Neler Yeni

Gaming Gen Tr Garanti Süreci nasıl işliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Demir
arkadaşlar yakin zamanda gaming gen tr den hazır sistem almayı düşünüyorum ama aklımda garanti süreci nasıl işliyor onu düşünüyorum mesela bi anda bilgisayarım kapandı açılmadı ne arızası var ne sorunu var bilmiyorum bunun için gaming gen tr ye mi yolluyorum bilgisayarı yoksa sorunu kendim belirleyip mesela anakart ta sorun varsa anakart markasının teknik servisine mi yolluyorum lütfen deneyimli birisi düzgün bir şekilde anlatabilirmi

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Parçalarda sorun yoksa bakmazlar diye düşünüyorum. İlerleyen zamanda da sorun çıkarsa direk marklarla iletişime geçersin çözmek için. Asus ekran kartın var mesela ekran kartında sorun varsa ona yazarsın anlamında.

Ysuflix

80+ Gold
garanti durumunda gaming.gen.tr ye değil kutunun içinden çıkan distrübütöre gönderin daha hızlı daha net sonuç alırsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parçalarda sorun yoksa bakmazlar diye düşünüyorum. İlerleyen zamanda da sorun çıkarsa direk marklarla iletişime geçersin çözmek için. Asus ekran kartın var mesela ekran kartında sorun varsa ona yazarsın anlamında.
peki bilgisayarda hangi parçada sorun olduğunu nerden bilecegim
Mesaj otomatik birleştirildi:

garanti durumunda gaming.gen.tr ye değil kutunun içinden çıkan distrübütöre gönderin daha hızlı daha net sonuç alırsınız
ama yine de gaming gen tr ye de yollayabiliyorum değil mi

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Umut
peki bilgisayarda hangi parçada sorun olduğunu nerden bilecegim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama yine de gaming gen tr ye de yollayabiliyorum değil mi
Yollayabilirsin ben çok yolladım ama şahsen aklım olsa direkt kendi üreticisine gönderirdim parçayı, gaming gen 2 ay sürekli bana test ettik parça da bir şey yok diyerek geri gönderdi uğraşırsınız yani boş yere direkt parçayı elden üreticiye götürmek daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yollayabilirsin ben çok yolladım ama şahsen aklım olsa direkt kendi üreticisine gönderirdim parçayı, gaming gen 2 ay sürekli bana test ettik parça da bir şey yok diyerek geri gönderdi uğraşırsınız yani boş yere direkt parçayı elden üreticiye götürmek daha mantıklı
anladım kral teşekkür ederim ben en iyisi vatandan OEM hazır sistem alsam daha iyi olur ya 1-2 bin lira fazla vereyim uğraşmayayım en iyisi

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
dostum merak etme aldığın kasada saçma bi psu yoksa durduk yere bozulmaz zaten koyarsın kasayı oyununu oynarsın 1-2 bin fazla vericeğine aynı ürüne daha ucuz olan yerden kaliteli psu ile birlikte almaya çalış

Top Bottom