Neler Yeni

Gaming Gen TR'den alınan kampanyalı hazır sistem bakın ne halde gelmiş!

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,588
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Ben de oradan aldım sistemimi bu yaşananlardan sonra ve şu an o sistem ile yazıyorum, bir sorun yaşamadım.
Güle güle kullanın hocam. Ben sistem alırken çok araştırdım uygun fiyata doğru sistemi alabilmek için ama malum piyasayı biliyorsunuz...
GameGaraj bazen hiç beklenmedik güzel kampanyalar yapabiliyor, 1660s ryzen3 3100 sistemi 5800 TL'ye almıştım.

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Ah ah... Arkdadaşlar benimde gaming gen ile ilk açıldığında sorun yaşamıştım, çok kötü bir duygu. isterseniz anlatabilirim veya konu açabilirim

Tokuchi77

80+ Bronze
Güle güle kullanın hocam. Ben sistem alırken çok araştırdım uygun fiyata doğru sistemi alabilmek için ama malum piyasayı biliyorsunuz...
GameGaraj bazen hiç beklenmedik güzel kampanyalar yapabiliyor, 1660s ryzen3 3100 sistemi 5800 TL'ye almıştım.
Sizde güle güle kullanın üstat, teşekkürler :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ah ah... Arkdadaşlar benimde gaming gen ile ilk açıldığında sorun yaşamıştım, çok kötü bir duygu. isterseniz anlatabilirim veya konu açabilirim
Anlatırsan hayır demeyiz.

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Sizde güle güle kullanın üstat, teşekkürler :)

Anlatırsan hayır demeyiz.
hocam yaşadığınız gerçekten çok kötü bir duygu, o kadar para verip bunlarla uğraşmak o gerilimi yaşamak çok kötü bir duygu, yaşadığım için anlıyorum sizi

Gaming gen ile yaşadığım sorun..

Modart PC Ma-2 isimli bilgisayarı sipariş ettik. Fiyatı baya uygundu, neyse 2 günde geldi PC. PC geldiği gün Ekran kartını monitöre bağlayamadık. Ekran geliyor 1-2 dk sonra kapanıp gidiyor. Monitör uygun kablosu uygun ama olmadı. Evde bir gerilim bir gerilim. Ertesi gün Paketledik geri yolladık. Ya babam işteyken 40 aramış açmamışlar, biz 30Dk da aradık açtılar sorunu anlattık tamam dediler paketleyin şubeye verin gönderin dediler, ertesi gün şubeye teslim ettik. 1 hafta oldu 2 hafta oldu, iade yok, evde de bir gerilim var yemin ederim yemeğin tadını alamadım, mutluluk duygumu kaybetmiş gibiydim. Sonra Bankayı aradık banka iadesini 2 haftada yaptı, Doğum günümde iade edildi para. Böyle arkadaşlar.

Son düzenleme:

Tokuchi77

80+ Bronze
hocam yaşadığınız gerçekten çok kötü bir duygu, o kadar para verip bunlarla uğraşmak o gerilimi yaşamak çok kötü bir duygu, yaşadığım için anlıyorum sizi

Gaming gen ile yaşadığım sorun..

Modart PC Ma-2 isimli bilgisayarı sipariş ettik. Fiyatı baya uygundu, neyse 2 günde geldi PC. PC geldiği gün Ekran kartını monitöre bağlayamadık. Ekran geliyor 1-2 dk sonra kapanıp gidiyor. Monitör uygun kablosu uygun ama olmadı. Evde bir gerilim bir gerilim. Ertesi gün Paketledik geri yolladık. Ya babam işteyken 40 aramış açmamışlar, biz 30Dk da aradık açtılar sorunu anlattık tamam dediler paketleyin şubeye verin gönderin dediler, ertesi gün şubeye teslim ettik. 1 hafta oldu 2 hafta oldu, iade yok, evde de bir gerilim var yemin ederim yemeğin tadını alamadım, mutluluk duygumu kaybetmiş gibiydim. Sonra Bankayı aradık banka iadesini 2 haftada yaptı, Doğum günümde iade edildi para. Böyle arkadaşlar.
@ardabeyy41 Bu arkadaş da bir şeyler yaşamış. Görüntü alamamış geri göndermek zorunda kalmış bir ton yalana maruz kalmış ama kendisi kandırıldığının farkında değil.

@Reznov Bunların rezalet ve güvenilmez bir firma olduğunu her yerde söyleyin yeterli. Kimse benim yaşadıklarımı yaşamasın. Bakın siz söylediniz, yediğim yemeğin tadını alamadım diyorsunuz. Bundan daha ötesi var mı?

Gaming Gen TR ile YAŞADIĞIM SÜREÇ ve TÜM GERÇEKLER

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,501
İsim
Hakanbey
Yurtiçi kargoda 3 yıl kadar çalıştım. Eğer fırlatıp atmassa kargoyu o kargo zamanında ulaşamaz. aktarma merkezine günde 100 k kargo geliyor. Hepsinin adreslerine bakıp teker teker bölgelere ayrılıyor. Birde bunları terminal ile okutuyorsun tek tek. İnanın Siz o ortamda çalışsanız sizde atarsınız hatta tekme bile atabilirsiniz kargoya istediği kadar kırılacak yazısı olsun en fazla tekme yemez ama fırlatabilirler. Zaten garantili kargo taşımacılığı yapan tek firma var türkiyede onunda kargo sayısı az olduğu için yoksa o kıyamette kimse garantili taşıyamaz. Aktarma merkezinden bazı fotolar.

1627455164374.png

Liberal Kenobi

80+ Bronze
@ardabeyy41 Bu arkadaş da bir şeyler yaşamış. Görüntü alamamış geri göndermek zorunda kalmış bir ton yalana maruz kalmış ama kendisi kandırıldığının farkında değil.

@Reznov Bunların rezalet ve güvenilmez bir firma olduğunu her yerde söyleyin yeterli. Kimse benim yaşadıklarımı yaşamasın. Bakın siz söylediniz, yediğim yemeğin tadını alamadım diyorsunuz. Bundan daha ötesi var mı?

Gaming Gen TR ile YAŞADIĞIM SÜREÇ ve TÜM GERÇEKLER

ya hocam bırakın yemeğin tadını film izlerken eğlenemiyodum komik bişey izlediğimde gülemiyordum o derece...

Tokuchi77

80+ Bronze
@hakan32 Üstat selam, biz bu kargo konusunu geçtik zaten. Konu artık kargo olmaktan çıkmıştı. Kargo ürünü böyle getirdi tamam değil mi? Bu ürünü böyle getiren kargo firmasından sonra ürünü aldığımız şirketin/firmanın satış sonrası bu gibi durumlarda verdiği hizmet.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,501
İsim
Hakanbey
@hakan32 Üstat selam, biz bu kargo konusunu geçtik zaten. Konu artık kargo olmaktan çıkmıştı. Kargo ürünü böyle getirdi tamam değil mi? Bu ürünü böyle getiren kargo firmasından sonra ürünü aldığımız şirketin/firmanın satış sonrası bu gibi durumlarda verdiği hizmet.
Vatan Bilgisayar İlk açıldığından beri müşterisiyim. Evet piyasaya göre biraz pahalı satıyorlar ama bahsettiğiniz durumlarda en çok müşteriyi savunan tek firma diyebilirim. Kaç kere Kasa topladım bilinmez 1000 geçmiştir. 1 kere sorun yaşamadım evet kargoda çok sorun yaşadım. Ama 1 kere olsun beni mağdur etmediler. Eğer hassas bir şey alıyorsam genelde Vatandan alırım. 3-5 fazla veririm ama kafam rahat olur :)

Logithx

80+ Bronze
Vatan Bilgisayar İlk açıldığından beri müşterisiyim. Evet piyasaya göre biraz pahalı satıyorlar ama bahsettiğiniz durumlarda en çok müşteriyi savunan tek firma diyebilirim. Kaç kere Kasa topladım bilinmez 1000 geçmiştir. 1 kere sorun yaşamadım evet kargoda çok sorun yaşadım. Ama 1 kere olsun beni mağdur etmediler. Eğer hassas bir şey alıyorsam genelde Vatandan alırım. 3-5 fazla veririm ama kafam rahat olur :)
Zamanında itoyadan sistem alacaktım kargo sıkıntısı hasar durumunda aylarca bekletmeleri eksik parça göndermeleri gibi şikayetleri okuyunca vatan bilgisayara yöneldim o arada şans kdv indirimi vardı 1500 tl gibi bir fark vardı yinede gittim parçalarımı kendim görerek hepsinide kaliteli parçalar aldım kendim topladım hazır sistemlerdeki gibi ekran kartı iyi olup psu kötü anakart kötü değildi bir sorun olduğu zaman hemen ilgileniyorlar 1 ay bekletmiyorlar bir kaç gün içinde değişimsr değişim iade ise iade hemen sorunu çözüyorlar insarıda anlıyorum ucuz diye alıyorlar bütçe meselesi insanlar bir sorun olduğunda yıpranıyorlar..

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,501
İsim
Hakanbey
Zamanında itoyadan sistem alacaktım kargo sıkıntısı hasar durumunda aylarca bekletmeleri eksik parça göndermeleri gibi şikayetleri okuyunca vatan bilgisayara yöneldim o arada şans kdv indirimi vardı 1500 TL gibi bir fark vardı yinede gittim parçalarımı kendim görerek hepsinide kaliteli parçalar aldım kendim topladım hazır sistemlerdeki gibi ekran kartı iyi olup psu kötü anakart kötü değildi bir sorun olduğu zaman hemen ilgileniyorlar 1 ay bekletmiyorlar bir kaç gün içinde değişimsr değişim iade ise iade hemen sorunu çözüyorlar insarıda anlıyorum ucuz diye alıyorlar bütçe meselesi insanlar bir sorun olduğunda yıpranıyorlar..
Geçen YıL yazlığa 8K TV aldım vatandan Eve geldiğinde Ekranı kırıktı. 2 saat içinde en yakın şubeden yenisi ile değişimini yapıp teslim ettiler. üstüne 200TL de hediye çeki verdiler. :)

Logithx

80+ Bronze
Geçen YıL yazlığa 8K TV aldım vatandan Eve geldiğinde Ekranı kırıktı. 2 saat içinde en yakın şubeden yenisi ile değişimini yapıp teslim ettiler. üstüne 200TL de hediye çeki verdiler. :)
Bende msı 3080 kart almıştım o zaman fiyatlar böyle değil sonrasında coil whine ses yapmaya başladı ekran kartı fiyatları benim aldığım fiyattan yükseğe çıkmıştı ona rağmen değişim yaptılar diğerlerinde bu sorunu yaşasaydım ne olacağı belliydi cw geçtim büyük bir arızada bile değişim yapmıyorlar iade yapıyorlar çünkü kişinin aldığı fiyatla şimdiki fiyatı farklı olduğu için itopyadan biri yaşamıştı zorla parayı iade ettiler..

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdullah ardıç
Nasıl bir salaksın sen? millete arızalı ürün gidiyor sürekli kaç tane mağduriyet yaşamış müşteri ile konuştum ben bana gönderecekleri ürüne nasıl güvenebilirim? beni arayıp yönetici olduğunu söyleyen şahıs berbat ötesi kişiliğe sahipti. 20'li yaşlarda kankalacarca berbatça yönetilen leş bir firma olan gaming gen tr den ömür boyu alışveriş yapmanız dileğiyle.

Yaşadıklarım ortadadır. Şikayetvar konusunda tüm her şey kanıtlarıyla/resimleriyle ortadadır.
Bu rezalet ötesi firmayı savunanlar ya onlarla iş yapıp para kazanıyordur ya da firmanın/firma çalışanlarının kendileridir.
Gereksiz insanın tekisin.Cevabından belli foruma yeni girdim ve cevabını gördüm cevap veremediğin insanlara hakaret edecek kadar karakter yoksunu rezil firma baltalamaya çalışsan bir çocuksun acıyorum sana.

Top Bottom