Gaming.gen.tr ürün alırken bir daha düşünün.

Öncelikle başınıza gelen olaydan dolayı üzgün olduğumu belirtmek isterim. Sadece bahsi geçen firma değil her firmada böyle problemler ortaya çıkabilir. Ayrıca sizin başınıza bu geldi diye insanların oradan alışveriş yapmasını istememeniz benim şahsi görüşüme göre tamamen saçmalıktır.
Ben de dikkat ederseniz mesajımda kesinlikle almayın demedim. Sizin saçmalık diye belirttiğiniz şahsi görüşünüz gibi ben de şahsi görüşümü belirttim. Firmadan almadan önce bu site vb sitelere girerek yorum okuyup araştırmıştım. Belki aynı şekilde alacak arkadaşın da aklında bir fikir oluşur düşüncesi ile paylaştım.

en kötü ihtimalle thhya başvurursunuz konu çözülür edit zaten başvurmuşsunuz

Kanka bilmeni isterimki bu tür sorunları İtopya'da Sinerji'de ve hepsinde yaşarsın bu olay hepsinde var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeeey 300TL fazlaya aldım ama olsun (!)
Sinerji' de öyle durum yok iptal ettiğin anda müşteri hizmetleri arayıp neden iptal ettiklerini sorarlar sonra da paran 1gün içinde yatıyor sinerji bu konuda çok başarılı

Sinerji' de öyle durum yok iptal ettiğin anda müşteri hizmetleri arayıp neden iptal ettiklerini sorarlar sonra da paran 1gün içinde yatıyor sinerji bu konuda çok başarılı
Kanka bende deneyimim olmadığı için Şikayetvar sayfasında okuduklarımı söyledim

Yaşasın Vatan Bilgisayar!
Allahın 2060 ı na 4.700 TL çeken koca yürekli vatan abi .dd
Aga rtx li sistem 4700 sandım vatanda neeğ diyorum meğer sadece ekran kartı imis

Geri