Neler Yeni

Gaming gen tr alışveriş

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Baran Çelik
Arkadaşlar gaming gen tr' den alışveriş yapacağım. Sizce bu site güvenilir mi? Ve eğer gönderilen üründe bir sorun çıkarsa kiminle muhatap olacağım? Bilgilendirirmisiniz?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar gaming gen tr' den alışveriş yapacağım. Sizce bu site güvenilir mi? Ve eğer gönderilen üründe bir sorun çıkarsa kiminle muhatap olacağım? Bilgilendirirmisiniz?
Güvenilir alışveriş yapabilirisin. Forumda buradan alışveriş yapan bir çok kişi var.

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Baran Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenilir alışveriş yapabilirisin. Forumda buradan alışveriş yapan bir çok kişi var.
Cevabınız için teşekkür ederim. Eğer biliyorsanız 2. soruma da cevap verebilir misiniz? Yukarıda yazıyor.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
kargo geldiğinde sorun yaşayanlar var diye biliyorum .Dolandırılmazsın ama uğraştırabilirler .

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Ben imzamda ki sistemi oradan almıştım bi sıkıntı olmamıştı zaten müşteri hizmetleri vs var ilgileniyorlar

✓Arda

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Güvenilir bir yer. Kargo geldiğinde iyice bak çizik, çürük , çökük varsa teslim alma. Yoksa uğraşırsın.

JellyBuM

80+
Easter gamers'in sistemini almıştım 3060ti+5600x olan. Sistem sağ salim geldi kontrol ettim, ekstradan Amd'nin wraith prism soğutucusunu takmışlardı. Ama psu dan ses geliyordu garantiye yolladım yaklaşık 2 haftadır onunla uğraşıyorum eğer olumlu sonuç alırsam benden tam puan alacak.

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Baran Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenilir bir yer. Kargo geldiğinde iyice bak çizik, çürük , çökük varsa teslim alma. Yoksa uğraşırsın.
Bazı kargocular, kargoyu kapının önüne bırakıp gidiyormuş. Böyle bir durumda ne yapılır?

✓Arda

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Baran Çelik
Nasıl yani imza almadan hiçbir yere gidemezler. Teslim edildiğine dair.
Öyle mi? Allah Allah. Kapıya bırakıp kaçtıklarını sôyleyenler var. Neyse. Bir de benim evim pek görünür bir yerde değil. Adresi bulamazlarsa bir sıkıntı çıkar mı? Ve sizce kargo şubesinden almak bu durumda daha mı iyi olur?

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
Nasıl yani imza almadan hiçbir yere gidemezler. Teslim edildiğine dair.
Ben itopyadan sistem aldım ups kargodan adam geldi kapıyı açtım yeter mi bunlar dedi bende yeter dedim sonra gitti adam imza filan çoğu kişi umursamıyor :)

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
ben klavye satın aldım ordan, siparişten 1 hafta sonra geldi klavyenin köşesi yamuktu 1 tuşbozuktu iade ettim 13 gün sonra yenisini gönderdiler.
yaklaşık 21 günde klavye elime geçti ama güzel mailden geri dönüş sağlıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,031
Üyeler
166,678
Son üye
vlsxea
Top Bottom