Neler Yeni

Gaming.Gen.TR "Paketlendi" yazan sistem kaç günde gelir?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,255
İsim
.
Yılbaşı adı altında zamları döşediler. Yapabileceğim bir şey yok. Ayrıca RX 7800 XT, 4070 Super'den daha güçlü o yüzden bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Kafana göre dostum kazık yemek koymuyorsa boşver.
Güle güle kullan kime sorarsan sor parasının sistemi değil.

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
just ReQo
Kafana göre dostum kazık yemek koymuyorsa boşver.
Güle güle kullan kime sorarsan sor parasının sistemi değil.
Ben sistemi direkt almadım. Bana öneri olarak sunduğunuz sistemidd direkt almam. Özelleştirerek alırım. Bana öneri olarak attığınız sistemi kişiselleştirdikten sonra fiyatı 45k'ya yaklaştı. O zaman mantıken sizin attığınız sistem de f/P değil?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,255
İsim
.
Ben sistemi direkt almadım. Bana öneri olarak sunduğunuz sistemidd direkt almam. Özelleştirerek alırım. Bana öneri olarak attığınız sistemi kişiselleştirdikten sonra fiyatı 45k'ya yaklaştı. O zaman mantıken sizin attığınız sistem de f/P değil?
4070Super diyip noktalıyorum.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Aras Şimşek
Tamam, siz Nvidia satın almaya devam edin. Ben AMD ile devam edeceğim.
hocam aslında sen eleştiri kabul edemiyorsun arkadaşlar senin iyiliği isteyerek kendilerine giren çıkan bir şey yok arkadaşım pahalı almışsın parasının sistemi değil diyorlar sen halen adamı nvidia sever olarak nitelendiriyorsun amd nerden baksan sınıfta kalır satacak olsan satamazsın satsan delı gıbı zarar edersın vs vs bı cok etken var bence de bu parasının sistemi değil bu paraya sabırlı olarak daha daha güzel bi sistem dizilir kesinlikle bu sistemi tavsiye etmiyorum eleştiri kabul etmiyorsan da konuyu direkt silmeni tavsiye ederim para bizim paramız değil amaç yardımcı olmak bize giren çıkan bir şey yok

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,255
İsim
.
hocam aslında sen eleştiri kabul edemiyorsun arkadaşlar senin iyiliği isteyerek kendilerine giren çıkan bir şey yok arkadaşım pahalı almışsın parasının sistemi değil diyorlar sen halen adamı nvidia sever olarak nitelendiriyorsun amd nerden baksan sınıfta kalır satacak olsan satamazsın satsan delı gıbı zarar edersın vs vs bı cok etken var bence de bu parasının sistemi değil bu paraya sabırlı olarak daha daha güzel bi sistem dizilir kesinlikle bu sistemi tavsiye etmiyorum eleştiri kabul etmiyorsan da konuyu direkt silmeni tavsiye ederim para bizim paramız değil amaç yardımcı olmak bize giren çıkan bir şey yok
Sen parti kur oy verelim kral anlatıyoruz inatla inanmak istemiyor.
Dediğin gibi yarun birgün satmak istese zaten pahalıya almış deli gibi zarar edecek haberi yok.

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
just ReQo
Konuyu mu sileyim? Konun başlığını okudunuz değil mi? Ben sistem tavsiyesi değil, kargonun kaç günde geleceğini sormuştum. Sonradan birisi "Kazık fiyata almışsın" yazdı ve konu buralara kadar geldi. Ayrıca eleştiri kabul edemiyorum değil, ben bu sistem ile oyun oynayacağım ve bana fps önemli. Bana 7800 XT'den daha düşük fps veren kart öneriyorlar. Cevap olarak ne yazmamı bekliyorsunuz?..

Gurkanpiro

80+ Platinum
Konuyu mu sileyim? Konun başlığını okudunuz değil mi? Ben sistem tavsiyesi değil, kargonun kaç günde geleceğini sormuştum. Sonradan birisi "Kazık fiyata almışsın" yazdı ve konu buralara kadar geldi. Ayrıca eleştiri kabul edemiyorum değil, ben bu sistem ile oyun oynayacağım ve bana fps önemli. Bana 7800 XT'den daha düşük fps veren kart öneriyorlar. Cevap olarak ne yazmamı bekliyorsunuz?..
o 7800xt dengi 4070 4070 superin dengi 7900 gre

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,255
İsim
.
Her şeyi geçtim, ben burda sistem önerisi istemedim. Kargonun kaç günde geleceğini sordum.
O zaman bize hem hayırlı hem geçmiş olsun demek düşer.
Güzel günlerinde Güle güle kullan.

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Teşekkür ederim :))
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sakinim kral zaten gergin olduğumu nerden çıkardın 😅
Normalde bende bu sistem den alacak tım site hakkında iyi yorumlar duymadım

O zaman bize hem hayırlı hem geçmiş olsun demek düşer.
Güzel günlerinde Güle güle kullan.
Geçmiş olsun diyelim şimdiden

aykut elmasa katılıyorum
Bende

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berkay Kahraman
Yorum yapmadan önce üslup nedir onu öğrenmesi lazım bazı arkadaşların. Asker arkadaşı ile konuşuyor gibi yorumlar var :D Konu hakkında bir şey diyemeyeceğim bilgim yok. Sadece yorumlar irite etti maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,629
Üyeler
166,412
Son üye
user0
Top Bottom