thyunus
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 108
- İsim
- Yunus Emre Yıldırım
Bana discord adresini iletebilir misin? Sesli olarak tartışalım kendimizi daha iyi anlarız. Olur mu?Sana cevap bile yazmıyorum daha fazla ve blokluyorum. Esas sen haddini bil! sen kim oluyorsanda bana kitap oku, okudugunu anlamıyorsun diyorsun? Senin konuştugun gibi aynı çerçevede bende sana cevap verdim. Benim okudugumu anlamadıgım iddia edip kendince varsayımlarda bulunursan ve haddin olmayarak bana kitap oku dersen, bende sana haram para yiyen birisi olabimle ihtimalin oldugunu söyleyebilirim çünkü senin sattıgın ürünlerde kargoyla ilgili bir sorun çıksa, benim hiç bir suçum yok tüm suç kargoda deyip malın ve paranın üstüne yatacaksın. Yaptıgın yorumdan bu anlam çıkıyor! Tüm suç kargo firmasında diyorsun çünkü! Okudugun anlamayan birisi oldugun için ne yorum yaptıgının ve yorumlarının nereye varacagından bile bir habersindir sen ya neyse!
'Benimle kendini ugraştırma boş yere başın derde girmesin' bu tehtide girer. Haddin olmayarak, her dedigini anladıgım halde anlamıyorsun diyerek küçümseyip kitap oku dedikten sonra tehtide de başlamışsın. Sen bu kafayla devam et birileri sana çok güzel dertler verecektir. Beni tehtid edemezsin sen! Haddini bil!
Ve benim anlamadıgım hiç bir şey yok seni gayet iyi anladım ama sen hadsizce kitap oku okudugun anlamıyorsun diyorsun. Tekrar yazayım sen tek suçlunun kargo firması oldugunu söylüyorsun ben ise en büyük suçlunun kargo firması oldugunu, bundan sonraki suçlunun sigortalı kargo firmsaıyla anlaşmayan firma sahibi oldugunu söylüyorum. Anlaşamadıgımız yer burası! Senin tek suçlu kargo firması, gaming gen tr'nin suçu yok demen yarın öbür gün bir ürün satarsan bir sorun çıktıgı vakit kargo firması suçlu bizim bir alakamız yok paranızı ve ürün desteginizi kargo firmasından alın demekle eş deger ve bu haram para kazanmaktır.
Çünkü;
Firma sahibi sistematik çalışmak istiyorsa sigortalı kargo firmasıyla anlaşmak zorundadır.
Kargo firmasını müşteri seçmedigi için, Kargo firmasıyla ilgili bir sorun çıktıgı vakit, Müşteriye tüm suç kargo firmasında bizlik bir şey yok demek
En hafif tabirle hırsızlıktır, haram para yemektir.