Neler Yeni

Gaming gen tr müsteri hizmetleri nasıl

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Gaming gen TR'den hazır sistem alacam ama müşteri hizmetleri nasıl güvenilir mi kargolaması nasıl kaç ay taksit yapıyo daha önceden alışveriş yapmış birisi varsa yardımcı olabilirmi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,349
İsim
.
Gaming gen TR'den hazır sistem alacam ama müşteri hizmetleri nasıl güvenilir mi kargolaması nasıl kaç ay taksit yapıyo daha önceden alışveriş yapmış birisi varsa yardımcı olabilirmi
Ben daha önce kutusuz olduğunu bilmeden PSU almdım yazmamışlardı çünkü.
Bir geldi pert olmuş kutusuz olduğu için heryeri kaymış kasaya oturmadı bile.
Aradım kendilerini iade etmek istediğimi söyledim ürünü geri gönderdim kafalarına göre bana yeni ürün gönderdiler.
Sonra zorluk çıkarmadan yeni gönderdikleri ürünü de iade almak zorunda kaldılar.Benim için güzeldi.
Beni hiçbirşekilde mağdur etmediler sadece iade istediğim halde yeni ürün çıkışı sağlayıp zamanımdan aldılar biraz o kadar.
Birdaha alışveriş kesinlikle yapardım yardımcı oldular sağolsunlar belkide kargoda pert oldu bilinmez tık demeden iade aldılar.

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Keloğlan 🆚sinek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben daha önce kutusuz olduğunu bilmeden PSU almdım yazmamışlardı çünkü.
Bir geldi pert olmuş kutusuz olduğu için heryeri kaymış kasaya oturmadı bile.
Aradım kendilerini iade etmek istediğimi söyledim ürünü geri gönderdim kafalarına göre bana yeni ürün gönderdiler.
Sonra zorluk çıkarmadan yeni gönderdikleri ürünü de iade almak zorunda kaldılar.Benim için güzeldi.
Beni hiçbirşekilde mağdur etmediler sadece iade istediğim halde yeni ürün çıkışı sağlayıp zamanımdan aldılar biraz o kadar.
Birdaha alışveriş kesinlikle yapardım yardımcı oldular sağolsunlar belkide kargoda pert oldu bilinmez tık demeden iade aldılar.
Kart bilgileri fln ifşa olmaz demi ilk defa kartla alışveriş yapıyorum da

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Sen iyice araştır kral yinede içine sinmediyse milyonlarca kişi kullanıyor bu siteyi daha patlayanı görmedim duymadım.
Nerde araştırayım ya bende bilmediğimden buraya soruyorum n11 nasıldır kart bilgilerine bişey olurmu bide kargo müşteri hizmetleri nasıl

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kaan Kavak
Değişim için anlaşıp gönderdiğim ürünü sırf üst ve pahalı modelle değiştirmemek için benim onayım olmadan iade olarak saydılar. Bir daha alışveriş yapmamda tavsiyede etmem.

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Değişim için anlaşıp gönderdiğim ürünü sırf üst ve pahalı modelle değiştirmemek için benim onayım olmadan iade olarak saydılar. Bir daha alışveriş yapmamda tavsiyede etmem.
Öneri varmı nerden almalıyım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,349
İsim
.
Nerde araştırayım ya bende bilmediğimden buraya soruyorum n11 nasıldır kart bilgilerine bişey olurmu bide kargo müşteri hizmetleri nasıl
N11 in de milyonlarca kullanıcısı var kral bu mantıkla hiçbirsiteye senin bilgilerini girmemen lazım.

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
taha

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Keloğlan 🆚sinek
N11 in de milyonlarca kullanıcısı var kral bu mantıkla hiçbirsiteye senin bilgilerini girmemen lazım.
Ozmn nasıl alacam kart olmadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok kardeşim olmaz. Şu korkuları aşın artık. Bütün bilgilerimiz ifşa oldu pandemi zamanında
Nası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok kardeşim olmaz. Şu korkuları aşın artık. Bütün bilgilerimiz ifşa oldu pandemi zamanında
Ya kimseye güven kalmamış bide limiti fazla ondan

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Meto155
Güvenilir, satış sonrası desteği de iyi iade ve değişim konusunda yardımcı oluyorlar.Hazır sistemimi buradan almıştım ben ilk açıldığı zamanlar.

Tsubaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Baran
Berbattı. Toplama PC almıştım burnumdan getirdiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,176
Üyeler
168,254
Son üye
perosi
Top Bottom