Neler Yeni

Gaming Gen TR'den alınan kampanyalı hazır sistem bakın ne halde gelmiş!

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,414
İsim
Mert Metshi
Kargo ile alakalı.
Yapılması gereken; kargonun gelir gelmez kurye ile açılması, sorun kontrol edilmesi, sorun var ise tutanak tutturulması.

Bu yapılmadığı halde çoğu firma, mağduriyet yaşayan kişiye yardımcı oluyor.

Gaming.gen.tr ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
iki oldu ama abi

Penguen

80+ Silver
Belki de çocuk 1 ay ailesine internetten alışverişin yaygınlaştığını, güvenilir olduğunu ve internetten alabileceklerine ikna etmeye çalışıp, aldırıyor ve sonuçta bu manzara ile karşılaşıyor. Gaming.gen'i savunanları anlayamıyorum. Ne olursa olsun kargoya veren kişi Gaming.gen ve kargo firmasıyla bu konuda anlaşma yapması gereken de aynı şekilde Gaming.gen çünkü bu N11'de satış yapan bir satıcı değil, resmi bir firma ve kargo firmasıyla "sizin firmanıza günlük 500'den fazla kargo vereceğiz" şeklinde bir anlaşma karşılığında ürünün sağlam ulaştırılacağının garantisini alması şart.
Kardeşim, anlamak zor değil!
Suçlu Gamegaraj değil. Her zamanki gibi ürün kargolanmış. Normalde kargonun sağlamlığını kontrol etmek alıcıya ait bir sorumluluk. Kargoyu alarak veya imza atarak, kargoyu sağlam aldığını kabul ediyorsun. Ben sistem alayım, yerine koyarken kırayım, kargodan kırık geldi diyeyim. Böyle bir dünya yok.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Kardeşim, anlamak zor değil!
Suçlu Gamegaraj değil. Her zamanki gibi ürün kargolanmış. Normalde kargonun sağlamlığını kontrol etmek alıcıya ait bir sorumluluk. Kargoyu alarak veya imza atarak, kargoyu sağlam aldığını kabul ediyorsun. Ben sistem alayım, yerine koyarken kırayım, kargodan kırık geldi diyeyim. Böyle bir dünya yok.
Öncelikle konumuzun Gamegaraj değil, Gaming.gen.tr olduğunu belirtmek isterim. Büyükten küçüğe kargo ile sürekli olarak işi olan firmalar, kargo şirketleri ile güvenilirlik anlaşması yapabilirler ve Gaming.gen.tr bunu yapmayarak müşteri memnuniyetine önem vermediğini gösterir. Bahsettiğiniz kapıda kontrol sisteminin çok iyi çalışmadığını, kargoyu teslim eden kişinin hemen imzayı attırıp kaçmaya çalıştığını siz de iyi biliyor olmanıza rağmen insanları suçluyorsunuz, zaten böyle olduğu için anlamıyorum diyorum. Ne olursa olsun bireysel alıcıyı desteklemek, bir firmayı desteklemekten daha önceliklidir çünkü bu insanlar o parayı toplamak için çok fazla uğraşıyor ve "sonunda yeni bir bilgisayarım oldu" dediklerinde, bu manzara ile karşılaşıyorlar. Geri gönderilip tamir edilmesi Gaming.gen gibi bir firmayı aşırı zarara uğratmaz; ancak bunu zorluklar içerisinde alıp, birde üstüne aldığı gün tamir ettirecek olan memurun cebini yakar. Tamperli cam kasayı yere koyarken kırılacak kadar dayanıksız bir cam değil, zaten o kadar zorluklar içerisinde alınan ürünü yere koyarken ne kadar dikkatli olacaklarını tahmin etmeniz zor değil. Kargonun sağlamlığını kontrol etmek alıcıya ait bir sorumluluk olduğu gibi, kargoyu sağlam ulaştırmakta kargo şirketinin sorumluluğu, eğer kargo şirketleri ürünü layığıyla her seferinde sağlam getirseydi, kontrol etmemize gerek kalmazdı değil mi? Onların işini iyi yapamadığını kabul etmemek için, siz de kontrol etseydiniz diyerek bir yere varamazsınız. Biraz daha iyi empati yapın ve kendi başınıza geldiğini düşünün. Burada bir mağdur var o da müşteri, fan boy gibi firmaları savunmanın bir anlamı yok.

Yavuz241

80+ Bronze
@Abdullah Hacıgül
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cidden kırılacak etiketi yapıştırılan eşyaları daha mı hassas taşıdıklarını sanıyordunuz siz? :D
Madem öyle taşınmıyor neden o kargo firması ile anlaşılıyor. Bunu Yönetici olarak en iyi senin bilmen gerekli?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
@Abdullah Hacıgül
Mesaj otomatik birleştirildi:

Madem öyle taşınmıyor neden o kargo firması ile anlaşılıyor. Bunu Yönetici olarak en iyi senin bilmen gerekli?
Diğerleri çok mu farklı taşıyor? Gerçekten aşırı derecede mantıksız cevaplar.

Penguen

80+ Silver
Öncelikle konumuzun Gamegaraj değil, Gaming.gen.tr olduğunu belirtmek isterim. Büyükten küçüğe kargo ile sürekli olarak işi olan firmalar, kargo şirketleri ile güvenilirlik anlaşması yapabilirler ve Gaming.gen.tr bunu yapmayarak müşteri memnuniyetine önem vermediğini gösterir. Bahsettiğiniz kapıda kontrol sisteminin çok iyi çalışmadığını, kargoyu teslim eden kişinin hemen imzayı attırıp kaçmaya çalıştığını siz de iyi biliyor olmanıza rağmen insanları suçluyorsunuz, zaten böyle olduğu için anlamıyorum diyorum. Ne olursa olsun bireysel alıcıyı desteklemek, bir firmayı desteklemekten daha önceliklidir çünkü bu insanlar o parayı toplamak için çok fazla uğraşıyor ve "sonunda yeni bir bilgisayarım oldu" dediklerinde, bu manzara ile karşılaşıyorlar. Geri gönderilip tamir edilmesi Gaming.gen gibi bir firmayı aşırı zarara uğratmaz; ancak bunu zorluklar içerisinde alıp, birde üstüne aldığı gün tamir ettirecek olan memurun cebini yakar. Tamperli cam kasayı yere koyarken kırılacak kadar dayanıksız bir cam değil, zaten o kadar zorluklar içerisinde alınan ürünü yere koyarken ne kadar dikkatli olacaklarını tahmin etmeniz zor değil. Kargonun sağlamlığını kontrol etmek alıcıya ait bir sorumluluk olduğu gibi, kargoyu sağlam ulaştırmakta kargo şirketinin sorumluluğu, eğer kargo şirketleri ürünü layığıyla her seferinde sağlam getirseydi, kontrol etmemize gerek kalmazdı değil mi? Onların işini iyi yapamadığını kabul etmemek için, siz de kontrol etseydiniz diyerek bir yere varamazsınız. Biraz daha iyi empati yapın ve kendi başınıza geldiğini düşünün. Burada bir mağdur var o da müşteri, fan boy gibi firmaları savunmanın bir anlamı yok.
Gamegaraj kısmını dalgınlıkla yanlış yazmışım, Gaming.gen.tr olduğunun farkındayım.
Ben burada markayı da savunmuyorum, kendilerinden daha önce alışveriş de yapmadım.
Her türlü haklılar. Kusura bakma. Adamlar sağlam bir biçimde kargoluyor. Kargoda kırılıyor ve alıcı ürünü teslim alarak ürünün sağlam olduğunu kabul ediyor. Bu şirket neden kendi kârından para versin? Alan arkadaş kırık olduğu için teslim almasa/tutanak tutsa bu olaylar olmazdı zaten, hem Gaming.gen.tr hem kasayı alan arkadaş suçun kargoda olduğunu belirtir, kargo karşılardı masrafı.

Yavuz241

80+ Bronze

Yavuz241

80+ Bronze

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Gamegaraj kısmını dalgınlıkla yanlış yazmışım, Gaming.gen.tr olduğunun farkındayım.
Ben burada markayı da savunmuyorum, kendilerinden daha önce alışveriş de yapmadım.
Her türlü haklılar. Kusura bakma. Adamlar sağlam bir biçimde kargoluyor. Kargoda kırılıyor ve alıcı ürünü teslim alarak ürünün sağlam olduğunu kabul ediyor. Bu şirket neden kendi kârından para versin? Alan arkadaş kırık olduğu için teslim almasa/tutanak tutsa bu olaylar olmazdı zaten, hem Gaming.gen.tr hem kasayı alan arkadaş suçun kargoda olduğunu belirtir, kargo karşılardı masrafı.
Her neyse. Umarım arkadaşın sorunu çözülür, nihayetinde konu sahibi mağdur kişi değil; fakat Türkiye'de Türk kargo şirketleri ile bir yere varacak gibi durmuyoruz zaten. Yıllardır bu konular gündemde olmasına rağmen halen kendilerini düzeltemeyen ve yalnızca kâr odaklı çalışan firmalar. Ne zaman ki Amazon gibi müşteri memnuniyetini birinci öncelik olarak gören dev firmalar ülkemizde kargo firması olarak yer alır, o zaman müşterinin yüzü güler. Şu anki durumda Mehmet Yılmaz'ın da dediği gibi hiç bir kargo firması diğerinden iyi değil, hepsi birbirinden kötü. Amazon yalnızca bir örnek, farklı bir firma da olabilir. Her alanda olduğu gibi türk firmalarından medet ummuyorum artık. Müşteri memnuniyeti gelecekse yabancı firmalardan gelir bu ülkeye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdullah ardıç
2 Gün içinde 500 tane sistem satılmış. Alanlardan biride benim sorunsuz geldi benimki .1 tanesi kırılmış direk firma kötüleme moduna girmişiniz.Esnafım geçmişte e ticarette yaptım.Böyle klavye ürzerinden sizin atıp tuttuğunuz kadar kolay değil esnaflıkta e ticarette konuyu açan arkadaş tatsız bi olay yaşamış okumuştum konusunu daha önce ama adamların 2060 teklifini reddettiğini okuduğumda şov peşinde olduğunu anladım. Olabilecek şeyler bunlar.Sorun çözülmemiş ise adamlar dolandırıcıysa istediğin kadar yazabilirsin ama şu anda yaptığın sadece adam karalamak.Bi arkadaşıma birde kendime iki tane bilgisayar aldım ikisindede sorun yaşamadım.Yaşamayacağım anlamına gelmez tabi yaşadıktan sonra çözüm üretmeleri yeterli.Ayrıca kargo firmaları o yükün altına girmemek için sigortalı taşımaya afaki ücretler istiyor 8700 liralık makina için 800 lira sigorta çıkar o fiyatı da ürüne ekleyip hiçbir firma satış yapamaz.Ortalama 8 bin liradan 500 makina satsa adamların 2 günlük cirosu 4 milyon tl sen bilgisayarım kırıldı mağdurum diye çığırtkanlık yapıyorsun adamların mağduriyetini giderme teklifini de reddetmişin üstelik adamlar ne yapsın istiyorsun anlamadım doğrusu.

Tokuchi77

80+ Bronze
Uygunsuz dil
2 Gün içinde 500 tane sistem satılmış. Alanlardan biride benim sorunsuz geldi benimki .1 tanesi kırılmış direk firma kötüleme moduna girmişiniz.Esnafım geçmişte e ticarette yaptım.Böyle klavye ürzerinden sizin atıp tuttuğunuz kadar kolay değil esnaflıkta e ticarette konuyu açan arkadaş tatsız bi olay yaşamış okumuştum konusunu daha önce ama adamların 2060 teklifini reddettiğini okuduğumda şov peşinde olduğunu anladım. Olabilecek şeyler bunlar.Sorun çözülmemiş ise adamlar dolandırıcıysa istediğin kadar yazabilirsin ama şu anda yaptığın sadece adam karalamak.Bi arkadaşıma birde kendime iki tane bilgisayar aldım ikisindede sorun yaşamadım.Yaşamayacağım anlamına gelmez tabi yaşadıktan sonra çözüm üretmeleri yeterli.Ayrıca kargo firmaları o yükün altına girmemek için sigortalı taşımaya afaki ücretler istiyor 8700 liralık makina için 800 lira sigorta çıkar o fiyatı da ürüne ekleyip hiçbir firma satış yapamaz.Ortalama 8 bin liradan 500 makina satsa adamların 2 günlük cirosu 4 milyon TL sen bilgisayarım kırıldı mağdurum diye çığırtkanlık yapıyorsun adamların mağduriyetini giderme teklifini de reddetmişin üstelik adamlar ne yapsın istiyorsun anlamadım doğrusu.
Nasıl bir salaksın sen? millete arızalı ürün gidiyor sürekli kaç tane mağduriyet yaşamış müşteri ile konuştum ben bana gönderecekleri ürüne nasıl güvenebilirim? beni arayıp yönetici olduğunu söyleyen şahıs berbat ötesi kişiliğe sahipti. 20'li yaşlarda kankalacarca berbatça yönetilen leş bir firma olan gaming gen tr den ömür boyu alışveriş yapmanız dileğiyle.

Yaşadıklarım ortadadır. Şikayetvar konusunda tüm her şey kanıtlarıyla/resimleriyle ortadadır.
Bu rezalet ötesi firmayı savunanlar ya onlarla iş yapıp para kazanıyordur ya da firmanın/firma çalışanlarının kendileridir.

Son düzenleme:
Top Bottom