Neler Yeni

Gaming.gen'den Bu Sistemi Alacağım Nasıldır?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar merhabalar gaming.gen sitesinden hazır sistem alacağım ancak kafama takılan sorular var site güvenilir mi parçalarda veya kargoda gelirken oluşan sıkıntılarda yardımcı oluyorlar mı yani desteği iyi mi? Kaç yıl garantili oluyor pc? PSU sizce nasıl seçme şansım düşük olduğu için en iyisini seçtim mesh olan kasayı yanında 750w xpg modüler gold sertifikalı psu var. Son olarak bu parçalar 1080p 75 Hz monitörde darboğaz uyumsuzluk yapar mı tabi sadece monitör değil parçalar arasındada bir sıkıntı oluşur mu? Birde işlemci soğutucu kısmında 800 TL fazla verirsem sıvı soğutucu alıyorum ancak modeller nasıl siz hangisini önerirsiniz onunda fotoğrafını bıraktım aşağıya. Yardımcı olursanız sevinirim.

sistem.png
işlemci soğuıtucu.png

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
Emir
Fiyat olarak sistem bana pahalı geldi.Site zaten güvenilir satış sonrasında da yardımcı oluyolar diye biliyorum.Monitörü değiştireceksiniz değil mi?Ek olarak monitör dahil bütçeniz nedir?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat olarak sistem bana pahalı geldi.Site zaten güvenilir satış sonrasında da yardımcı oluyolar diye biliyorum.Monitörü değiştireceksiniz değil mi?Ek olarak monitör dahil bütçeniz nedir?
Evet 3-4 ay sonra 1080p 240 Hz veya 2K monitöre geçicem. Monitör dahil bütçem 45k olur hocam

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
Emir
Evet 3-4 ay sonra 1080p 240 Hz veya 2K monitöre geçicem. Monitör dahil bütçem 45k olur hocam
Monitör sonradan alınacak ise okey.Pc işi ise şu dönemde 2.el 0 karışık bir sistem alınır.2.el düzgün 45k dan az harcarsınız

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Monitör sonradan alınacak ise okey.Pc işi ise şu dönemde 2.el 0 karışık bir sistem alınır.2.el düzgün 45k dan az harcarsınız
Sıfır sistem almak benim için daha iyi olur hocam bulunduğum yerde sistem parçası satan az 2. el olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci soğutucuda hangisini almak mantıklı olur hocam? Sıvı soğutucunun bakımı zor olur mu?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,887
İsim
.
Sıfır sistem almak benim için daha iyi olur hocam bulunduğum yerde sistem parçası satan az 2. el olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci soğutucuda hangisini almak mantıklı olur hocam? Sıvı soğutucunun bakımı zor olur mu?
Reis vereceği değerler hemen hemen aynı olur sıvı soğutucu çok çok daha güzel duruyor kasada.
Kule tipi trafo gibi görüntüyü mahfediyor bakımlık bir şey yok bezle siliyorsun bitti gitti.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Reis vereceği değerler hemen hemen aynı olur sıvı soğutucu çok çok daha güzel duruyor kasada.
Kule tipi trafo gibi görüntüyü mahfediyor bakımlık bir şey yok bezle siliyorsun bitti gitti.
Tamamdır o zaman 800 tl fazla verip sıvı soğutucu alayım ancak hangisi daha iyidir yukarda listede hangisini almak daha mantıklı olur?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,887
İsim
.
Tamamdır o zaman 800 tl fazla verip sıvı soğutucu alayım ancak hangisi daha iyidir yukarda listede hangisini almak daha mantıklı olur?
Hepsi birbirinin laciverti kral termalright genel olarak kaliteli ürünler üretiyor istediğini seçebilirsin görsel olarak farklılar bak hangisi hoşuna giderse onu al

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hepsi birbirinin laciverti kral termalright genel olarak kaliteli ürünler üretiyor istediğini seçebilirsin görsel olarak farklılar bak hangisi hoşuna giderse onu al
Tamamdır hocam birde bu ram konusunda bunlardan hangisini almak mantıklı olur? Öncesinde Corsaır seçmiştim ama onun mhz düşük demişler ddr5 giriş seviyesi falan denmiş ya Kingston'un 2x8 5600 mhz alıcam ya da xpg lancer direk 32 gb alıcam çift modül yapmadan yani sonradan yaparımda 32+32 çok mu olur onu bilemedim almışkende çok iyi bir sistem toplamaya çalıışyorum elimden geldiğince.

gtrfdgfdgfdg.png

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,887
İsim
.
Tamamdır hocam birde bu ram konusunda bunlardan hangisini almak mantıklı olur? Öncesinde Corsaır seçmiştim ama onun mhz düşük demişler ddr5 giriş seviyesi falan denmiş ya Kingston'un 2x8 5600 mhz alıcam ya da xpg lancer direk 32 gb alıcam çift modül yapmadan yani sonradan yaparımda 32+32 çok mu olur onu bilemedim almışkende çok iyi bir sistem toplamaya çalıışyorum elimden geldiğince.

Alıntıyı görüntüle
Reis lancer kalsın ilerde bir 32 daha atarsın tam olur ram elleme

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Attığın sistem çok pahalı
Soğutma konusunda Peerless Assain gibi kaliteli kule tipi soğutucular en kaliteli 240mm sıvı soğutmalardan bile daha iyi soğutuyor. Ayrıca sıvı soğutmanın ömürü daha kısa olur, çoğunlukla daha sesli çalışır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,398
Üyeler
161,042
Son üye
trkbyzc
Top Bottom