Neler Yeni

Gaming Gen TR'den alınan kampanyalı hazır sistem bakın ne halde gelmiş!

Tokuchi77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Ad Soyad
Arkadaşlar bu facebook'ta gördüğüm konuyu açan arkadaş belli ki bu forumu bilmiyor.
Eğer bu forumun varlığından haberi olsaydı buraya konu açardı değil mi?
Kendisi gerek gaming gen gerek yurtiçi kargo tarafından mağdur edilmiştir.
Bu kadar para verip sıfır ürün kullanmak hakkı olan bir müşteri parasıyla rezil olmak istemez.
Ve ürün değişimi isterse sıfır ürün göndermek yerine 2.el ürün gibi teknik servise sokup tekrar bu ürünü yollamaları haksızlık olur.
Para iadesi gerek bence. Sonuçta bu ürün stoklarda da tükenmişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

itopyada böyle bir sorunla karşılaşmadım ama gaming gen mi ufff
Evet. Ben zaten itopya'nın çok çok çok çok fazla şikayeti olmasına rağmen oradan hiçbir alışverişim olmadığı için bir şey diyemiyorum. Ve orayı korkudan asla tercih edemiyorum da zaten. Oraya bir lafım yok. Orayla ilgili çok bilgim yok. Orayla ilgili yaşanmışlıklarım yok. Ama söz konusu bu firma ise ve bu firma tarafından mağdur edilen bir müşteri ise emin ol benim bildiğim çok şey var :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade et zor bir şey değil ?
Ben sadece bu arkadaşı gördüm ve konu açtım. Yani kendisinin mağdur edilmesini, yalanlarla oyalanmasını, kandırılmasını ve ikinci el ürün gibi pcyi tekrar alıp teknik servislere sokup geri gönderilmesini istemem. Bu arkadaş o facebook grubunda konu açtığına göre bu forumdan haberi bile yok. Burada sesini duyurmak istedim. Bu kadar. Benim sistemim değil bu :)

Son düzenleme:

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Belki de çocuk 1 ay ailesine internetten alışverişin yaygınlaştığını, güvenilir olduğunu ve internetten alabileceklerine ikna etmeye çalışıp aldırıyor ve sonuçta bu manzara ile karşılaşıyor. Gaming.gen'i savunanları anlayamıyorum. Ne olursa olsun kargoya veren kişi Gaming.gen ve kargo firmasıyla bu konuda anlaşma yapması gereken de aynı şekilde Gaming.gen çünkü bu N11'de satış yapan bir satıcı değil, resmi bir firma ve kargo firmasıyla "sizin firmanıza günlük 500'den fazla kargo vereceğiz" şeklinde bir anlaşma karşılığında ürünün sağlam ulaştırılacağının garantisini alması şart.

Son düzenleme:

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
beyler kargo diyorsunuzda kendileriyle irtibata geçince kutuda hasar yoksa bizim suçumuzdur diyorlar bilip bilmeden konuşmayın bende yaşadım aynı olayı camı değiştirip , kasada'da cam gözüken yerleri temizleyip yolluyorlar.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,946
İsim
İbrahim Talha DEMİR

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,946
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Cidden inanılmaz kötü bir şey inanılmaz bir sevinç ile alıyorsun bilgisayarı ve böyle geliyor hayat sevincim falan söner yani.
Ben beklemekten nefret eden biriyim. O kargo gelene kadar saat başı takip et, bir gelsin her yer kırık bir sürü onla uğraş. Bir de seni haksız duruma düşürsünler.😡😡😡

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,764
İsim
Toxpox
Kargo ile alakalı.
Yapılması gereken; kargonun gelir gelmez kurye ile açılması, sorun kontrol edilmesi, sorun var ise tutanak tutturulması.

Bu yapılmadığı halde çoğu firma, mağduriyet yaşayan kişiye yardımcı oluyor.

Gaming.gen.tr ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,247
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
O heyecanla açıp bunu görünce :

ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ̰͟͝SE͎͔̪͚L̖ ̅̏̃̂͐҉SO̅RU̵̴̡̯̿͂ͣ̉̓͟͜͞Ǹ̅̏̈͛ͦ ͋̅͊̓Y̷̸̖̮̬̰͍͟ͅA̵̛̬ͯ̋̈͘͝ͅRDĮ̸͉͎ͫ̄͠M̄̃̏ͬ͒ͥ ̹͑ͪͬ́E̢̒̎ͫ͢͜͟͠Dİ̪͈̼̲ͥ̌͑̿N MENTAL COKUNTU
images (1).jpg

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,546
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Cidden kırılacak etiketi yapıştırılan eşyaları daha mı hassas taşıdıklarını sanıyordunuz siz? :D

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yapması gereken tek şey Gaming Gen'e ulaşıp durumu izah edip yenisini istemek. :D
Yani bunu yapmak çok zor olmasa gerek.
Bir de suç neden Gaming Gen'de olsun ki? Kargoyu Gaming Gen getirmiyor, Yurtiçi Kargo getiriyor.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Sadece zaman açısından mağdur olur yeni sistem alacaktır kesinlikle. Tabii bir süre kargonun gaming gene gitmesi gaming genin incelemesi sonra sistemi tekrar kargolaması uzun sürecektir 21 iş günü gibi.

furkanbct

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Furkan Beçet
Instagram
https://instagram.com/furkan.developer
Discord
ruinedfurkan#5238
ben de pc hocası gg1 almıştım gaming gen den kargo geldiğinde kutuda bir eziklik fln yoktu fakat kutuyu açınca baktım ki kasanın üst ön kısmı usb takılan yer çökmüş direkt hiç ellemeden gaming genin sitesinden destek formu açtık ve adamları arayıp durumu anlattık 2 gün sonra şubeye gelin kasayı yenisiyle değiştirelim dediler eski kasadaki tüm parçaları yeeni kasaya monteledi kablolamayı fln da yaptı sorunsuz şekilde teslim aldık bnce bunlar kargo firması yüzünden oluyor gaming gen ile bir alakası yok

Top Bottom