Neler Yeni

Çözüldü✓ Gaming.gen.tr'den sistem siparişi verdim. Ramlerimi değiştirmek istiyorum.

Akanzaii06

80+ Bronze
Komple siparişi iptal edin tekrar oluşturun
9 taksit muhabbeti var onda da .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu havayı telefondakine yapsaydında rgb li alsaydın.
hava mı :) başımızdaki yeğeni avutmak yetmiyormuş gibi burda da çoluk çocuk avutacaz. :) İnsanı konu açtığına pişman ettiriyorsunuz. Şurada belki buna benzer birisi bir olay yaşamıştır yol gösterir diye açtık.
yok yeğenini şımartma, yok hava civa, boş yorumlar yazarak mesaj mı kasıyorsunuz yoksa gerçekten çocuk musunuz anlamış değilim

Değişmez, hazır sistemlerde tek parça iade bile olmuyor. Tüm sistem iade oluyor. Yani tek parça ile satın aldıktan sonra oynama olmuyor demek istediğim. Size önerim şu:
- yeğenim, bu rgb değilmiş ışık yanıp sonmüyormus sabitmis rengi. Hem bak kırmızı alev rengi cok daha iyi, rengarenk ne öyle kız işi.
diyin o iş tamam 👍🏻

Bu da mantıklı. Monte islemi baslamadiysa.
teşekkürler çok mantıklı hocam sağolun

Son düzenleme:

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan

hava mı :) başımızdaki yeğeni avutmak yetmiyormuş gibi burda da çoluk çocuk avutacaz. :) İnsanı konu açtığına pişman ettiriyorsunuz. Şurada belki buna benzer birisi bir olay yaşamıştır yol gösterir diye açtık.
yok yeğenini şımartma, yok hava civa, boş yorumlar yazarak mesaj mı kasıyorsunuz yoksa gerçekten çocuk musunuz anlamış değilim

Aynen çocuğuz biz senin tavırlarındanda bizden bi farkın olmadığı belli oluyor gibi

Fire_Up

80+
yeğenimi tanımadığın için şımarık deme hakkına sahip değilsin. şımartılacak bir durumda yok ayrıca. yani ram de rgb olup olmamasının önemini 10 yaşındaki çocuk kafasıyla düşünmek lazım. Ayrıca sen sistem alırken 108 TL daha verip RGB li ram almaz mısın. Ben burada bir fikir verin diye konu açıyorum sen gelmiş yargılıyorsun bilader? Forumun amacı bu değil
kanka sakin ol seni veya yeğenini yargılamıyorum ve ben olsam saçma sapan 2 ışık diye 108 tl vermem yeğenin ışık manyağıysa al bunu odasına tak ne diyeyim https://www.amazon.com.tr/CATA-12V-...keywords=gamer+led&qid=1682436100&sr=8-8&th=1

ayrıca ben yeğenine şımarık demedim çok da şımartmaya gerek yok dedim ilk önce okumayı öğrenin hocam sonra isterseniz anama sövün

Akanzaii06

80+ Bronze
kanka sakin ol seni veya yeğenini yargılamıyorum ve ben olsam saçma sapan 2 ışık diye 108 TL vermem yeğenin ışık manyağıysa al bunu odasına tak ne diyeyim https://www.amazon.com.tr/CATA-12V-NEON-ESNEK-ŞERİT/dp/B0BNBSMJN7/ref=sr_1_8?adgrpid=120012748037&hvadid=509892756653&hvdev=c&hvlocphy=21091&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=1972126885326600720&hvtargid=kwd-297246993063&hydadcr=696_2520253&keywords=gamer+led&qid=1682436100&sr=8-8&th=1

ayrıca ben yeğenine şımarık demedim çok da şımartmaya gerek yok dedim ilk önce okumayı öğrenin hocam sonra isterseniz anama sövün
Tamam kardeşim sen haklısın. PC gelince RGB olan yerleride patlatcam. Tamam sen yeter ki benim açtım konulara yorum yazma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,545
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF
Top Bottom