Güvenilir.Arkadaşlar gaming Gen tr den bu sistemi almayı düşünüyorum ama kargo ve güvenirlik konusunda şüphelerim var sizce gaming gen tr den PC alınır mı?.ELITE-4060Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-4060Ti Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060Ti ekran kartı, Asus PRIME A620 Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Mesela ne sorunu oldu da uğraştınız, daha fazla ayrıntı verin ki forumdakiler aydınlansın. Aynı sorun başkasının da başına gelebilir.
hangi sistemi aldınızDün sistem aldım, bu gün kargoya verilmiş. Yurt içi kargo ile gönderiyorlar bana. Bakalım sistemi aldığımda video kaydı alacağım, ne olur ne olmaz diye.
Sunrise 4060hangi sistemi aldınız
Alınır...Arkadaşlar gaming Gen tr den bu sistemi almayı düşünüyorum ama kargo ve güvenirlik konusunda şüphelerim var sizce gaming gen tr den PC alınır mı?.ELITE-4060Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-4060Ti Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060Ti ekran kartı, Asus PRIME A620 Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
hocam sistemde bir sıkıntı var mı ? bende alacağım iyiyseDün sistem aldım, bu gün kargoya verilmiş. Yurt içi kargo ile gönderiyorlar bana. Bakalım sistemi aldığımda video kaydı alacağım, ne olur ne olmaz diye.
Sistemde bir sıkınntı yok, gönül rahatlığı ile alabilirsinizhocam sistemde bir sıkıntı var mı ? bende alacağım iyiyse
güvenilir site arıyorsan gamegaraj tavsiye edebilirim pc yi 2 güne getirdiler hatta termal macun eksik çıktı sanıp adamlara söyledik onu bile 1 haftada yolladılarArkadaşlar gaming Gen tr den bu sistemi almayı düşünüyorum ama kargo ve güvenirlik konusunda şüphelerim var sizce gaming gen tr den PC alınır mı?.ELITE-4060Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi