Bu nasil cumle lutfen biraz daha anlasilir sekilde yazarmisiniz.Beyler gaming gen iade konusunda sıkıntı yasıyormus benle yasıyor şuan başka yasanyanlar yazabilirmi
Devrik değil yıkık bir cümle kurdum senin içinBu nasil cumle lutfen biraz daha anlasilir sekilde yazarmisiniz.
Bu nasil cumle lutfen biraz daha anlasilir sekilde yazarmisiniz.
Gaming gen tr den 1.5 haftadır parasını almaya çalışıyormuş başka sıkıntı yaşayan varsa yazabilir mi ? DemişA1 Türkçe.
iadeleri cuma günleri yapıyorlar. Müşteri hizmetlerine ulaşamassın açmıyorlar. Instagramdan yazBeyler gaming gen iade konusunda sıkıntı yasıyormus benle yasıyor şuan başka yasanyanlar yazabilirmi 3 kişi falan var dedi gaming gen 1.5 haftadır paramı almak icin cabalıyorum
EvetKardeşim sen şu sistemi alıp 1gün sonra iade eden değilmisin.
Sabah arayınca ulaşılıyoriadeleri cuma günleri yapıyorlar. Müşteri hizmetlerine ulaşamassın açmıyorlar. Instagramdan yaz
Ne oldu son durum nedir ne diyorlar kendi hesaplarındamı sıkıntı varmış banka bilgilerindemi sıkıntı varmış
Ne oldu son durum nedir ne diyorlar kendi hesaplarındamı sıkıntı varmış banka bilgilerindemi sıkıntı varmıevet parayı g
Evet parayı göndermiyorlarmıs bu sıkıntıyı 2 veya 3 kisiyle daha yaşıyormus bende o kisileri merak ettim belki yazarlar dedim her gün arıyorum soruyorum dar bogaz yapıyorumNe oldu son durum nedir ne diyorlar kendi hesaplarındamı sıkıntı varmış banka bilgilerindemi sıkıntı varmış
Dün iadeyi yatırdılar hesabımaEvet parayı göndermiyorlarmıs bu sıkıntıyı 2 veya 3 kisiyle daha yaşıyormus bende o kisileri merak ettim belki yazarlar dedim her gün arıyorum soruyorum dar bogaz yapıyorum