bios güncel değilse güncelle home sürümü varsa windows 10 Pro yap intel sistem aldıysan intel chipset vs driverlerini vs kurbilgisayarda problem olup olmadığını nerden öğrenebilirim bilgili biri varmı
Hocam işlemcim R5 5600X Ekran Kartı RTX 3060 TI gaming gen bios güncellememeleri yapıyo ama bana ne yapacağımı madde madde anlatabilirmisin format felan atmam lazımmıbios güncel değilse güncelle home sürümü varsa windows 10 Pro yap intel sistem aldıysan intel chipset vs driverlerini vs kur
Hangi sistemi aldın hocam hayırlı olsunBende aldım bu gün teslim alıcam rez
Dk4 Intel olan sistemi aldım sanada hayırlı olsun sen hangi sistemi aldın?Hocam işlemcim R5 5600X Ekran Kartı RTX 3060 TI gaming gen bios güncellememeleri yapıyo ama bana ne yapacağımı madde madde anlatabilirmisin format felan atmam lazımmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi sistemi aldın hocam hayırlı olsun
Hocam sters testine falan sok yeterli perfonmans vercek mi sipariş verdiğin sistemle o sistemi kıyasla stres testinde min 10dk dursun sıcaklıklara bakbilgisayarda problem olup olmadığını nerden öğrenebilirim bilgili biri varmı
Hocam stres testi ne oyunların kaç fps vereceğimi çıkıyoHocam sters testine falan sok yeterli perfonmans vercek mi sipariş verdiğin sistemle o sistemi kıyasla stres testinde min 10dk dursun sıcaklıklara bak
Çook teşekkürler hocamDk4 Intel olan sistemi aldım sanada hayırlı olsun sen hangi sistemi aldın?
Yani onun gibi bişi benchmark testi tam bilmiyorum isimleri ne ama sistemi kullanıyor baya sonra sana sonuç veriyor atıyorum 5k puan ama intte 10 15k gibi bir şeyse sıkıntı ama az da verebilit çokta bu oda sıcaklığı ile falan değişebilirHocam stres testi ne oyunların kaç fps vereceğimi çıkıyo
Hocam aynı anda almamışmıydık benmi yanlış hatırlıyorum? Ayrıca hangi sistemi aldınız?bilgisayarda problem olup olmadığını nerden öğrenebilirim bilgili biri varmı
Peki stres testine sokmak şartmi nasıl olduğunu ve kullanıcağımı bilmiyorum başka yolu yokmuYani onun gibi bişi benchmark testi tam bilmiyorum isimleri ne ama sistemi kullanıyor baya sonra sana sonuç veriyor atıyorum 5k puan ama intte 10 15k gibi bir şeyse sıkıntı ama az da verebilit çokta bu oda sıcaklığı ile falan değişebilir
Hocam akşam sipariş ettim ben ekran kartını güncelldiler ve zamnadılarHocam aynı anda almamışmıydık benmi yanlış hatırlıyorum? Ayrıca hangi sistemi aldınız?
+ Pcyi stres testine sokun , ısı değerlerinede bakın, ekran kartını ge force experinceden güncelleyin diğer gerekli driverleride kurun Windows dahil herseyi güncelleyin
Blade 5600 ü satın aldımHocam aynı anda almamışmıydık benmi yanlış hatırlıyorum? Ayrıca hangi sistemi aldınız?
+ Pcyi stres testine sokun , ısı değerlerinede bakın, ekran kartını ge force experinceden güncelleyin diğer gerekli driverleride kurun Windows dahil herseyi güncelleyin
Oyun oynayıp fps değerlerinede bakabilirsin yapmadı kolay mı zor mu bilmiyorum ben yapmadım neden yapmadım o zamanlar bilmiyordum ama teste soksan fena olmaz ısıları ve perfonmansı tam görme açısındanPeki stres testine sokmak şartmi nasıl olduğunu ve kullanıcağımı bilmiyorum başka yolu yokmu
Tamamdır hocam teşekkürlerOyun oynayıp fps değerlerinede bakabilirsin yapmadı kolay mı zor mu bilmiyorum ben yapmadım neden yapmadım o zamanlar bilmiyordum