Neler Yeni

Gaming Gen TR'den alınan kampanyalı hazır sistem bakın ne halde gelmiş!

Gloxy

80+ Bronze

Tokuchi77

80+ Bronze
Cidden kırılacak etiketi yapıştırılan eşyaları daha mı hassas taşıdıklarını sanıyordunuz siz? :D
Yani tam da yazılacak cevap. Sorun çözüldü!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben sadece bu olayı yaşamış birini gördüm ve konu açtım. Bunu yaşayan adam belki de camı kırık kullanacak ürünü onu bile bilmiyoruz. :D

• Beğen
Reaksiyonlar: java

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,933
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yani tam da yazılacak cevap. Sorun çözüldü!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben sadece bu olayı yaşamış birini gördüm ve konu açtım. Bunu yaşayan adam belki de camı kırık kullanacak ürünü onu bile bilmiyoruz. :D
O zaman forumu gezin ve onlarca alışveriş sitesinden gelen kargo hasarlı ürünlere bakın. Sistem çıktığından beri garip bir şekilde tek firmaya yükleniyorsunuz çok anlamsız.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Merhaba,

Benim yaşadığım malum konuyu biliyorsunuz. Bakın az önce ne gördüm.
DONANIM ARSIVI-GT1 sistemi alan arkadaş.

Şimdi bu çocuğun benim yaşadıklarını yaşamasını istemiyorum.
İsmi Mehmet Yiğit (Facebook'da olan isim soyisim)

Resmi paylaşıyorum.
Hocam gaming gen sizi bir miktar üzdüğü için doğru düşünemiyor olabilirmisiniz kin fln burda çoğunlukla suç kargo firmasında tabi gaming gen'in daha iyi bir kargo firması ile calışması lazım ama sonuç olarak kargo firması ile alakalı bir durum.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Merhaba,

Resmi paylaşıyorum.
Firma ile alakası yok Vatan bile bu problemi yaşayabiliyor zaman zaman şahsen bilgisayarımı gaminggen'den aldım çiziksiz ulaştı Kargo firmalarının hareketlerini kontrol edemiyorlar maalesef.

Tokuchi77

80+ Bronze
Beyler bu konuda geçen metnin ana fikri gaming gen tr ürünü böyle ulaştırmış. Rezalet!! gaming gen tr suçlu!!! değil ki...
Olay bundan sonra başlıyor zaten. Rezil bir firma olduğu gerçeği satış sonrası hizmette başlıyor. Neyse bu konu benim yaşadığım olay üzerine de açılmamıştı zaten. Kapatalım. Şimdi bu firmanın müşteri hizmetlerini müşteri hizmetleri çalışanı sanan var. Hatta teknik servis çalışanı bile olmayan bu firmanın teknik servis çalışanı olduğunu zannedenler falan var. İğrenç bir firma. Ben sadece benim yaşadıklarımı yaşamasın diye konunun başında geçen arkadaş için konu açmıştım o kadar. Hadi eyvallah.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Merhaba,

Resmi paylaşıyorum.
Burda sorun getirendedir ama sen iade etmek isterken gaming gen en ufak sorun çıkarırsa hem donanım arşivi hem gaming gen çok büyük ayıp etmiş olur.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
kargonun gelir gelmez kurye ile açılması, sorun kontrol edilmesi, sorun var ise tutanak tutturulması.
O dediğim pek mümkün değil, tüm kargocular dağıtımı bitirip yatma peşinde. Ülkedeki tüm kargo çalışanları arasından senin dediğin şeyi yapabilecek çalışan sayısı bir elin parmaklarını geçmez maalesef.

Tokuchi77

80+ Bronze
Burda sorun getirendedir ama sen iade etmek isterken gaming gen en ufak sorun çıkarırsa hem donanım arşivi hem gaming gen çok büyük ayıp etmiş olur.
Güzel kardeşim evet, burada olay zaten kargo böyle gelmiş diye kargo firması yerine gaming gen'i suçlamıyoruz.

Satış sonrası hizmet berbat ve bu satış sonrası hizmetin berbat ötesi olduğunu bildiğim için bu konuyu açtım ve bu arkadaşın benim yaşadıklarımı yaşamasını istemediğimi bile söylemişim :)

Yani burada ben kargo neden böyle geldi? Sen nasıl rezalet bir firmasın gaming gen tr! demiyorum.

Burada satış sonrası hizmeti korkutucu düzeyde olduğu için bu mağdur olmuş müşterinin durumunu paylaştım.

Bu kadar basitti yani olay :)

AzizG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Aziz
Yurtiçi kargodan kesinlikle 2-6 derece sıcaklıkta saklanması gereken bir şey almıştım. Ne olur ne olmaz diye şubeden teslim almaya gittiğimde kutuyu sıcağın ortasında bırakmışlar. Hava ise 35 derece. Etiketi görmüyor musunuz niye dışarıda dediğimde ise bana kızmışlardı komik bir şekilde. Yani kargo firmalarına güven olmuyor. Etiket olsun olmasın adamların umurunda değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: john

Tokuchi77

80+ Bronze
Yurtiçi kargodan kesinlikle 2-6 derece sıcaklıkta saklanması gereken bir şey almıştım. Ne olur ne olmaz diye şubeden teslim almaya gittiğimde kutuyu sıcağın ortasında bırakmışlar. Hava ise 35 derece. Etiketi görmüyor musunuz niye dışarıda dediğimde ise bana kızmışlardı komik bir şekilde. Yani kargo firmalarına güven olmuyor. Etiket olsun olmasın adamların umurunda değil.
:(

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
mehmet yiğit
Merhaba,

Resmi paylaşıyorum.
Arkadaşlar selam, ben Mehmet Yiğit. Ürünüm kırık geldikten sonra gaminggen ile iletişime geçtim, müşteri hizmetleri ile konuştum. Ürünümü geri gönderiyorum. Ürünüm ulaşınca yerine yenisi çıkarılacak. Zaten stoklarında bu gibi durumlar için ürün ayırdıkları için bekletmeyeceklerini söylediler. Konunun bu denli açılmasını anlayamadım, sonuçta kırık gelmesinin sorumlusu Yurtiçi kargo. Benim tutanak tuttuğumu sormadan değişime onay verdi gaminggen. Konuyu kapatabilirsiniz yada ben yeni ürünümü aldıktan sonra sizi bilgilendirebilirim.

uydu3

80+ Silver
Böyle konularda bir kişi sorun yaşadı diye millet içinde firmayı batırmaya çalışmak çok saçma senin gözünde firma bitmiş olabilir ama başkası için bitmeyebilir hepsiburadada bile sorun yaşayan oluyor ordanda alışveriş yapma veya a101den bimdende bir şey alma ozaman oralardada sorun yaşayanlar oluyor

Top Bottom