Gaming Gen Tr Rezaleti!

reinaxe

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaş 25 Nisan Salı Günü Hazır sistem aldım sonrasında ise fatura zaten direk kesilmedi ve faturayı başka isime kesmek istiyorum hiç bir şekilde ne müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorum ne mail ile dönüş alıyorum yarın zaten mağazaya gidicem sistem hala hazırlanıyor gözüküyor onu geçtim hiç bir şekilde ulaşıp konuşabileceğimiz birisi yok bu nedir ya

Instagram hesaplarına yazabilirsin, genelde dönüş yapıyorlar.

Arkadaş 25 Nisan Salı Günü Hazır sistem aldım sonrasında ise fatura zaten direk kesilmedi ve faturayı başka isime kesmek istiyorum hiç bir şekilde ne müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorum ne mail ile dönüş alıyorum yarın zaten mağazaya gidicem sistem hala hazırlanıyor gözüküyor onu geçtim hiç bir şekilde ulaşıp konuşabileceğimiz birisi yok bu nedir ya
alınmış siparişin fatura ismini değiştiremezsin. Senin hatan

hesap adına gelir.

ben itopyadan aldıgımda fatura hazırlanmadan fatura bilgilerini değiştirmek istedim konuştum ama değişmiyor denildi değiştirmeyebilirler tabi firmadan firmaya farklılık gösterebilir

bn sistem aldığımda kamil bey vardı çok iyi di ve kendi hatanı onlara yükleme belki instadan cevaplarlar

İptal edip bidaha al.

25 nisanda sipariş vermişsiniz daha hazırlanması 2 gün olmuş 1-5 iş günü içersinide hazırlanıyor diye biliyorum, mail adresi varsa oraya mail atarak yeni fatura bilgilerini verirseniz olumlu yanıt alacağınızı düşünüyorum bu kadar sinirlenmeye gerek yok bence.

Arkadaşlar bas bas ötüyoruz almayın diye bunlardan game.gen tr BetaPlus bunlar sahtekar yutuberlarda reklam var hep inanmayın kotu yorumlari siliyorlar sahtekar bunlar ürünü satarlar bizden çıtı diye ilgilenmezler bidaha oyalarkar hep 10 üründen 7 si hatalı bozuk çok insan var mağdur göz göre gore hata yapmayın ya veri bira fazla para düzgün yerden alın o gördüğünüz iyi olan yorumlari tutuyorlar digerlerini siliyorlar iyi yorum yapanlar 10 satışın saglam olan 3 kişi 7 bozuk olanını yorumu silindi ben heryere yazıyorum görün almayın diye hep siliyorlar YouTubeerlar da siliyor hepsi sponsor para aliyor diye ben artık yoruldum her yere yaza yaza uyanın artık cimerle falan olmaz tüketici hakem heyetide bakmadan karar veriyor itiraz edin tüketici mahkemesine verin sonuna kadar hakkınızı savunun susmayın insanlar mağdur oluyor köpek gibi 3 kuruşa çalışıyoruz hayanini kurduğumuz cihazı almak için onada paramız yetmiyor 3de 1 ini alıyor oda böyle cakalara den gelip p*ç oluyor arkadaşlar uzak durun biraz fazla verin kafaniz rahat olsun

Geri