Öneri Gaming gen Mouse önerisi

GAMSIZ

80+
Reaksiyon skoru
71
Bütçe
300
arkadaşlar mouse arıyorum gaming gen de indirimler var 300tl bütçem var hangi fareyi alsam kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim

(bu ürünün se special edition versiyonu görünüyor her sitede ama burdaki farklı sanırım )

şekli hoşuma gitti şık duruyor

bu da çok klas duruyor ele güzel oturur gibi bi his veriyor

rival 3 zaten kullanmadım kullanan biri varsa nasıl bi hissiyatı var ele oturur mu vs yazarsa iyi olur

son olarak bu sade wirelles ve çok güzel duruyor

bunlar dışında önerisi olan varsa yazarsa çok mutlu olurum ellerim biraz büyük küçük mouse gelmez bana ele oturmalık fps oyununda işime yaricak güzel bi mouse öneren olursa çok müteşekkir olurum iyi günler

Asus alınabilir.

arkadaşlar mouse arıyorum gaming gen de indirimler var 300tl bütçem var hangi fareyi alsam kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim

(bu ürünün se special edition versiyonu görünüyor her sitede ama burdaki farklı sanırım )

şekli hoşuma gitti şık duruyor

bu da çok klas duruyor ele güzel oturur gibi bi his veriyor

rival 3 zaten kullanmadım kullanan biri varsa nasıl bi hissiyatı var ele oturur mu vs yazarsa iyi olur

son olarak bu sade wirelles ve çok güzel duruyor

bunlar dışında önerisi olan varsa yazarsa çok mutlu olurum ellerim biraz büyük küçük mouse gelmez bana ele oturmalık fps oyununda işime yaricak güzel bi mouse öneren olursa çok müteşekkir olurum iyi günler
İlla gaming gen olmuyacaksa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben mouse ararken fps oyunlarında bunu çok önerdiler

Bunu da çok önerdiler

logitech'in g305 ve g502 en sevilen mouseları ki 300 lira da baya uygun alınır bro
elin büyükse ve şöyle koydum mu tam otursun diyorsan elin g402 hyper fury alabilirsin onun da minik bir eksisini yazıyım mouse tekerleği biraz kötü biraz hızlı bozuluyormuş ama onu dışında taş gibi mouse(en düşük 350 gördüm 250 BAYA İYİ)

Ve bu

şuan bunu mu kullanıyorsun
Hayır maalesef

O kadar bütçem yoktu

logitech'in g305 ve g502 en sevilen mouseları ki 300 lira da baya uygun alınır bro
elin büyükse ve şöyle koydum mu tam otursun diyorsan elin g402 hyper fury alabilirsin onun da minik bir eksisini yazıyım mouse tekerleği biraz kötü biraz hızlı bozuluyormuş ama onu dışında taş gibi mouse(en düşük 350 gördüm 250 BAYA İYİ)
benimde çok ilgimi çekti o

herkes g305 dedi bana dün bende rival3 ile değiştim.

Kablosuz düşünürsen G305in fiyatı güzel. Dün aldım bir tane. Şu an G203 kullanıyorum ele oturmasını sevdiğim için 305i tercih ettim. Ama elin büyükse biraz küçük gelebilir sana. 402 büyük eller için ideal.

İlla gaming gen olmuyacaksa

Ben mouse ararken fps oyunlarında bunu çok önerdiler

Bunu da çok önerdiler
Dark Core, G402, G305 daha iyi. Katar Pro alınmaz.

Geri