Tokuchi77
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bu facebook'ta gördüğüm konuyu açan arkadaş belli ki bu forumu bilmiyor.
Eğer bu forumun varlığından haberi olsaydı buraya konu açardı değil mi?
Kendisi gerek gaming gen gerek yurtiçi kargo tarafından mağdur edilmiştir.
Bu kadar para verip sıfır ürün kullanmak hakkı olan bir müşteri parasıyla rezil olmak istemez.
Ve ürün değişimi isterse sıfır ürün göndermek yerine 2.el ürün gibi teknik servise sokup tekrar bu ürünü yollamaları haksızlık olur.
Para iadesi gerek bence. Sonuçta bu ürün stoklarda da tükenmişti.
Eğer bu forumun varlığından haberi olsaydı buraya konu açardı değil mi?
Kendisi gerek gaming gen gerek yurtiçi kargo tarafından mağdur edilmiştir.
Bu kadar para verip sıfır ürün kullanmak hakkı olan bir müşteri parasıyla rezil olmak istemez.
Ve ürün değişimi isterse sıfır ürün göndermek yerine 2.el ürün gibi teknik servise sokup tekrar bu ürünü yollamaları haksızlık olur.
Para iadesi gerek bence. Sonuçta bu ürün stoklarda da tükenmişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet. Ben zaten itopya'nın çok çok çok çok fazla şikayeti olmasına rağmen oradan hiçbir alışverişim olmadığı için bir şey diyemiyorum. Ve orayı korkudan asla tercih edemiyorum da zaten. Oraya bir lafım yok. Orayla ilgili çok bilgim yok. Orayla ilgili yaşanmışlıklarım yok. Ama söz konusu bu firma ise ve bu firma tarafından mağdur edilen bir müşteri ise emin ol benim bildiğim çok şey varitopyada böyle bir sorunla karşılaşmadım ama gaming gen mi ufff
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sadece bu arkadaşı gördüm ve konu açtım. Yani kendisinin mağdur edilmesini, yalanlarla oyalanmasını, kandırılmasını ve ikinci el ürün gibi pcyi tekrar alıp teknik servislere sokup geri gönderilmesini istemem. Bu arkadaş o facebook grubunda konu açtığına göre bu forumdan haberi bile yok. Burada sesini duyurmak istedim. Bu kadar. Benim sistemim değil buiade et zor bir şey değil ?
Son düzenleme: