Gaming genden kasa alinir mi ?

re00

80+
Reaksiyon skoru
17
Normalde itopyadan almistim kasayi fakat gaming gende indirim oldugu icin kasayi ordan almak istiyorum. Hazir kasa alicagim ama acaba gaming gendeki kasalar iyi mi pek emin degilim. Cok duymadim acikcasi. Bilen varsa yazabilir mi?
Ayri olarak az cok oyunlaru kaldirabilecek gaming genden aksa onerisi olan varsa yazabilir mi?

gaminggendeki kasalar şuan genel olarak enermax. Bi powerboost rampage kadar kalitesiz değiller.
Ama psu olarak falan çok kaliteli değil

gaminggendeki kasalar şuan genel olarak enermax. Bi powerboost rampage kadar kalitesiz değiller.
Ama psu olarak falan çok kaliteli değil
itopyada da cok kaliteli bir sey yok zaten

ben 2022de aldım o zamandan beri kullanıyorum bir sıkıntı yaşatmadı

Normalde itopyadan almistim kasayi fakat gaming gende indirim oldugu icin kasayi ordan almak istiyorum. Hazir kasa alicagim ama acaba gaming gendeki kasalar iyi mi pek emin degilim. Cok duymadim acikcasi. Bilen varsa yazabilir mi?
Ayri olarak az cok oyunlaru kaldirabilecek gaming genden aksa onerisi olan varsa yazabilir mi?
tebilondan al

• Beğen
Reaksiyonlar: re00
Eski bir kasa oldugu icin sıkıntı olur mu yoksa guncel olarak da rahat kullaniliyor mu ?
Rahat rahat kullanıyorum hocam hıc sorun yok AAA oyunları yuksekte oynayabiliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: re00
Geri