Neler Yeni

Gaming Gen TR'den alınan kampanyalı hazır sistem bakın ne halde gelmiş!

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Türkmen
Merhaba,

Benim yaşadığım malum konuyu biliyorsunuz. Bakın az önce ne gördüm.
DONANIM ARSIVI-GT1 sistemi alan arkadaş.

Şimdi bu çocuğun benim yaşadıklarını yaşamasını istemiyorum.
İsmi Mehmet Yiğit (Facebook'da olan isim soyisim)

Resmi paylaşıyorum.
kardeşim anladık
Merhaba,

Resmi paylaşıyorum.
la tamam
Merhaba,

Merhaba,

Resmi paylaşıyorum.
Pazar günü Gaming Gen Tr'den Donanım Arşivi Gt1 siparişi verdim pazartesi elime ulaştı. Kargonun rezilliğinden dolayı cam tuzla buz olmuştu. Aradım durumu anlattım. Bize ulaştırın hemen değiştirelim dediler. Pazartesi akşama doğru kargoya verdim. Salı günü ellerine ulaştı ve aynı gün yeni ürünü kargoya verdiler. Ürün elime dün ulaştı ve kusursuz bir şekilde teslim aldım. Seni anlıyorum bir problem yaşamışsın dostum fakat bu konu seninle alakalıda olabilir. Şikayet Var adlı site boşuna yok. Gaming Gen Tr ile yarışan diğer firmaların rezilliği hakkında tek bir kelime edebilir misin? Burada gördüğün ilgiyi sanırım daha önce görmediğin için çaba sarf ediyorsun. Burada tek problem şirketin daha iyi bir kargo şirketi ile çalışmaması. Ayrıca problemi yaşayan insanada bana yaklaştıkları gibi yaklaşmışlar. Adam problemim çözüldü diyor neyi uzatıyorsun ki? Çalışanları bir köle yerine insan yerine koysaydın büyük ihtimalle seninde problemin bizim ki gibi çabuk çözülebilirdi. Bunu yanlış anlamazsın umarım sen nasıl problem yaşadıysan bende yaşadığım memnuniyeti dile getirdim. Umarım seni dinleyip saçma sapan markalardan alışveriş yapmazlar. Bir an önce kafanı bilgisayar ekranından kaldır ve normal hayata dön 👍

Tokuchi77

80+ Bronze
Burda sorun kargo değil. Gaming gen tr'nin berbat hizmeti olması. Satış sonrası amatörlükler ve yalanlardan ibaret olması. Ve bu yüzden bu kişinin de satış sonrası yaşadığı bu mağduriyetinden dolayı benim yaşadıklarımı yaşamaması için konuyu açmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@yuruyen10numara Yazdıklarını okumadım. Multi hesap. Kendi firmanı övmek ve rezilliğinizi bu tarz işe yaramayacak saçma ***** 10 yaşındaki çocukların uygulayacağı stratejilere başvurmayın. Muhtemelen 20 kere alışveriş yapmış ve hepsi de mükemmel şekilde sonuçlanmış ve bunları anlatmışsınızdır. Yalancılar sizi.
Zaten ben Mehmet Yiğit diye o yazıyı yazan kişiye ulaştım. Kendisine siz yazdırmışsınız. Komik olmayın adam olun.

mehmet0712 isimli hesaptan gönderilen yazının sebebi bu :)
kendileri virgülüne kadar bu yazıyı gönder demişler.

Ekler

• amatörverezilgaminggen.png
    amatörverezilgaminggen.png
    97 KB · Hit: 99
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Türkmen
Burda sorun kargo değil. Gaming gen tr'nin berbat hizmeti olması. Satış sonrası amatörlükler ve yalanlardan ibaret olması. Ve bu yüzden bu kişinin de satış sonrası yaşadığı bu mağduriyetinden dolayı benim yaşadıklarımı yaşamaması için konuyu açmıştım.

@yuruyen10numara Yazdıklarını okumadım. Multi hesap. Kendi firmanı övmek ve rezilliğinizi bu tarz işe yaramayacak saçma ***** 10 yaşındaki çocukların uygulayacağı stratejilere başvurmayın. Muhtemelen 20 kere alışveriş yapmış ve hepsi de mükemmel şekilde sonuçlanmış ve bunları anlatmışsınızdır. Yalancılar sizi.
Zaten ben Mehmet Yiğit diye o yazıyı yazan kişiye ulaştım. Kendisine siz yazdırmışsınız. Komik olmayın adam olun.

yazdıklarımı doğrulamışsın. saygı denen şey sana uğramamış. karşında olan insanı dinlemiyorsun bile. problemi çözmüşler ve bu şekilde bir yorum atılmasını istemeleri gayet doğal. problem onlardan kaynaklanmıyor, tutanak yok değişim sağlıyorlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
mehmet yiğit
Merhaba,

Resmi paylaşıyorum.
Arkadaşlar gaming gen ile yaptigim iletisim sonucunda suçun kargo şirketinde olmasina ragmen tutanak tutulmadan bana yardimci oldular bu yüzden onlara teşekkürlerimi iletirim. Herhangi bir sekilde bana zorla bir yazi yazdirmadilar zaten bu forum yazilmadan once benle iletisime gecip yardimci olacaklarini dile getirdiler iyi aksamlar

Tokuchi77

80+ Bronze
Arkadaşlar gaming gen ile yaptigim iletisim sonucunda suçun kargo şirketinde olmasina ragmen tutanak tutulmadan bana yardimci oldular bu yüzden onlara teşekkürlerimi iletirim. Herhangi bir sekilde bana zorla bir yazi yazdirmadilar zaten bu forum yazilmadan once benle iletisime gecip yardimci olacaklarini dile getirdiler iyi aksamlar
arkadaşlar gaming gen bana bu olaylardan sonra bozuk ürün göndermesin diye korkuyorum o yüzden söylediklerimle çelişiyorum mesajı için teşekkürler zaten konuya bakan falan yok artık konu kapandı yazıp yazıp gündeme getirmeyin gaming gne tr biladerlerim xd ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba,

Resmi paylaşıyorum.
Bunun suçu o kargo firması.
Futbol oynar gibi kargoları taşıdıkları için.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Ali Efe
NOT : Bu olaylardan sonra GAME GARAJ firmasından sistem aldım. Sadece oraya güvenebildim. Bu Gaming Gen TR'nin bana yaşattıklarından sonra firmaları hep araştırdım. İtopya olsun incehesap olsun baktım çok mağdur var. Sadece bir kişinin bile hakkının yenmesi bile benim gözümde o firmayı artık bitiriyordu. Çünkü ben yaşadığım için o bir kişiyi çok iyi anlıyordum. Bu yüzden yine de korkarak da olsa GAME GARAJ firmasını tercih ettim. En iyi duran oydu aralarında. En az şikayeti olan ve hep şikayetleri başarıyla sonuçlananlardan.
memnun kaldın mı gamegarajdan

Tokuchi77

80+ Bronze
Beyler konu kapanabilir silinebilir artık. Bu müşteri için açtığım konu da bile sırf bana kazık atmasınlar bozuk ürün göndermesinler korkusuyla bana teşekkür eden adam şimdi firmayı savunurcasına mesajlar atıyor geçici de olsa bir duruşu yok konu silme falan olsa keşke sileceğim ya da kapansa kapatacağım ki kimse artık göremesin görse bile mesaj atamasın vsvsvs

memnun kaldın mı gamegarajdan
Şimdi örnek veriyorum. 1 temmuz gece 23.15 gibi sipariş verdim.
2 temmuz 15.00'da çengelköy'den bana en yakın kargo şubesine yola çıktı 17.00'da bana en yakın kargo şubesine geldi.
3 temmuz sabah/öğlen kargo evime geldi kullanmaya başladım.
Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Sıkıntısız geldi.

Enver21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enver Yıldırım
arkadaşlar gaming gen bana bu olaylardan sonra bozuk ürün göndermesin diye korkuyorum o yüzden söylediklerimle çelişiyorum mesajı için teşekkürler zaten konuya bakan falan yok artık konu kapandı yazıp yazıp gündeme getirmeyin gaming gne tr biladerlerim xd ?
Firma ile ilgili cevap yazdığım bir diğer posta da bu söylemlere benzeyen firmayı kötüleyen bir cevap yazmışsın dikkatimi çekti ve benim firmadan aldığım güzel hizmetin bana özel olup olmadığını düşünürdün ve firma ile ilgili diğer paylaşımları okudum. Şunu fark ettim ki bu firma ile ilgili her konuda bir cevap yazmışsın ve her konuda firmayı kötülemişsin. Yaptığım araştırmalar sonucunda firmaya hakzıklık ettiğini düşünüyorum ve dürüst olmak gerekirse bana ağır işsiz geldin. Evet firma ile belli sorunlar yaşamışsın fakat bu herkesin aynı sorunu yaşayacağı veya firmanın kalitesiz olduğunu göstermez. Kusura bakma ama ben bu yorumlarını şu şekilde yorumladım. Başına bir olay gelmiş bunu paylaşmısın ve bu paylaşımlar sayesinde belkide ailenden görmediğin ilgiyi forumlardaki bu insanlardan görmüşsün ve hoşuna gitmiş. Bu sebepten bu ilgiyi devam ettirmek için işsiz gibi firma ile ilgili her konuda attığın postu paylaşıp başım şu geldi diyip prim kasmaya çalışıyorsun. Bence aradığın ilgi ama bu ilgiyi bir kişi veya kurumu sosyal mecralarda kötüleyerek değil arkadaş edinerek aramalısın. Ayrıca insanlar kendi haklarını kendileri arayabilir bu sana düşmez.

Tokuchi77

80+ Bronze
Firma ile ilgili cevap yazdığım bir diğer posta da bu söylemlere benzeyen firmayı kötüleyen bir cevap yazmışsın dikkatimi çekti ve benim firmadan aldığım güzel hizmetin bana özel olup olmadığını düşünürdün ve firma ile ilgili diğer paylaşımları okudum. Şunu fark ettim ki bu firma ile ilgili her konuda bir cevap yazmışsın ve her konuda firmayı kötülemişsin. Yaptığım araştırmalar sonucunda firmaya hakzıklık ettiğini düşünüyorum ve dürüst olmak gerekirse bana ağır işsiz geldin. Evet firma ile belli sorunlar yaşamışsın fakat bu herkesin aynı sorunu yaşayacağı veya firmanın kalitesiz olduğunu göstermez. Kusura bakma ama ben bu yorumlarını şu şekilde yorumladım. Başına bir olay gelmiş bunu paylaşmışım ve bu paylaşımlar sayesinde belkide ailenden görmediğin ilgiyi forumlardaki bu insanlardan görmüşsün ve hoşuna gitmiş. Bu sebepten bu ilgiyi devam ettirmek için işsiz gibi firma ile ilgili her konuda attığın postu paylaşıp başım şu geldi diyip prim kasmaya çalışıyorsun. Bence aradığın ilgi ama bu ilgiyi bir kişi veya kurumu sosyal mecralarda kötüleyerek değil arkadaş edinerek aramalısın. Ayrıca insanlar kendi haklarını kendileri arayabilir bu sana düşmez.
senin yazdıklarını okumayacağım direkt cevap vereceğim
boost hyper isimli arkadaşa sırf dün açtığı konu için cevap verebilmek için üye olmuşsunuz 2 mesajınız ona ve 3.mesajınız bana ve her mesajınız gaming gen tryi ağır bir şekilde savunacak şekilde.

kek misiniz nesiniz anlamadım benim yaşadığım süreç ve tüm gerçekler kanıtlarıyla birlikte var ve forumlarda konu aldı gündemde 3-5 gün yer aldı hadi eyvallah bacım

basit bir gaming gen çalışanı seni

Enver21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enver Yıldırım
senin yazdıklarını okumayacağım direkt cevap vereceğim
boost hyper isimli arkadaşa sırf dün açtığı konu için cevap verebilmek için üye olmuşsunuz 2 mesajınız ona ve 3.mesajınız bana ve her mesajınız gaming gen tryi ağır bir şekilde savunacak şekilde.

kek misiniz nesiniz anlamadım benim yaşadığım süreç ve tüm gerçekler kanıtlarıyla birlikte var ve forumlarda konu aldı gündemde 3-5 gün yer aldı hadi eyvallah bacım

basit bir gaming gen çalışanı seni
Kardeş kusura bakma ama firma bu güne kadar yaptığın yüzlerce paylaşımda bu dediğini yapabileceken umursamamışlar. Koskoca firma işi gücü bırakıp buradan hesap açıp senin postunun altında kendilerini mi savunacaklar gecenin bu saatinde? Sen kafayı bozmuşsun bence bir doktora görün. Bu arada evet hesabı yeni açtım ve benim ile aynı problemi yaşayan bir arkadaşın paylaşımını görüp kendisine yaşadığım tecrübeyi anlatarak telkin etmek istedim. Hatta dilersen faturamı vs atabilirim. Belli ki artık insanlar senden bıkmış ki bu kadar sana karşı cevap yazmışlar sen de haksız olduğunu anlayınca ağlamaya başlamışsın konu bu gibi geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bartu Çelen
Ben bilgisayarı aldığımda hiç sıkıntı yaşamadım, şu an 3-4 gündür kullanıyorum ve hiç bir sorun yok. DA GT bilgisayar ile yazıyorum, tamamen şans işi eticaretten bir şey almak. Alırken video kaydı aldım, sıkıntı çıksaydı satıcıya ulaştırıp yenisini göndermelerini isterdim. Biraz uğraştırır ama sistem eline gelir. Bir daha sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Siz kargocular yavaşça arabayamı koyuyor sanıyorsunuz :(
FIRLATIYORLAR tabi kırılır.

Top Bottom