Neler Yeni

Gaming gen tr Hazır sistem aldım çalışmıyor

KaanBey12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kaan Uzuntaş
Evet ekran kartını çıkarıp öyle de çalıştırdım ancak işlemci fanı dışında ve ekran kartı rgbsi dışında hiçbir fan rgb vs hiçbişey çalışmıyor.
O zaman anakartta veya düşük ihtimalde olsa diger parçalar arızalıdır yada bilemedigimiz bir kısa devre vardir. Geri iade edebilirsiniz veya sağlam olarak değişimini isteyebilirsiniz.
Geçmiş olsun tekrardan umarım çözülür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de sorum olacak sende bana yardimcı olursan sevinirim 😃
Benim kasada tozluk yok ve içine cok toz alıyor senin kasanın önünde tozluk var mı? Fanlarin önünde?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eyüp Hasan Gebecik
O zaman anakartta veya düşük ihtimalde olsa diger parçalar arızalıdır yada bilemedigimiz bir kısa devre vardir. Geri iade edebilirsiniz veya sağlam olarak değişimini isteyebilirsiniz.
Geçmiş olsun tekrardan umarım çözülür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de sorum olacak sende bana yardimcı olursan sevinirim 😃
Benim kasada tozluk yok ve içine cok toz alıyor senin kasanın önünde tozluk var mı? Fanlarin önünde?
Kasanın üst tarafında ve psu tarafında tozluk var fanların olduğu bölgede tozluk yok. Anakart veya psu diye düşünüyorum ama bakalım umarım çözülür. Bitmek bilmez şanssızlığım devam ediyor :D Gaming gene mesaj attım dönüş yaptıklarında iadeyi vereceğim

KaanBey12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kaan Uzuntaş
Kasanın üst tarafında ve psu tarafında tozluk var fanların olduğu bölgede tozluk yok. Anakart veya psu diye düşünüyorum ama bakalım umarım çözülür. Bitmek bilmez şanssızlığım devam ediyor :D Gaming gene mesaj attım dönüş yaptıklarında iadeyi vereceğim
Teşekkürler. Bende fanların önüne tozluk koyacağım hem fanlar hemde kasa tozu emiyor resmen.
Sende sorununu çözersin umarım iyi geceler iyi günler

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Umut tunç
Merhaba herkese burada yeniyim. Gaming gen tr'den hazır sistem aldım. Bugün elime ulaştı. Ekran kartını taktım güç kablosunu taktım ve çalıştırmayı denedim. Ancak power tuşuna bastığımda sadece işlemci fanı dönmeye başlıyor. Kasadaki diğer 4 fan ve ekran kartı fanı dönmüyor. DP kablosuyla kasaya monitörü bağladım. Monitörde ekran gelmiyor DP Kablosu takılı değil diyor. Herşeyi tekrar tekrar kontrol ettim kabloları vs ancak bir sonuç alamadım. Burdan da destek alamazsam geri iade edeceğim. Şimdiden teşekkürler.

Sistem şu şekilde:

Ryzen 5 5600x
Asus Prime B550M-A/CSM
Asus Radeon RX 6700XT 12 GB
Adata XPG 8GB 2X 3200MHZ
MSI Spatium 500 gb ssd
Vento VG10F RGB ATX kasa
FSP Hyper Pro 650w +80 Bronze PSU
bu site den alışveriş yapmayın daha öncede böyle olanı göemüştüm gecmiş olsun

Ellsy

80+ Bronze

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
[email protected]
bu adrese mail olarak sorununu ilet yardımcı oluyorlar. Ben de sistemi gaming.gen.tr üzerinden aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım mağdurda etmediler hiçbir konuda neye takılsam yardımcı oldular. Gün içinde dönüş yapıyorlar maile muhtemelen geri göndermenizi isteyeceklerdir sorununuzu çözerler ben şahsen memnun kaldım gaming gen tr adresinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,963
Üyeler
161,174
Son üye
baran_
Top Bottom