yuruyen10numara
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Ali Türkmen
kardeşim anladıkMerhaba,
Benim yaşadığım malum konuyu biliyorsunuz. Bakın az önce ne gördüm.
DONANIM ARSIVI-GT1 sistemi alan arkadaş.
Şimdi bu çocuğun benim yaşadıklarını yaşamasını istemiyorum.
İsmi Mehmet Yiğit (Facebook'da olan isim soyisim)
Resmi paylaşıyorum.
la tamamMerhaba,
Resmi paylaşıyorum.
Merhaba,
Pazar günü Gaming Gen Tr'den Donanım Arşivi Gt1 siparişi verdim pazartesi elime ulaştı. Kargonun rezilliğinden dolayı cam tuzla buz olmuştu. Aradım durumu anlattım. Bize ulaştırın hemen değiştirelim dediler. Pazartesi akşama doğru kargoya verdim. Salı günü ellerine ulaştı ve aynı gün yeni ürünü kargoya verdiler. Ürün elime dün ulaştı ve kusursuz bir şekilde teslim aldım. Seni anlıyorum bir problem yaşamışsın dostum fakat bu konu seninle alakalıda olabilir. Şikayet Var adlı site boşuna yok. Gaming Gen Tr ile yarışan diğer firmaların rezilliği hakkında tek bir kelime edebilir misin? Burada gördüğün ilgiyi sanırım daha önce görmediğin için çaba sarf ediyorsun. Burada tek problem şirketin daha iyi bir kargo şirketi ile çalışmaması. Ayrıca problemi yaşayan insanada bana yaklaştıkları gibi yaklaşmışlar. Adam problemim çözüldü diyor neyi uzatıyorsun ki? Çalışanları bir köle yerine insan yerine koysaydın büyük ihtimalle seninde problemin bizim ki gibi çabuk çözülebilirdi. Bunu yanlış anlamazsın umarım sen nasıl problem yaşadıysan bende yaşadığım memnuniyeti dile getirdim. Umarım seni dinleyip saçma sapan markalardan alışveriş yapmazlar. Bir an önce kafanı bilgisayar ekranından kaldır ve normal hayata dönMerhaba,
Resmi paylaşıyorum.