Neler Yeni

Gaming Gen Tr ile Abdullah Abi Beraber Sistem Çıkarır mı ?

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Gaming Gen iyi sistemler çıkartıyor ve gerçekten kargo süreci vb. olaylarla kendisini öne çıkarıyor...

Alış-veriş yapanlar güvenli olduğunu söylüyor...

Peki @Abdullah Hacıgül sistem yapar mı gaming gen tr ile ?
neden olmasın uygun sistemler çıkartıyorlar fakat özelleştirme olsa daha iyi olur

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam bir yapın o zaman, onları da görelim.
Çünkü cidden f/p sistemleri var, bir de sizin indirimlerle birleşirse efsane olur.
Bir dönem normal sistemlerde A320 anakart kullanılıyordu Dolar arttı bahanesiyle ve ben yeni sistem duyurdum bu sistemde 1500 TL indirimli vardı ve ismi lazım olmayan bir forumda neden giriş seviye B450 anakart kullanmış diye sistemim linçlendiğinden beridir sistem yapmak için hiiççç acele etmiyorum.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Yeterki Sistemi Aldığımızda Sorun Çıkmasında İstediği Yerden Çıkartsın
------------------------------------------------------------------------------

İtopyadan DA 2 Siparişim10 Günde gelmişti ama Bedava montaj yaptıkları için takmadım
Oyun hediyesi için günler öncesinden Başvurduk Son gün kodu veriler Ama çok şükür aldım
Geç yaptılar ama güç olmadı
Gene İtopyadan Sistem Çıkarsa kötü olmaz

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bir dönem normal sistemlerde A320 anakart kullanılıyordu Dolar arttı bahanesiyle ve ben yeni sistem duyurdum bu sistemde 1500 TL indirimli vardı ve ismi lazım olmayan bir forumda neden giriş seviye B450 anakart kullanmış diye sistemim linçlendiğinden beridir sistem yapmak için hiiççç acele etmiyorum.
Hocam öyleleri hep olacaktır, dert etmeyin.
Çok güzel sistemler yapıyorsunuz, biz biliyoruz.
O kadar kişi alıyor, hayallerini süslüyorsunuz.
Biri gidip "Niye B450M-K var? 🥴" diyor diye takılmanıza gerek yok.
Böyleleri her zaman olacaktır, sizi bilen biliyor.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hocam ya bak inan bir şey söylim çok takıyosun şu sağ sol forumları inan büyük kanalsın sen yoluna bak onlar bedavaya sistem dağıtsan yine laf yapııcaklar
iyi işe her yerde laf atarlar

başka forumlar çok umrunda olmasın be salla gitsin

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Bu kişileri neden bu kadar çok takıyorsunuz anlamıyorum.Sizin asıl forumumuz bura ve burdaki kişilerin yorumlarını takın lütfen.Siz gerçekten güzel fiyat performans sistemler yapıyorsunuz.Hatta şuan sistem almayı düşünüyorum ve çok güzel fiyat performans sistem yapsanız ne güzel olur.Lütfen şu diğer forumları bırakın ve bu foruma odaklanın.Emin olun daha çok güzel sistemler çıkaracaksınız.

T.P.G.

80+ Titanium
Sözüne katılmıyorum tüm e-ticaret siteleri ile konuşmuşluğum var bu doğrultuda şuan ilerlediğim firmalar itopya ve incehesap, Benim bir sistemimin yeri geldi bir günde 1000'e yakın sattı bahsettiğin firmalar bu satışın daha günlük çeyreğini gördüğünü düşünmüyorum. Onlarla sistem yaparsam orada da kargo süresi 10 güne uzar.
Sadece kargo süresinden bahsetmiyorum, parayı alıp ürünü kargoladıktan sonra ilişki kesiliyor o İncehesap ve Itopya'da. Diğerlerinde böyle değil, müşteri memnuniyeti sadece kargo hızıyla olmaz!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kusura bakmayın ama başka forumların ''gereksiz'' yorumlarını kaale alırsanız işiniz daha zor. Düzgün eleştirisi olur eyvallah onu al aklında bulunsun, ama gereksiz olanları salla gitsin. Takma şu milleti bu kadar.

Rammstein

80+ Silver
Çok takıyorsun boş beleş insanları. Onlar her zaman konuşur, hiçbir zaman yapamazlar.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Reis gavura kızıp oruç bozulur mu hiç? Ben 1 aydır bu işlerin içine girdim. Sizin sistemlerinizin üstüne tanımadım daha. Hele son çıkardığınız sistemi zamanında yetişseydim alabilirdim. Şuan baya pahalandı zaten, sizin sisteminize laf atanlar stokları ilk bitirenler. Bence takmamanız lazım.

Ayrıca reis yakın zamanda bir sistem çıkartsanız hemen alırım. Şuan araştırıyorum hala ne yapsam ne alsam diye bazen fiyatı pahalı tutuyor, bazen bileşenler kalitesiz oluyor. Sizin indiriimli f/p sistem için şuan benim gibi çıksa da alsak diyen birçok kişi vardır. Bir an önce çıkartın be :(

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam öyleler hep olur.
Oturduğu yerden konuşanlar her daim olur.
A320m kullanınca sıkıntı yaratmayan b450m kullanınca sıkıntı yaratan insanların lafını takmamalısın bile.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Gaming Gen iyi sistemler çıkartıyor ve gerçekten kargo süreci vb. olaylarla kendisini öne çıkarıyor...

Alış-veriş yapanlar güvenli olduğunu söylüyor...

Peki @Abdullah Hacıgül sistem yapar mı gaming gen tr ile ?
Gamegaraj la yapmadi gaming gen ile de yapacağini sanmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,606
Üyeler
163,855
Son üye
Zazaday
Top Bottom