Güvenilir alışveriş yapabilirisin. Forumda buradan alışveriş yapan bir çok kişi var.Arkadaşlar gaming gen tr' den alışveriş yapacağım. Sizce bu site güvenilir mi? Ve eğer gönderilen üründe bir sorun çıkarsa kiminle muhatap olacağım? Bilgilendirirmisiniz?
Cevabınız için teşekkür ederim. Eğer biliyorsanız 2. soruma da cevap verebilir misiniz? Yukarıda yazıyor.Güvenilir alışveriş yapabilirisin. Forumda buradan alışveriş yapan bir çok kişi var.
Güvenilir bir yer. Kargo geldiğinde iyice bak çizik, çürük , çökük varsa teslim alma. Yoksa uğraşırsın.Arkadaşlar gaming gen tr' den alışveriş yapacağım. Sizce bu site güvenilir mi? Ve eğer gönderilen üründe bir sorun çıkarsa kiminle muhatap olacağım? Bilgilendirirmisiniz?
Bazı kargocular, kargoyu kapının önüne bırakıp gidiyormuş. Böyle bir durumda ne yapılır?Güvenilir bir yer. Kargo geldiğinde iyice bak çizik, çürük , çökük varsa teslim alma. Yoksa uğraşırsın.
Nasıl yani imza almadan hiçbir yere gidemezler. Teslim edildiğine dair.Bazı kargocular, kargoyu kapının önüne bırakıp gidiyormuş. Böyle bir durumda ne yapılır?
Öyle mi? Allah Allah. Kapıya bırakıp kaçtıklarını sôyleyenler var. Neyse. Bir de benim evim pek görünür bir yerde değil. Adresi bulamazlarsa bir sıkıntı çıkar mı? Ve sizce kargo şubesinden almak bu durumda daha mı iyi olur?Nasıl yani imza almadan hiçbir yere gidemezler. Teslim edildiğine dair.
Ben itopyadan sistem aldım ups kargodan adam geldi kapıyı açtım yeter mi bunlar dedi bende yeter dedim sonra gitti adam imza filan çoğu kişi umursamıyorNasıl yani imza almadan hiçbir yere gidemezler. Teslim edildiğine dair.