Neler Yeni

Gaming genden PC sipariş ettim kurduktan sonra neler yapmam lazım

jımalya

80+ Bronze
persembe gunu ayni konuyu acmissin zaten bu niye

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Çok sağolun hocam birde gaming gen bios ayarlarını yapıyo diye biliyorum yinede bakıyımmı gelince

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Tamam hocam geldikten sonra format atmak gerekmi bide bazıları gelen Windows sıkıntılı diyorlarda
Yok hocam w11 deneme sürümü ile geliyor zaten , bir tane etkinleştirme anahtarı bulursunuz onla etkinleştirirsiniz veya forumlarda konular var onlara bakın direkt

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Yok hocam w11 deneme sürümü ile geliyor zaten , bir tane etkinleştirme anahtarı bulursunuz onla etkinleştirirsiniz veya forumlarda konular var onlara bakın direkt
Hocam Windows 11 e geçmek istiyorum aslında onun için ne lazım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Gaming gen bios ayarlarını yapıyo diye biliyorum hocam doğrumudur
Bi kontrol edin ramlerin mhzsi düşükse yükseltirsiniz büyük ihtimalle yüksektir zatende kontrol etmenizde fayda var ayrıca korkmayın , gaminggende kolay kolay sorun çıkmaz çok kral bir site kendisi içiniz rahat olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Windows 11 e geçmek istiyorum aslında onun için ne lazım
Zaten w11 yüklü geliyor hocam deneme sürümü ile tek yapmanız gereken etkinleştirmek olacak

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Bi kontrol edin ramlerin mhzsi düşükse yükseltirsiniz büyük ihtimalle yüksektir zatende kontrol etmenizde fayda var ayrıca korkmayın , gaminggende kolay kolay sorun çıkmaz çok kral bir site kendisi içiniz rahat olsun

Zaten w11 yüklü geliyor hocam deneme sürümü ile tek yapmanız gereken etkinleştirmek olacak
Etkinleştirmek için anahtarmı lazım hocam etkinleştirmesek olmuyomu bu arada win 11 kurulumu geliyo yeni öğrendim 10 la geliyo sandım ben

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Etkinleştirmek için anahtarmı lazım hocam etkinleştirmesek olmuyomu bu arada win 11 kurulumu geliyo yeni öğrendim 10 la geliyo sandım ben
Eskiden 10 ile geliyordu forumda bir arkadaş artık 11 ile geldiğini söyledi hocam ayrıca size etkinleştirmeyi göstereceğim pcm gelsin hatta ikimizin pcsinede yapalım, cmd üzerinden w11 pro key girerek yapmıştım ben yine aynı şekilde yapıcam büyük ihtimalle .

Şu tarz bir şeyler yazıyorduk cmdyi yönetici olarak başlatıp ;
cscript slmgr.vbs /ipk KOD-BURAYA-YAZILIYOR

cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc

cscript slmgr.vbs /ato

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Eskiden 10 ile geliyordu forumda bir arkadaş artık 11 ile geldiğini söyledi hocam ayrıca size etkinleştirmeyi göstereceğim pcm gelsin hatta ikimizin pcsinede yapalım, cmd üzerinden w11 pro key girerek yapmıştım ben yine aynı şekilde yapıcam büyük ihtimalle .

Şu tarz bir şeyler yazıyorduk cmdyi yönetici olarak başlatıp ;
cscript slmgr.vbs /ipk KOD-BURAYA-YAZILIYOR

cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc

cscript slmgr.vbs /ato
Böyle yapınca win 11 promu oluyo hocam bedavadan

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Böyle yapınca win 11 promu oluyo hocam bedavadan
Evet hocam key gerek onu zaten google üzerinden buluruz sorun olmaz cmdden etkinleştirme yaparız , ben cmd yada not defterinden yapıyorum hep sorun olmuyor w11 pro oluyor yani etkinleşiyor hiç eksi yanını da görmedim normaldi hep

Evet hocam key gerek onu zaten google üzerinden buluruz sorun olmaz cmdden etkinleştirme yaparız , ben cmd yada not defterinden yapıyorum hep sorun olmuyor w11 pro oluyor yani etkinleşiyor hiç eksi yanını da görmedim normaldi hep
Şu sistemler bi gelse keşke yarın gelir umarım o kadar çok gerekiyor ki bir sürü iş ve edinmem gereken bilgi var hepsinide pc üzerinden yapmam zorunlu inşallah hızlı gelir ya bizim pcler

Top Bottom