Neler Yeni

Gaming gen tr ultima 4070

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ege
7600x yapmanıza gerek yok fiyat farkına değmez öyle bırakın işlemciyi
anladım bi tanıdık abi 7500f kullanıcagına 2k yı ben vereyım 7600x yap arasında dağlar kadar fark var demıstı oyuzden taktım ona yokmu o kadar fark

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,230
İsim
1
anladım bi tanıdık abi 7500f kullanıcagına 2k yı ben vereyım 7600x yap arasında dağlar kadar fark var demıstı oyuzden taktım ona yokmu o kadar fark
yok hocam sallamış o kişi o fiyata değecek bi fark yok kesinlikle

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ege
yok hocam sallamış o kişi o fiyata değecek bi fark yok kesinlikle
tamamdır hocam son bı kac sorum daha var https://www.tebilon.com/msi-mag-coreliquid-240r-v2-2x120mm-argb-fanli-sivi-islemci-sogutucusu/ bu ıyımıdır sıstem 52 ye denk gelıyor bunu alınca az once bi söz aldım arkadaştan bunu sıvı sogutmanı ben ısmarlıcam dıye ondan sıstemın kendı ozellestırme yerındede var https://www.tebilon.com/msi-mag-coreliquid-m360-360mm-argb-am5-lga1700-sivi-islemci-sogutucusu/ veya bu bastakı sogutucu ıle 52 bunla 53 e denk gelıyor 2x16 ram 1tb ssd

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,230
İsim
1
tamamdır hocam son bı kac sorum daha var https://www.tebilon.com/msi-mag-coreliquid-240r-v2-2x120mm-argb-fanli-sivi-islemci-sogutucusu/ bu ıyımıdır sıstem 52 ye denk gelıyor bunu alınca az once bi söz aldım arkadaştan bunu sıvı sogutmanı ben ısmarlıcam dıye ondan sıstemın kendı ozellestırme yerındede var https://www.tebilon.com/msi-mag-coreliquid-m360-360mm-argb-am5-lga1700-sivi-islemci-sogutucusu/ veya bu bastakı sogutucu ıle 52 bunla 53 e denk gelıyor 2x16 ram 1tb ssd
hayır hocam kesinlikle gerek yok onlara o parayı vermeye benim attığım soğutucu fazlasıyla yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşınız alacaksa bunu aldırın

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ege
hayır hocam kesinlikle gerek yok onlara o parayı vermeye benim attığım soğutucu fazlasıyla yeter
yok kanka parasını ben vermicem iste olay o ıkısı guzelmidir yani biri 240mm biri 360 aralarında 300 tl fark var arkadasa kitlicem senin attığından güzeldir heralde bunlar

arkadaşınız alacaksa bunu aldırın
he sen dırekt gerek yok diyosun e niyeki bunlar daha iyi değilmi kitlemişken sağlam kitleyelim :D

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,230
İsim
1
yok kanka parasını ben vermicem iste olay o ıkısı guzelmidir yani biri 240mm biri 360 aralarında 300 tl fark var arkadasa kitlicem senin attığından güzeldir heralde bunlar
attığım soğutucu genelde 240mm lerden iyi soğutuyor hocam 360 kasaya sığar mı bilmiyorum ayrıca msı sıvı soğutmada iyi bi marka değil

bence siz bana güvenin bu canavarı aldırın arkadaşınıza

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ege
attığım soğutucu genelde 240mm lerden iyi soğutuyor hocam 360 kasaya sığar mı bilmiyorum ayrıca msı sıvı soğutmada iyi bi marka değil

bence siz bana güvenin bu canavarı aldırın arkadaşınıza
tamamdır hocam dedıgınız gıbı yapacam bunu aldırıcam fakat hıc takmayla falan ugrasmak istemiyordum ya :D

tamamdır hocam dedıgınız gıbı yapacam bunu aldırıcam fakat hıc takmayla falan ugrasmak istemiyordum ya :D
gelsin ekran kartını takayım kullanayım dıyodum ben

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,230
İsim
1

gelsin ekran kartını takayım kullanayım dıyodum ben
basit hocam 4 vida takıyosunuz videosuda var zaten orda

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,230
İsim
1

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ege
rgb hocam bunun kenarları

tam rgb istiyosanız bunu alın
tamamdır hocam her şey için çok teşekkür ederim inanılmaz yardımcı oldunuz muhtemelen alıcam bu sistemi de soğutucunun montaj videosunu bulamadım bide onu atarsanız valla başka bişey istemem :D

rgb hocam bunun kenarları

tam rgb istiyosanız bunu alın
rgb makaraydı ya kule tipi alma fikri yoktu kafamda cok kaba duruyor diye sıvı soğutma istiyorumda nedense size çok güvenesim var o yüzden alıcam galiba phantom spirit i

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,230
İsim
1
tamamdır hocam her şey için çok teşekkür ederim inanılmaz yardımcı oldunuz muhtemelen alıcam bu sistemi de soğutucunun montaj videosunu bulamadım bide onu atarsanız valla başka bişey istemem :D

rgb makaraydı ya kule tipi alma fikri yoktu kafamda cok kaba duruyor diye sıvı soğutma istiyorumda nedense size çok güvenesim var o yüzden alıcam galiba phantom spirit i
güvenin bana hocam :D
hepsinde aynı montaj

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ege
güvenin bana hocam :D
hepsinde aynı montaj
@quartle kanka bişey soracam kulaklık hakkında bilgin varmı bilmiyorum ama razer blackshark v2 pro almayı dusunuyorum begendıgım bı kulaklık ama o butcede daha iyi dediğin bir şey varmı sistemide aldım bu arada tekrardan teşekkür ederim

Top Bottom