarsa iyi olur

son olarak bu sade wirelles ve çok güzel duruyor

bunlar dışında önerisi olan varsa yazarsa çok mutlu olurum ellerim biraz büyük küçük mouse gelmez bana ele oturmalık fps oyununda işime yaricak güzel bi mouse öneren olursa çok müteşekkir olurum iyi günler

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,912
İsim
Oğuz Oğuz
Asus alınabilir.

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney
arkadaşlar mouse arıyorum gaming gen de indirimler var 300tl bütçem var hangi fareyi alsam kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim

(bu ürünün se special edition versiyonu görünüyor her sitede ama burdaki farklı sanırım )

şekli hoşuma gitti şık duruyor

bu da çok klas duruyor ele güzel oturur gibi bi his veriyor

rival 3 zaten kullanmadım kullanan biri varsa nasıl bi hissiyatı var ele oturur mu vs yazarsa iyi olur

son olarak bu sade wirelles ve çok güzel duruyor

bunlar dışında önerisi olan varsa yazarsa çok mutlu olurum ellerim biraz büyük küçük mouse gelmez bana ele oturmalık fps oyununda işime yaricak güzel bi mouse öneren olursa çok müteşekkir olurum iyi günler
İlla gaming gen olmuyacaksa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben mouse ararken fps oyunlarında bunu çok önerdiler

Bunu da çok önerdiler

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Muzaffer Berke
logitech'in g305 ve g502 en sevilen mouseları ki 300 lira da baya uygun alınır bro
elin büyükse ve şöyle koydum mu tam otursun diyorsan elin g402 hyper fury alabilirsin onun da minik bir eksisini yazıyım mouse tekerleği biraz kötü biraz hızlı bozuluyormuş ama onu dışında taş gibi mouse(en düşük 350 gördüm 250 BAYA İYİ)

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney

GAMSIZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şemsettin orak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
logitech'in g305 ve g502 en sevilen mouseları ki 300 lira da baya uygun alınır bro
elin büyükse ve şöyle koydum mu tam otursun diyorsan elin g402 hyper fury alabilirsin onun da minik bir eksisini yazıyım mouse tekerleği biraz kötü biraz hızlı bozuluyormuş ama onu dışında taş gibi mouse(en düşük 350 gördüm 250 BAYA İYİ)
benimde çok ilgimi çekti o

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kablosuz düşünürsen G305in fiyatı güzel. Dün aldım bir tane. Şu an G203 kullanıyorum ele oturmasını sevdiğim için 305i tercih ettim. Ama elin büyükse biraz küçük gelebilir sana. 402 büyük eller için ideal.

YunusOZ

80+ Bronze
İlla gaming gen olmuyacaksa

Ben mouse ararken fps oyunlarında bunu çok önerdiler

Bunu da çok önerdiler
Dark Core, G402, G305 daha iyi. Katar Pro alınmaz.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
İmpact 2 elektro al bak yoluna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular