Neler Yeni

GAMİNG GEN TR GÜVENLİMİ

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
Asus rog strix g16 laptop aldım bilgisayarda çıkmadık sorun kalmadı asus bilgisayar tamir edilemez iade veya değişim yapabilirsiniz dedi iade ettim pazartesi parayı alacağım vatanda sistem parçaları çok pahalı gereksiz pahalı gaming gen tr den almak istiyorum ama korkuyorum da bazıları müşterilerine hiç yardımcı olmuyorlar demiş çoğu kiside memnun kalmış sizce ne yapayım ben teknoloji işinde şanssızım samsung a54 aldım parlaklığı düşük olmasına rağmen ekran yandı iade ettim şuanki telefonda sorun yok bilgisayar aldım bozuldu her şey ikincide düzelyo galiba :) sizce ne yapayım işi şansa bırakmak istemiyorum açıkçası ama okadar da yayıncıya sponsorlar cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim:)

Checkmate

80+ Silver
Gaming gen tr satın alma konusunda güvenilir, satın alabilirsiniz. Türkiyede ürün alan bazı kişiler sorun yaşayacaktır yorum yapacaktır, her firmaya bu tarz yorumlar yapılıyor. Türkiyede mükemmel iş yapan firma yok gibi bir şey.

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming gen tr satın alma konusunda güvenilir, satın alabilirsiniz. Türkiyede ürün alan bazı kişiler sorun yaşayacaktır yorum yapacaktır, her firmaya bu tarz yorumlar yapılıyor. Türkiyede mükemmel iş yapan firma yok gibi bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alayım ya ne olabilirki en fazla müşteri hizmetleri konusunda sıkıntı olursa thh ye giderim zaten thh de süreç boyunca pc bende kalıyo sadece belirli bir kısım da bilirkişi inceliyor ozaman sadece bende olmuyor.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Bir sürü ürün aldım sorun çıkmadı ama satış sonrası destek hakkında bilgim yok

_Emir

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,231
İsim
Emir
Teknoloji şans işi fakat satış sonrası destek ise tamamen firma ile alakalı zaten yazmışsınız bir nevi.Ek olarak alacağınız ürünü pahalı olmamasına dikkat edin.Dizüstüler genelde trendyol veya hepsiburadada daha ucuz

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,411
İsim
Arda doğan
Asus rog strix g16 laptop aldım bilgisayarda çıkmadık sorun kalmadı asus bilgisayar tamir edilemez iade veya değişim yapabilirsiniz dedi iade ettim pazartesi parayı alacağım vatanda sistem parçaları çok pahalı gereksiz pahalı gaming gen tr den almak istiyorum ama korkuyorum da bazıları müşterilerine hiç yardımcı olmuyorlar demiş çoğu kiside memnun kalmış sizce ne yapayım ben teknoloji işinde şanssızım samsung a54 aldım parlaklığı düşük olmasına rağmen ekran yandı iade ettim şuanki telefonda sorun yok bilgisayar aldım bozuldu her şey ikincide düzelyo galiba :) sizce ne yapayım işi şansa bırakmak istemiyorum açıkçası ama okadar da yayıncıya sponsorlar cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim:)
Güvenilir

Top Bottom