Tommy09
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 22
- İsim
- Tommy
19 mayısta gaming genden monitör ram ve bi sistem aldım alırken araştırdım site hakkında gayet olumlu şeylerle karşılaşmıştım fakat aldığım sistemi zamanında kargolamadılar pazartesi kargolanır dediler olmadı çarşamba kesin dediler olmadı cuma kesin dediler yine olmadı ve üstüne gaming genden alınan bilgisayarlarda mavi ekran sorunu yaşayan ve iade talebinde bulunup mağdur bırakılan insanları görmeye başladım internette ve içime kurt düştü sizce iade talebinde bulunmalı mıyım ?
bunları yazarken gaming genden aradılar özür dileyip hediye olarak mouse göndericeklerini söylediler ve pazartesi kesinlikle kargolanıcak dediler bende mavi ekran hakkında yaşanan sorunları söyledim ben yaşarsam ne olucak dedim bize gönderirsiniz öncelik tanıyoruz böyle şeylerde ve hızlı bi şekilde sorunu düzeltip size geri göndeririz dediler fakat inernette 3 hafta 1 ay falan sürüyo pc nin gidip gelmesi diyolar sizce ne yapmalıyım iade talebinde bulunmalı mıyım yoksa bilgisayarın gelmesini mi bekleyeyim?
bunları yazarken gaming genden aradılar özür dileyip hediye olarak mouse göndericeklerini söylediler ve pazartesi kesinlikle kargolanıcak dediler bende mavi ekran hakkında yaşanan sorunları söyledim ben yaşarsam ne olucak dedim bize gönderirsiniz öncelik tanıyoruz böyle şeylerde ve hızlı bi şekilde sorunu düzeltip size geri göndeririz dediler fakat inernette 3 hafta 1 ay falan sürüyo pc nin gidip gelmesi diyolar sizce ne yapmalıyım iade talebinde bulunmalı mıyım yoksa bilgisayarın gelmesini mi bekleyeyim?