Neler Yeni

Gaming Gen Sonunda Telefonlarımı Açtı

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Kardeşim o zaman iptal et ne diyelim :)
1 haftadır neredeyse bekledim birde siparişe girersek kim bilir kaç gün iptal etmelerini bekleriz para geri gelecekte ben mouseyi bidaha alıcam alış veriş yapacak olan olursa siteden en azından konuyu görüp göz önünde bulundurur belki

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
aradım ve söyledim sordum konuştuk turnuvam var diye belirttim siparişi verdikten sonra böyle olacağını bilsem almazdım daha fazla verip başka siteden alırdım emin olun ellerinde kargo var diyorsunuz benden sonra sipariş veren kişinin kargosu ertesi gün gidiyor ben 1 haftaya yakın bekliyorum burda sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyorum sonuç olarak ben öncesinde kargomu vermişim o kişi benden sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya pazartesi kulaklık alan adamın kargosu geldi benim kargom bu gün yeni veriliyor ne süreci Allah aşkına
Hocam böyle olabileceğini bilerek sipariş vermeniz gerekiyordu. Yoğunluk olabildiği malum bu sitelerde. Bu sitelerden sipariş verip turnuvanızı bu siparişe bağlamanız saçma.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Hocam böyle olabileceğini bilerek sipariş vermeniz gerekiyordu. Yoğunluk olabildiği malum bu sitelerde. Bu sitelerden sipariş verip turnuvanızı bu siparişe bağlamanız saçma.
bana söz vermeleri onların problemi müşteri hizmetleri odun olduğu için yapacak bir şey yok çok fazla şikayetçi var zaten millete atıp sıkıyorlar müşteride güvenip inanıyor

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık

BabaVoss7

80+ Silver
Geç gönderecekleri belliydi zaten bende cmt günü aldım bi ürün 7 Bir sonraki pzt gününe gelir diye anca bkliyodum. Yanılmadım daha kargolamadılar bile. Ucuza aldık o yeter. 1 ay sürmesin kafi. Binlerce sipariş aldılar normal bence.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tolga Baş
5249DB07-4F3C-4079-9ABF-27FB34D2B290.png

cumartesi günü sipariş vermiştim

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şimdi şöyle bir şey var adamlar bir indirim yaptı sipariş üstüne sipariş geldi gerek ekipman gerek monitör ciddi fiyatlar düştü. Bende monitör aldım 4 gündür kargoya verilmedi. Empati yapmak lazım adamlar yavaş çalışmıyor ki. İndirim harici bir durumda 4 5gün gecikse neyse diyeceğim ama biraz anlayış lazım.

Top Bottom