Ram olayı sıkıntıymış ya . Teşekkürler yanıtın için.Windowsu tam da kurulu gelmiyor. Yarı kurulu geliyor, yani istediğin gibi username şifre belirleyebiliyorsun. Onları doldurup formatı devam ettirmen gerekiyor. Ram vs hiçbir şeyi ayarlamıyolar hepsini senin yapman lazım
Bi sıkıntısı yok ya halledersinRam olayı sıkıntıymış ya . Teşekkürler yanıtın için.
Ramlari nasıl ayarliyorsun peki ?Windowsu tam da kurulu gelmiyor. Yarı kurulu geliyor, yani istediğin gibi username şifre belirleyebiliyorsun. Onları doldurup formatı devam ettirmen gerekiyor. Ram vs hiçbir şeyi ayarlamıyolar hepsini senin yapman lazım
Biosdan xmp profilini seçiyorsunuz.Ramlari nasıl ayarliyorsun peki ?
İnan ki kurulu gelmese daha iyi.Daha önce gaminggenden alan kişiler varsa hazır sistem de wndows kurulu geliyormu ? Ramler vs. Ayarlanmıs gelıyormu yardımcı olursanız sevınırım .
Duruma göre değişiyor ya ben gamimg den son sistem aldığımda adamlar baya herşeyi halletmişlerdi. Driverları xmp ayarlarını,hepsini.Windowsu tam da kurulu gelmiyor. Yarı kurulu geliyor, yani istediğin gibi username şifre belirleyebiliyorsun. Onları doldurup formatı devam ettirmen gerekiyor. Ram vs hiçbir şeyi ayarlamıyolar hepsini senin yapman lazım
Youtube dan izleyerek hallediliyorsa sorun yok bir saat sürse de . Teşekkürler yine deİnan ki kurulu gelmese daha iyi.
Çünkü yeni pc alındığın da onlar ile uğraşmak kadar keyifli bir olay yok
Ve toplam da fazla hakim olmadığını varsayarak söylüyorum 1 saatini bile almaz.
Sorduğun soruya verdiğim tabii ki de cevap değil fakat fikrimi belirtmek ve bu şekilde bir tavsiye de bulunmak istedim.
Kendin uğraş ve ne kadar keyifli olduğunu göreceksin.
Ama uğraşacak vaktim yok dersen de direkt olarak site iletişim hattından ulaşıp detaylı bilgi alabilirsin.
O kadar keyifli ki.Youtube dan izleyerek hallediliyorsa sorun yok bir saat sürse de . Teşekkürler yine de
Ben kendim topladım dediğin gibi videoları izledim hepsi açıklayıcı az elden gelsin yaparsın,İnan ki kurulu gelmese daha iyi.
Çünkü yeni pc alındığın da onlar ile uğraşmak kadar keyifli bir olay yok
Ve toplam da fazla hakim olmadığını varsayarak söylüyorum 1 saatini bile almaz.
Sorduğun soruya verdiğim tabii ki de cevap değil fakat fikrimi belirtmek ve bu şekilde bir tavsiye de bulunmak istedim.
Kendin uğraş ve ne kadar keyifli olduğunu göreceksin.
Ama uğraşacak vaktim yok dersen de direkt olarak site iletişim hattından ulaşıp detaylı bilgi alabilirsin.
Ne kadar zevkli olduğunu arkadaş da tadacakBen kendim topladım dediğin gibi videoları izledim hepsi açıklayıcı az elden gelsin yaparsın,
Ve sıvı soğutma montajı bile yaptım