Neler Yeni

Gaming Gen TR'den alınan kampanyalı hazır sistem bakın ne halde gelmiş!

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Kaya
Nasıl bir salaksın sen? millete arızalı ürün gidiyor sürekli kaç tane mağduriyet yaşamış müşteri ile konuştum ben bana gönderecekleri ürüne nasıl güvenebilirim? beni arayıp yönetici olduğunu söyleyen şahıs berbat ötesi kişiliğe sahipti. 20'li yaşlarda kankalacarca berbatça yönetilen leş bir firma olan gaming gen tr den ömür boyu alışveriş yapmanız dileğiyle.

Yaşadıklarım ortadadır. Şikayetvar konusunda tüm her şey kanıtlarıyla/resimleriyle ortadadır.
Bu rezalet ötesi firmayı savunanlar ya onlarla iş yapıp para kazanıyordur ya da firmanın/firma çalışanlarının kendileridir.
Öncelikle geçmiş olsun.
Üslubun yüzünden raporladım.

Olay, ne kadar zor bir süreç olsa da sonunda hallolmuş. Sevindim.

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
Güzel kardeşim sorun gaming gen tr'de. Sigortasız ürün veriyorlar yurtiçi kargoya.
Her gün 500 kere paket veriyorlar yurtiçi kargo şubesine.
Ve o yurtiçi kargo gaming gen tr'nin firmasına gelerek bizzat alıyor tüm ürünleri
Firma DİKKAT KIRILABİLİR etiketlerini kolinin dört bir yanına yapıştırmıyor hatta bir tane bile yapıştırmıyor etiketten.
Tamam onlar yapıştırmıyor ama yurtiçi kargo bu ürünleri biliyor/tanıyor. Neden bilerek hasar vererek getiriyorlar?
Temperli cam kısmı %100 hasar görsün diye bilerek 3-5 kere kolileri fırlatıyorlardır. Bu benim iddiam.
Galiba bunların yurtiçi kargo olarak bazı kuryeler çalışanlar belki de gaming gen tr'ye garezi vardır.
Sigortasız çalışıyorlar arkadaşlar!
Siz bir yurtiçi kargo çalışanı olsanız bu ürünleri bilerek kırabiliyorsunuz. Çünkü gaming gen tr sigortasız veriyor bu ürünleri!
Bu yüzden bazı bu firmaya garezi olan kuryeler belki de bilerek yapıyor? (Sadece bir varsayım)

Dediğim gibi, neden firma bu ürünleri/kolileri tanımasına rağmen günde 100den fazla bu ürünlerden çıkıyor. En az 100'dür.
Aylardır/yıllardır nasıl olur da hâlâ hasarlı getiriyorlar sizce? :)

Şimdi bu adam 8.000-9.000 TL para verdi. Belki de borçla aldı. Belki de anasının babasının parası ve ne zorluklarla alındı, nasıl ikna edildi. Bilemiyoruz. Şimdi bu adam bu kadar parayı rezil olmak için mi veriyor?
Sıfır ürün alıp kullanmak için, mutlu olmak için veriyor.
Şimdi bu adama direkt para iadesini yapmalılar.

NOT : Bu olaylardan sonra GAME GARAJ firmasından sistem aldım. Sadece oraya güvenebildim. Bu Gaming Gen TR'nin bana yaşattıklarından sonra firmaları hep araştırdım. İtopya olsun incehesap olsun baktım çok mağdur var. Sadece bir kişinin bile hakkının yenmesi bile benim gözümde o firmayı artık bitiriyordu. Çünkü ben yaşadığım için o bir kişiyi çok iyi anlıyordum. Bu yüzden yine de korkarak da olsa GAME GARAJ firmasını tercih ettim. En iyi duran oydu aralarında. En az şikayeti olan ve hep şikayetleri başarıyla sonuçlananlardan.
Hocam iyi diyorsunuz güzel diyorsunuz ama suç gerçekten kargo firmasında ve siz hala yazınızda "Gaming Gen TR'nin bana yaşattıklarından sonra" diyorsunuz. Başınıza 1 olay gelince direk firmayı kötülemek kadar saçma bir şey yok bana göre. Sonuçta sizin de dediğinize göre "Günde 500 paket veriyorlar" diyorsun. Yani bu 500 ün 500 ü de mükemmel ulaşacak diye bir şey yok. Biraz objetif bakın olaya lütfen. İmzamdaki sistemi Gaming Gen Tr den aldım ve tertemiz geldi. Sizin başınıza geldi diye başkasının başına gelecek diye bir şey yok. İyi forumlar.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Aynısı oyuncu markette benim de başıma geldi. Kasanın camı kırıldı. Zararımı yuriçi kargodanm çıkardım.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Konu başlığının düzeltilmesi gerek.
Gaming Gen Trden alınan ürün kargoda hasarlı geldi şeklinde. Her ne kadar kargo şirket anlaşmalıda olsa ben bu baslığı okuduğumda direk sanki Gaming Gen TR kendi aracı ile getirdi gibi algıladım

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
haro
Hocam iyi diyorsunuz güzel diyorsunuz ama suç gerçekten kargo firmasında ve siz hala yazınızda "Gaming Gen TR'nin bana yaşattıklarından sonra" diyorsunuz. Başınıza 1 olay gelince direk firmayı kötülemek kadar saçma bir şey yok bana göre. Sonuçta sizin de dediğinize göre "Günde 500 paket veriyorlar" diyorsun. Yani bu 500 ün 500 ü de mükemmel ulaşacak diye bir şey yok. Biraz objetif bakın olaya lütfen. İmzamdaki sistemi Gaming Gen Tr den aldım ve tertemiz geldi. Sizin başınıza geldi diye başkasının başına gelecek diye bir şey yok. İyi forumlar.

Sizin gibilerin yorumlarının magdur olanlarla dalga geçme ve gıcık etme amaçlı oldugunu düşünüyorum. Şu en sinir oldugum cümle ise sen sorun yaşadın diye herkes yaşacak diye bir anlam yok demeniz. Her konuya mutlaka birisi çıkıp yazıyor. Dedigim gibi gıcık etmek için ve magdurla dalga geçmek için yazdıgınızı düşünüyorum çünkü yaptıgınız aynen de bu.

Ve burada mesele sorun yaşayıp yaşamamak degil. Sigortalı kargo firması dışında çalışırlarsa böyle olur. Kargo firması baş suçlu ama gaming gen tr sitesi de hiç masum degil. Senin yapmış oldugun bu yorum gaming gen tr'de hiç suç yok deme anlamınıda taşıyor (Sen sorun yaşadıysan başkası yaşayacak diye bir şey yok demen) ve gaming gen tr'nin söyledigim gibi suçu var sigortasız kargo firmasıyla anlaşması.

Kargo firmalarına gidin kutuları özensiz şekilde yuvarlayarak atarak taşıyorlar. Kutu içinde ne olursa olsun bence her kargo kutusu özenle kaldırılıp indirilmelidir. Bu insanların kazandıgı para haram bunu kıranın üstüne bu vebal ve kargo firmasında çalışanların yatacak yeri yok.

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
Sizin gibilerin yorumlarının magdur olanlarla dalga geçme ve gıcık etme amaçlı oldugunu düşünüyorum. Şu en sinir oldugum cümle ise sen sorun yaşadın diye herkes yaşacak diye bir anlam yok demeniz. Her konuya mutlaka birisi çıkıp yazıyor. Dedigim gibi gıcık etmek için ve magdurla dalga geçmek için yazdıgınızı düşünüyorum çünkü yaptıgınız aynen de bu.

Ve burada mesele sorun yaşayıp yaşamamak degil. Sigortalı kargo firması dışında çalışırlarsa böyle olur. Kargo firması baş suçlu ama gaming gen tr sitesi de hiç masum degil. Senin yapmış oldugun bu yorum gaming gen tr'de hiç suç yok deme anlamınıda taşıyor (Sen sorun yaşadıysan başkası yaşayacak diye bir şey yok demen) ve gaming gen tr'nin söyledigim gibi suçu var sigortasız kargo firmasıyla anlaşması.

Kargo firmalarına gidin kutuları özensiz şekilde yuvarlayarak atarak taşıyorlar. Kutu içinde ne olursa olsun bence her kargo kutusu özenle kaldırılıp indirilmelidir. Bu insanların kazandıgı para haram bunu kıranın üstüne bu vebal ve kargo firmasında çalışanların yatacak yeri yok.
Hocam öncelikle benim yazdığım yazıyı siz çok yanlış anlamışsınız :) Kitap okumanızı öneririm. Okuduğunuzu anlamanız dileğiyle. Son olarak siz zaten sorunuza cevap veriyorsunuz! " Kargo firmalarına gidin kutuları özensiz şekilde yuvarlayarak atarak taşıyorlar. Kutu içinde ne olursa olsun bence her kargo kutusu özenle kaldırılıp indirilmelidir." Tam da burada işte cevap. Ben hala Gaming Gen Tr nin suçsuz olduğunu düşünüyorum. Sadece oradan ürün aldığım için değil. Bende E-Ticaret site yöneticiyisim Ebayda mağazam var satış yapıyorum. Aylık 800 kalem ürün giriyorum satıyorum ve içinde illaki kargo sorunu, Kırık, Sorunlu ürün vb. çıkıyor ve çıkaktır. İyi Forumlar :)

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
haro
Hocam öncelikle benim yazdığım yazıyı siz çok yanlış anlamışsınız :) Kitap okumanızı öneririm. Okuduğunuzu anlamanız dileğiyle. Son olarak siz zaten sorunuza cevap veriyorsunuz! " Kargo firmalarına gidin kutuları özensiz şekilde yuvarlayarak atarak taşıyorlar. Kutu içinde ne olursa olsun bence her kargo kutusu özenle kaldırılıp indirilmelidir." Tam da burada işte cevap. Ben hala Gaming Gen Tr nin suçsuz olduğunu düşünüyorum. Sadece oradan ürün aldığım için değil. Bende E-Ticaret site yöneticiyisim Ebayda mağazam var satış yapıyorum. Aylık 800 kalem ürün giriyorum satıyorum ve içinde illaki kargo sorunu, Kırık, Sorunlu ürün vb. çıkıyor ve çıkaktır. İyi Forumlar :)

Dostum kendince bir çıkarım yapıyorsun ama söyledigin şeyi kendin yapsan bana böyle bir cevap vermezdin. Kitap mı okuyorsun? Ne yapıyorsan 2 katına çıkarmanı dilerim çünkü sana hiç bir faydası olmamış. En büyük suçun kargo firmasında oldugunu söyledim ben ama sen sadece tek suçlunun kargo firması oldugunu söylüyorsun. Anlaşmazlık burada başlıyor. Kitap oku diyede haddine düşmeyerek öneride bulunuyorsun üstelik. Ben senin tüm dediklerini anladıgım için zaten seni eleştiriyorum farkındaysan. Sen gaming gen trnin hiç suçu yok diyorsun tek suç kargo firmasında diyorsun. Başından beri zaten bunu anladıgım için sana yorum yapıyorum. Ama sen benim dedigimi hiç anlamamışsın. Kitap okuyorsunuz büyük ihtimal ile bu yüzden size hiç bir faydası olmadıgı için omega 3 gıda takviyesi öneriyorum. Beyin için çok faydalı! Belki o kadar okdugunuz kitapların artık size bir katkısı olmaya başlar, ha ne dersiniz!

Sigortalı kargo ile çalışmazsan böyle sorunlarda çözüm üretmen zorlaşır ve süreç uzar. Her işin bir raconu vardır. Büyük ihtimal sende haram para yemeyi seven bir tipsin. Satıcı oldugunu itiraf ettikten sonra zaten art niyetli oldugun belli oluyor. Malı satan kişi olarak o ürünü sorunsuz ulaştırmak zorundasın. Kargo firmasını seçen sensin müşteri de seçmiyor. Kargo firmasının suçunu üstlenmek zorundasın.
Düzgün bir kargo firması seçseydin derlerse ne cevap vereceksin?
Sigortalı kargo firmasıyla neden anlaşmadın diye sorarlarsa ne cevap vereceksin?
Kargo başı 20-50 TL arası fazla ver ama sigortalı kargo olsun. Böylece kırık çıkarsa cebinden para çıkmaz sigorta karşılar. Yapılması gereken şey çok basit. Çalışmalar ve satışlar sistematik olmalı. Bizim ülkenin en büyük sorunu sistem sorunudur. Herkes kafasına göre takılıyor bir şey olmaz diyerek ve fazladan para kazanma derdinde. Sigortalı kargo firmasıyla anlaş fazla para ver ama bir sorun çıkınca en azından başın agrımaz. Kargoculara az ödeyeyim derken halbuki kırık ürün çıktıgı vakit daha fazla para kargocular yüzünden bu firmadan gidiyor. Ucuz ve basit düşüncelerin sonucu bunlar hep.

Son düzenleme:

Tokuchi77

80+ Bronze
Dostum kendince bir çıkarım yapıyorsun ama söyledigin şeyi kendin yapsan bana böyle bir cevap vermezdin. Kitap mı okuyorsun? Ne yapıyorsan 2 katına çıkarmanı dilerim çünkü sana hiç bir faydası olmamış. En büyük suçun kargo firmasında oldugunu söyledim ben ama sen sadece tek suçlunun kargo firması oldugunu söylüyorsun. Anlaşmazlık burada başlıyor. Kitap oku diyede haddine düşmeyerek öneride bulunuyorsun üstelik. Ben senin tüm dediklerini anladıgım için zaten seni eleştiriyorum farkındaysan. Sen gaming gen trnin hiç suçu yok diyorsun tek suç kargo firmasında diyorsun. Başından beri zaten bunu anladıgım için sana yorum yapıyorum. Ama sen benim dedigimi hiç anlamamışsın. Kitap okuyorsunuz büyük ihtimal ile bu yüzden size hiç bir faydası olmadıgı için omega 3 gıda takviyesi öneriyorum. Beyin için çok faydalı! Belki o kadar okdugunuz kitapların artık size bir katkısı olmaya başlar, ha ne dersiniz!

Sigortalı kargo ile çalışmazsan böyle sorunlarda çözüm üretmen zorlaşır ve süreç uzar. Her işin bir raconu vardır. Büyük ihtimal sende haram para yemeyi seven bir tipsin. Satıcı oldugunu itiraf ettikten sonra zaten art niyetli oldugun belli oluyor. Malı satan kişi olarak o ürünü sorunsuz ulaştırmak zorundasın. Kargo firmasını seçen sensin müşteri de seçmiyor. Kargo firmasının suçunu üstlenmek zorundasın.
Sigortalı kargo firmasıyla neden anlaşmadın diye sorarlarsa ne cevap vereceksin?
Kargo başı 20-50 TL arası fazla ver ama sigortalı kargo olsun. Böylece kırık çıkarsa cebinden para çıkmaz sigorta karşılar. Yapılması gereken şey çok basit. Çalışmalar ve satışlar sistematik olmalı. Bizim ülkenin en büyük sorunu sistem sorunudur. Herkes kafasına göre takılıyor bir şey olmaz diyerek ve fazladan para kazanma derdinde. Sigortalı kargo firmasıyla anlaş fazla para ver ama bir sorun çıkınca en azından başın agrımaz. Kargoculara az ödeyeyim derken halbuki kırık ürün çıktıgı vakit daha fazla para kargocular yüzünden bu firmadan gidiyor. Ucuz ve basit düşüncelerin sonucu bunlar hep.
Selam üstat, Diğer arkadaşın ilk cümlesinden sonra okumadım. Okumayacağım.
Sizin mesajlarınızı okuyacağım.
5-10 dakika civarına müsait olunca okuyacağım.
Tamamen haklı olduğunuzu düşündüğümden bunu yapacağım.
Umarım umduğum gibi de çıkar :)

Ayrıca bana ait olan konular :

1-) https://www.technopat.net/sosyal/konu/gaming-gen-tr-ile-yasadigim-suerec-ve-tuem-gercekler.1556262/

2-) https://www.sikayetvar.com/gamingge...g-gen-tr-ile-yasadigim-surec-ve-tum-gercekler

Göz atarsanız sevinirim. Kargo ürünümü böyle getirdikten sonra bile bu firmaya inanılmaz iyimser ve nezaketli bir şekilde yaklaştım.
Tüm bu olanlara rağmen kendilerinden ürünün değişimini istedim para iademi bile istememiştim.
Ama sonra gelişmeler ve sonuçları görebilirsiniz.
Tüm gerçekleri görebilirsiniz
Şikayetvar'da başka şeyler de yazıyor.
Bilginiz olsun.

EDİT : Üstat sonuna kadar hak veriyorum. Ayrıca defalarca belirttiğim gibi gaming gen tr firmasında çalışan yöneticisi sahibinden tutun ve onların kankaları olan müşteri hizmetleri temsilcisi diye telefonlara çıkanlar dahil forumlara açılan her konuyu okuyorlar ve arayıp kapatmamızı hatta kendileri virgülüne kadar söyledikleri şeyi yazarak güncellememizi istiyorlar o derece. Yani ben bunların artık gaming gen tr ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Aklı olan bir insan neden bu tür konuda bana karşı çıksın ki?
Aksine sizin gibi beni desteklemeli.
Benim yaşadığım konuyu bir açın bakın, neler olmuş :)
Fotoğraflarıyla birlikte her şey kanıtlı bir şekilde var hemde.
Burada konu ürünümü hasarlı getiren kargo firmasından sonra başlıyor.
Ben zaten kendilerine ürün değişimi istiyorum, size güveniyorum ve bu yüzden para iadesi istemiyorurm dedim.
Bu saniyeden itibaren olaylar başlıyor zaten.
Burada konu, kargo firmasının benim ürünümü hasarlı getirmesinden sonra gaming gen tr'nin rezaletleri, yalanları ve gerçekleri.

Son düzenleme:

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım

Öncelikle sizi saygıya davet ediyorum. Bana omega 3 önermeden önce insanları tanımadan etmeden çıkardığın düşünceleri ve cümleleri ölçüp tartarak yazmanı diliyorum Ve yazdığın şu söz "Büyük ihtimal sende haram para yemeyi seven bir tipsin" Bu ne demek oluyor? Sen kimsin ki benim haram lokma yediğimi düşünüyorsun?? Haddini bil. Saygı çerçevesinde eleştiriyoruz birbirmizi. Beni kendinle uğraştırma. Boş yere başın derde girmesin. Ve hala yazdığın şeyler tam olarak kin tutmaya yönelik olduğunu ve kendi düşünceni savunup diğer düşüncelere kör ve sağır olduğunu düşünüyorum! Tekrar tekrar okuman dileğiyle. İyi forumlar demek isterim ama senin gibiler neden ceza almıyor hayretler içerisindeyim.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
haro
EDİT : Üstat sonuna kadar hak veriyorum. Ayrıca defalarca belirttiğim gibi gaming gen tr firmasında çalışan yöneticisi sahibinden tutun ve onların kankaları olan müşteri hizmetleri temsilcisi diye telefonlara çıkanlar dahil forumlara açılan her konuyu okuyorlar ve arayıp kapatmamızı hatta kendileri virgülüne kadar söyledikleri şeyi yazarak güncellememizi istiyorlar o derece. Yani ben bunların artık gaming gen tr ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Aklı olan bir insan neden bu tür konuda bana karşı çıksın ki?
Ben zaten kendilerine ürün değişimi istiyorum, size güveniyorum ve bu yüzden para iadesi istemiyorurm dedim.
Burada konu, kargo firmasının benim ürünümü hasarlı getirmesinden sonra gaming gen tr'nin rezaletleri, yalanları ve gerçekleri.

Aslında her eve kamera sistemi şart. Kapıda kamera olsa kargocuyla olan konuşmaları aktarma şansımız olsa çok iyi olur. Kargocular tutanak bile tutmuyor. Benim işim sadece kargoyu bırakmak diyor. Sonra bazı firmalarda üste çıkmak için senin kırıp kırmadıgını nereden bilelim belki de sen kırdın firmamızın itibarını zedelemek için derlerse şaşmam. Bunu söylerlerse bile bu argüman çok mantıksız çünkü bir müşteri para verdigi şeyi neden kırsın. Özellikle 3-4 senedir bir sistem alan maddi durumu iyi olmayan birisi bunu asla yapmaz. Ama deliller şart. Kayıtlara aslında kargo geldigi an başlansa daha iy iolur. Kargo gelir vakit zil çaldıgı vakit kamera kaydedecek ve yine kamera eşliginde kargo açılacak. Senin yapmış oldugun kargoyu kamera ile açmanda pek saglıklı degil çünkü yine argümanlarla gelebilir firmalar. Kargo sana saglam geldi sonra sen yere atıp video çektin bile diyebilirler.

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
Selam üstat, Diğer arkadaşın ilk cümlesinden sonra okumadım. Okumayacağım.
Sizin mesajlarınızı okuyacağım.
5-10 dakika civarına müsait olunca okuyacağım.
Tamamen haklı olduğunuzu düşündüğümden bunu yapacağım.
Umarım umduğum gibi de çıkar :)

Ayrıca bana ait olan konular :

1-) https://www.technopat.net/sosyal/konu/gaming-gen-tr-ile-yasadigim-suerec-ve-tuem-gercekler.1556262/

2-) https://www.sikayetvar.com/gamingge...g-gen-tr-ile-yasadigim-surec-ve-tum-gercekler

Göz atarsanız sevinirim. Kargo ürünümü böyle getirdikten sonra bile bu firmaya inanılmaz iyimser ve nezaketli bir şekilde yaklaştım.
Tüm bu olanlara rağmen kendilerinden ürünün değişimini istedim para iademi bile istememiştim.
Ama sonra gelişmeler ve sonuçları görebilirsiniz.
Tüm gerçekleri görebilirsiniz
Şikayetvar'da başka şeyler de yazıyor.
Bilginiz olsun.

Okumayın Hocam bu şekilde bir yerlere gelemezsiniz zaten. Sığ görüşlü olup kendinden yana düşünceleri kabullenin sadece. Diğer eleştrilere ve yorumlara sakın ha bakmayın. Halbuki buraya neden konu açtınız onu bile anlamış değilim :D

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
haro
Öncelikle sizi saygıya davet ediyorum. Bana omega 3 önermeden önce insanları tanımadan etmeden çıkardığın düşünceleri ve cümleleri ölçüp tartarak yazmanı diliyorum Ve yazdığın şu söz "Büyük ihtimal sende haram para yemeyi seven bir tipsin" Bu ne demek oluyor? Sen kimsin ki benim haram lokma yediğimi düşünüyorsun?? Haddini bil. Saygı çerçevesinde eleştiriyoruz birbirmizi. Beni kendinle uğraştırma. Boş yere başın derde girmesin. Ve hala yazdığın şeyler tam olarak kin tutmaya yönelik olduğunu ve kendi düşünceni savunup diğer düşüncelere kör ve sağır olduğunu düşünüyorum! Tekrar tekrar okuman dileğiyle. İyi forumlar demek isterim ama senin gibiler neden ceza almıyor hayretler içerisindeyim.
Sana cevap bile yazmıyorum daha fazla ve blokluyorum. Esas sen haddini bil! sen kim oluyorsanda bana kitap oku, okudugunu anlamıyorsun diyorsun? Senin konuştugun gibi aynı çerçevede bende sana cevap verdim. Benim okudugumu anlamadıgım iddia edip kendince varsayımlarda bulunursan ve haddin olmayarak bana kitap oku dersen, bende sana haram para yiyen birisi olabimle ihtimalin oldugunu söyleyebilirim çünkü senin sattıgın ürünlerde kargoyla ilgili bir sorun çıksa, benim hiç bir suçum yok tüm suç kargoda deyip malın ve paranın üstüne yatacaksın. Yaptıgın yorumdan bu anlam çıkıyor! Tüm suç kargo firmasında diyorsun çünkü! Okudugun anlamayan birisi oldugun için ne yorum yaptıgının ve yorumlarının nereye varacagından bile bir habersindir sen ya neyse!

'Benimle kendini ugraştırma boş yere başın derde girmesin' bu tehtide girer. Haddin olmayarak, her dedigini anladıgım halde anlamıyorsun diyerek küçümseyip kitap oku dedikten sonra tehtide de başlamışsın. Sen bu kafayla devam et birileri sana çok güzel dertler verecektir. Beni tehtid edemezsin sen! Haddini bil!

Ve benim anlamadıgım hiç bir şey yok seni gayet iyi anladım ama sen hadsizce kitap oku okudugun anlamıyorsun diyorsun. Tekrar yazayım sen tek suçlunun kargo firması oldugunu söylüyorsun ben ise en büyük suçlunun kargo firması oldugunu, bundan sonraki suçlunun sigortalı kargo firmsaıyla anlaşmayan firma sahibi oldugunu söylüyorum. Anlaşamadıgımız yer burası! Senin tek suçlu kargo firması, gaming gen tr'nin suçu yok demen yarın öbür gün bir ürün satarsan bir sorun çıktıgı vakit kargo firması suçlu bizim bir alakamız yok paranızı ve ürün desteginizi kargo firmasından alın demekle eş deger ve bu haram para kazanmaktır.

Çünkü;
Firma sahibi sistematik çalışmak istiyorsa sigortalı kargo firmasıyla anlaşmak zorundadır.
Kargo firmasını müşteri seçmedigi için, Kargo firmasıyla ilgili bir sorun çıktıgı vakit, Müşteriye tüm suç kargo firmasında bizlik bir şey yok demek
En hafif tabirle hırsızlıktır, haram para yemektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,768
Üyeler
161,341
Son üye
Hseyn24
Top Bottom