Neler Yeni

Gaming.gen sitesinde iki sistem arasında kaldım

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Hocam arayıp bilgi edinirseniz burdan iletebilirseniz çok sevinirim.
tabii ki ileticem aynı sekılde bende suan o 2 sıstem arasında kararsızım cok cok psu degısırız
kasanında hava sirkülasyonu cok iyi degıl ama ıdare eder psu ise yanı soyle gamepower gıbı c4 psu degıl ama sıstemın omru ıcın degısmek gerek

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
@furkantc her aradığında ulaşamazsın 10-11 arası aramanı öneririm
teşekkür ederim o saatlerde arıcam
bu psu değişme olayı cok mu zor sıstemı en bastan mı sökmek gerekıyor
aslında bu sistem psu dısında guzel degıl mı zaten sızın sıstemın aynısı sadece kasa ve psu farklı
kasa cok ıyı degıl ama cok kotu degıl ama psu degısılebılır

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Hocam doğru diyorsun fakat amd kart kullananların sorunlar yaşadıklarını okuyorum o yüzden korkuyorum
1 senedir kullanıyorum en sorunlu model dedikleri kartı hiç bir sorun yaşamadım tamamen nvidia fanboylarının abartısı

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Enis Solak
Ee ben ne diyorum kardeşim? ROG olduğu için fiyat şişirilmiş diyorum. Allah aşkına düzgün oku şunu.
Tamam hocam diyelim ki senin tavsiye ettiğin sistemi 6800tl ye aldım kaldı 1700tl bu parayla hangi psu ve depolama için ssd/hdd alabilirim ürünleri linkler ile atarsan sevinirim

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
teşekkür ederim o saatlerde arıcam
bu psu değişme olayı cok mu zor sıstemı en bastan mı sökmek gerekıyor
aslında bu sistem psu dısında guzel degıl mı zaten sızın sıstemın aynısı sadece kasa ve psu farklı
kasa cok ıyı degıl ama cok kotu degıl ama psu degısılebılır
psu da aslında kullanılmayacak bir psu değil ama bu fiyatta kötü
evet en baştan sökmeniz gerekiyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Fiyat farkının değmeyeceğini düşünüyorum.

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
1 senedir kullanıyorum en sorunlu model dedikleri kartı hiç bir sorun yaşamadım tamamen nvidia fanboylarının abartısı
aslında bundan once 5600 gercekten sorunluydu
birde soyle bır olay var herkesın basına gelmıyor zaten bir olasılıgı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

psu da aslında kullanılmayacak bir psu değil ama bu fiyatta kötü
evet en baştan sökmeniz gerekiyor
ama sizin deneyımlerınız ıle sızce bu sistem almaya deger mı ? bellı bır suredır kullanma deneyımınız var
cok cok psu degısırız :)

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ama sizin deneyımlerınız ıle sızce bu sistem almaya deger mı ? bellı bır suredır kullanma deneyımınız var
cok cok psu degısırız :)
benimde kafamı kurcalayan bir konuya değindiniz baba parası olunca insanın içine işliyor biraz 7k tl verdiğime deydi mi diyorum bazen ama değdi sanırım.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Tamam hocam diyelim ki senin tavsiye ettiğin sistemi 6800tl ye aldım kaldı 1700tl bu parayla hangi psu ve depolama için ssd/HDD alabilirim ürünleri linkler ile atarsan sevinirim

SSD'nin lazım olduğunu sanmıyorum, sistemde var zaten. Bu ikisi 939 tl tutuyor.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Enis Solak
benimde kafamı kurcalayan bir konuya değindiniz baba parası olunca insanın içine işliyor biraz 7k TL verdiğime deydi mi diyorum bazen ama değdi sanırım.
Hocam oyunlarda ortalama kaç derecelere çıkıyor gpunuz? Ve ortalama kaç fps alıyorsunuz

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
benimde kafamı kurcalayan bir konuya değindiniz baba parası olunca insanın içine işliyor biraz 7k TL verdiğime deydi mi diyorum bazen ama değdi sanırım.
aslında bakılırsa bu sistem uzun bır sure sızı guncel oyunlarda uzmeyecek bır sıstem para oldukca upgrade yapılınca gayet ıyı bır sıstem
ılerıde sıvı sogutma takabılırsın yada stok fan kullanıyorsan kule tıpı sogutucular kullanabılırsın ama kasana sıgmaz dıye dusunuyorum

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam oyunlarda ortalama kaç derecelere çıkıyor gpunuz? Ve ortalama kaç fps alıyorsunuz
fps testlerine youtubedan bakabilirsiniz 3 aşağı 5 yukarı aynı değerleri alıyorum.
oyunlarda gpu sıcaklığı değişiyor ama 70-71 gördüm max oto ayarlarda ben oyuna girerken kendim el ile %50 fan hızına alıyorum gta5 te max 54 felan görüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,234
Üyeler
167,941
Son üye
Walker67
Top Bottom