Başlıktaki site güvenilir mi şu sistemi almayı planlıyorum
CYBER-1660 oyuncu bilgisayarı, INTEL i3-10105F işlemci ve ASUS GTX 1660 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Bir sorunu var mıdır
Kardeşim merhaba. Öncelikle gaminggen den bu sistemi bende aldım. Yukarıdaki arkadaş beni etiketlemiş.
Sitemde bilerek ilk başka 8 gb ram takarak yolluyorlar. sonraki 8gb ram'i almak yani eline ulaşması için yırtınıyorsun.
Sistemi alacaksan öneririrm. Gayet güzel sistem. Hiçbir sorunu yok. AMAAAA sistemi almadan önce bence git bi gamingen'i ara ve de ki kardeşim ben bu sistemi almayı düşünüyorum ama millet sizi form sayfalarında eksik ürün ( ram ) yolladıgınızı söylüyor de
Bakalım cevapları ne olacak.
08.06.2021 tarihinde sistem sipariş verdim. 10.06.2021 tarihinde elime ulaştı. Sistemde 16 gb ram olması gerekirken 1 tane 8gb ram takıp yollamışlar ve diğer ram kutusunda da öbür ram yoktu. 10.06.2021'de Gaming gen'i telefonla aradım ve kargonun ram'i kabul etmediğini söyledi ve ondan dolayı...
forum.donanimarsivi.com
burada bu konu hakkında bi form açmıştım. Komik durum. İnşallah senin başına gelmez