Neler Yeni

Gaming genden PC sipariş ettim kurduktan sonra neler yapmam lazım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Sevindim hocam , inşallah hiçbir sorun çıkmaz güle güle kullanın 🥰
Birde monitör vs aldınızmı yoksa varmıydı? Ekipman konusunda özellikle en çok anladığım monitör konusunda yardımcı olabilirim eğer öneri isterseniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ederim hocam inşallah sizdede hiç bi problem çıkmaz hayırlı olsun tekrardan ☺️
Teşekkür ederim, birde sizin 3060 ti 3 fanlı mıydı 2 mi unuttum hocam

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Birde monitör vs aldınızmı yoksa varmıydı? Ekipman konusunda özellikle en çok anladığım monitör konusunda yardımcı olabilirim eğer öneri isterseniz.

Teşekkür ederim, birde sizin 3060 ti 3 fanlı mıydı 2 mi unuttum hocam
3 fanlı hocam monitörüm vardı kırıldı aslında mouseim felanda vardıydı kırdım hepsini bi kaç ay önce PC istiyodum ozamanlar ailem almıyodu bende kırıyodum herşeyi monitörde sipariş ettim hocam ama nasıl bilmiyom benim kuzen önerdi rampage rm 421 ismi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
3 fanlı hocam monitörüm vardı kırıldı aslında mouseim felanda vardıydı kırdım hepsini bi kaç ay önce PC istiyodum ozamanlar ailem almıyodu bende kırıyodum herşeyi monitörde sipariş ettim hocam ama nasıl bilmiyom benim kuzen önerdi rampage rm 421 ismi
İptal etme şansınız varsa 3100 TL'ye efsane lenovo bir monitör var , yılbaşından sonra fiyatı en az 4k üstü olur bilginiz olsun, iptal edip onu almanızı öneririm .

Aldığınız monitör tn panel ve renkleri soluk olacaktır , ayrıca rampage monitörlerin paneli kalitesizdir .

Bütçeniz max 2800 ise iptal etmeyin .
3000-3500 arası ise hemen iptal

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
İptal etme şansınız varsa 3100 TL'ye efsane lenovo bir monitör var , yılbaşından sonra fiyatı en az 4k üstü olur bilginiz olsun, iptal edip onu almanızı öneririm .

Aldığınız monitör tn panel ve renkleri soluk olacaktır , ayrıca rampage monitörlerin paneli kalitesizdir .

Malesef 2.8k Max hocam bütcem 😐

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

165 Hz , Yarı Pivot Özelliği var , ips panel ( renkler ve hız olarak harika) , fiyat olarakta bedava ;

Malesef 2.8k Max hocam bütcem 😐
anladım hocam o fiyata alınabilir bir monitör merak etmeyin, heves kırmak istemem kesinlikle, bütçeniz yüksekse daha iyi bir seçim yaptırmak istemiştim o da kötü bir monitör değil merak etmeyin

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
165 Hz , Yarı Pivot Özelliği var , ips panel ( renkler ve hız olarak harika) , fiyat olarakta bedava ;

anladım hocam o fiyata alınabilir bir monitör merak etmeyin, heves kırmak istemem kesinlikle, bütçeniz yüksekse daha iyi bir seçim yaptırmak istemiştim o da kötü bir monitör değil merak etmeyin
Estağfurullah hocam önemli değil zaten kasam olsunda gerisi fazla önemli değil 🤣

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Estağfurullah hocam önemli değil zaten kasam olsunda gerisi fazla önemli değil 🤣
👍 Birde Bütçeniz olunca monitörü değiştirmenizi öneririm , tn paneller fps oyunları içindir merak etmeyin ghosting vs olmaz tn panellerde çok hızlı bir paneldir .

Ağırlıkla fps oyunları oynuyorsanız sizin için yeterli olacaktır.

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hocam aklımda bir monitör vardıda fiyatı uçuk artık 1-2 sene sonra değiştiririm bakın bu oda efsane bir şey https://www.itopya.com/alienware-24...hd-freesync-premium-ve-g-sync-gaming-m_u20123
Bu zaten manyak birsey hocam gerçekten çok iyi inşallah o da nasip olur

Ekonomi bu durumda devam ederse buda 1-2 yıla 20 k felan olur galiba 😂

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe

Ekonomi bu durumda devam ederse buda 1-2 yıla 20 k felan olur galiba 😂
Aman hocam 😅😅 inşallah olmaz ama gidişat bu yönde valla Ocak ayından sonra PC fiyatları uçuyo 30-40k felan olur bizim aldığımız

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Aman hocam 😅😅 inşallah olmaz ama gidişat bu yönde valla Ocak ayından sonra PC fiyatları uçuyo 30-40k felan olur bizim aldığımız
Aynen öyle o yüzden kilicdaroglu aday olmasın 😂

Top Bottom