Gaming Gen TR SİPARİŞ İPTALİ YARDIM

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
618
Herkese selam.

gaminggenden dün bir sistem aldım konu açtıgımda pahalı dediler iptal için gaminggen i aradım iptal sürecini başlatıyoruz dedi ama siparişte güncelleme olmadı iptal diye.
yarın obur gun cıkacak olan sıstemlerden alabilmek kredi kartı limitini 30k yaptım. ama aldıgım sistem karttan cekildi. iptalinde sorun yaşar mıyım. elimizde kalmasın? iptali olurmu

Herkese selam.

gaminggenden dün bir sistem aldım konu açtıgımda pahalı dediler iptal için gaminggen i aradım iptal sürecini başlatıyoruz dedi ama siparişte güncelleme olmadı iptal diye.
yarın obur gun cıkacak olan sıstemlerden alabilmek kredi kartı limitini 30k yaptım. ama aldıgım sistem karttan cekildi. iptalinde sorun yaşar mıyım. elimizde kalmasın? iptali olurmu
Yarın sabah iptal edilir çünkü haftasonları sistemlerine düşmüyor.

Herkese selam.

Adamlar zaten iptal sürecini başlatıyoruz demiş. Sorun yaşamazsın.

Hocam merak etme 14 gün içinde cayma hakkının var. Alırlar.

İptal olur. Paranin hesabına geçmesi 1 hafta sürer.

Yarın sabah saat 12 ye kadar bekleyin isterseniz çünkü saat 10da açılır o saatten sonra birdaha arayın

diyelim ki iptal olmadı ve pc geldi açmadan kargoyu iade edebilirmiyiz alırlar mı yani?
İster aç farketmez yinede iade edebilirsin. Kargoyu geri cevirebilirmisin bilmiyorum eğer gelirse siparislerinden iade seçeneği olması lazım sonra kargoya vercen.

tşkler kardeşim ilgin için o zaman endişeye mahal yok :)
Hiç sıkıntı olmasın bende iptal edip biseyler alıyorum. Kafana göre takıl zaten iptal edicez demişler sıkıntı çıkmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,274
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri