Neler Yeni

GAMİNG GEN SİSTEM ALINIR Mİ

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
Dostlar bu sistemi aldım gaming gen müşteri memnuniyeti nasıl paketlenmesi nasıl kırık gelir mi ikinci el gelir mi bi sorun olur mu önceden sorun yaşayan veya memnun kalan var mı yardımcı olabilir misiniz ilk defa pc alıyorum ilk göz ağrım olacak 😂 ondan dolayı çok soru soruyorum yani bu site iyi güvenli mi sistemi sapasağlam gönderirler mi ?

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Yunus
Kendim toplamak la uğraşamam hiç vaktim yok + Nerden alalım o zaman sistemi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

?
Aga ne diyeyim vaktim yok diyorsun. Ben alacak olsam itopya dan alırdım gaminggen de sıkıntı oluyor genelde ama istersen al sıkıntı çıkmaz ise devam edersin.

Aithusa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet ÇAM
Ben kendim daha önce alışveriş yaptım bi problem olmadı. Arkadaşım da pc aldı, sıkıntısız geldi, paketleme de iyiydi

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
Ben kendim daha önce alışveriş yaptım bi problem olmadı. Arkadaşım da pc aldı, sıkıntısız geldi, paketleme de iyiydi
Valla mı ne aldınız sistem neydi ben şey yapacağım arayacağım her akşam lütfen sistemi adam gibi gönderin paketleyin zamanım yok uğraşamam Allah rızası için diyim valla içim karardı

Aga ne diyeyim vaktim yok diyorsun. Ben alacak olsam itopya dan alırdım gaminggen de sıkıntı oluyor genelde ama istersen al sıkıntı çıkmaz ise devam edersin.
İtopyadada oluyor sıkıntı diyom elden gideyim alayım Vatandan alayım Vatanda kazık PC ALMAK BU KADAR ZOR MU YAV

Ne aldınız Pc neydi yani

Aithusa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet ÇAM
2 yıl olcak nerdeyse 3070 li bi sistemdi sanırım. Biraz geç gelir, hazır sistemlerde öyle oluyor. Ben kendim de itopyadan almıştım. Orda da bi sıkıntı çıkmadı. Ama tabi ki en güzeli elden almak da o da kolay olmuyor tabi

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
2 yıl olcak nerdeyse 3070 li bi sistemdi sanırım. Biraz geç gelir, hazır sistemlerde öyle oluyor. Ben kendim de itopyadan almıştım. Orda da bi sıkıntı çıkmadı. Ama tabi ki en güzeli elden almak da o da kolay olmuyor tabi
Ya 1 Hafta da gelsin de dayıcım sağlam gelsin

Aithusa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet ÇAM
Gelir ya sıkıntı olmaz inşallah. Hayırlı olsun

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Burak
sıkıntı olmaz hocam çoğu bileşeninimi gaming genden aldım bir problem yaşamadım yaşayanda pek görmedim

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
sıkıntı olmaz hocam çoğu bileşeninimi gaming genden aldım bir problem yaşamadım yaşayanda pek görmedim
Forumlar da bi gördüm görmez olaydım herkes demiş yok görüntü gelmiyor yok mavi ekran verdi yok psu bozuldu içim daraldı. 2022 di genelde bu atılan yorumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
ahmet burak kara
iki üç yıl oldu herhalde ben de sistemi bu siteden aldım, sıfır sorun. Sıkıntı çeken de duymadım, güven açısından problem yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,416
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom