Gloxy
80+ Bronze
Gaming gen ile bir alakası yok bu olayınHayır kırık. Gaming. Gen gözümden yavaş yavaş düşüyor..
Gaming gen ile bir alakası yok bu olayınHayır kırık. Gaming. Gen gözümden yavaş yavaş düşüyor..
Yani tam da yazılacak cevap. Sorun çözüldü!Cidden kırılacak etiketi yapıştırılan eşyaları daha mı hassas taşıdıklarını sanıyordunuz siz?
O zaman forumu gezin ve onlarca alışveriş sitesinden gelen kargo hasarlı ürünlere bakın. Sistem çıktığından beri garip bir şekilde tek firmaya yükleniyorsunuz çok anlamsız.Yani tam da yazılacak cevap. Sorun çözüldü!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar ben sadece bu olayı yaşamış birini gördüm ve konu açtım. Bunu yaşayan adam belki de camı kırık kullanacak ürünü onu bile bilmiyoruz.
Hocam gaming gen sizi bir miktar üzdüğü için doğru düşünemiyor olabilirmisiniz kin fln burda çoğunlukla suç kargo firmasında tabi gaming gen'in daha iyi bir kargo firması ile calışması lazım ama sonuç olarak kargo firması ile alakalı bir durum.Merhaba,
Benim yaşadığım malum konuyu biliyorsunuz. Bakın az önce ne gördüm.
DONANIM ARSIVI-GT1 sistemi alan arkadaş.
Şimdi bu çocuğun benim yaşadıklarını yaşamasını istemiyorum.
İsmi Mehmet Yiğit (Facebook'da olan isim soyisim)
Resmi paylaşıyorum.
Firma ile alakası yok Vatan bile bu problemi yaşayabiliyor zaman zaman şahsen bilgisayarımı gaminggen'den aldım çiziksiz ulaştı Kargo firmalarının hareketlerini kontrol edemiyorlar maalesef.Merhaba,
Resmi paylaşıyorum.
Burda sorun getirendedir ama sen iade etmek isterken gaming gen en ufak sorun çıkarırsa hem donanım arşivi hem gaming gen çok büyük ayıp etmiş olur.Merhaba,
Resmi paylaşıyorum.
O dediğim pek mümkün değil, tüm kargocular dağıtımı bitirip yatma peşinde. Ülkedeki tüm kargo çalışanları arasından senin dediğin şeyi yapabilecek çalışan sayısı bir elin parmaklarını geçmez maalesef.kargonun gelir gelmez kurye ile açılması, sorun kontrol edilmesi, sorun var ise tutanak tutturulması.
Güzel kardeşim evet, burada olay zaten kargo böyle gelmiş diye kargo firması yerine gaming gen'i suçlamıyoruz.Burda sorun getirendedir ama sen iade etmek isterken gaming gen en ufak sorun çıkarırsa hem donanım arşivi hem gaming gen çok büyük ayıp etmiş olur.
Yurtiçi kargodan kesinlikle 2-6 derece sıcaklıkta saklanması gereken bir şey almıştım. Ne olur ne olmaz diye şubeden teslim almaya gittiğimde kutuyu sıcağın ortasında bırakmışlar. Hava ise 35 derece. Etiketi görmüyor musunuz niye dışarıda dediğimde ise bana kızmışlardı komik bir şekilde. Yani kargo firmalarına güven olmuyor. Etiket olsun olmasın adamların umurunda değil.
Arkadaşlar selam, ben Mehmet Yiğit. Ürünüm kırık geldikten sonra gaminggen ile iletişime geçtim, müşteri hizmetleri ile konuştum. Ürünümü geri gönderiyorum. Ürünüm ulaşınca yerine yenisi çıkarılacak. Zaten stoklarında bu gibi durumlar için ürün ayırdıkları için bekletmeyeceklerini söylediler. Konunun bu denli açılmasını anlayamadım, sonuçta kırık gelmesinin sorumlusu Yurtiçi kargo. Benim tutanak tuttuğumu sormadan değişime onay verdi gaminggen. Konuyu kapatabilirsiniz yada ben yeni ürünümü aldıktan sonra sizi bilgilendirebilirim.Merhaba,
Resmi paylaşıyorum.