artics nova 1 nasıl sencerazer blackshark veya hyperx cloud 3
diğer söylediklerime göre giriş seviyesi bir kulaklık bunlar ondan çok daha iyi olacaktırartics nova 1 nasıl sence
hyperx değilde razer inceliyorum şuanda yorumları güzeldiğer söylediklerime göre giriş seviyesi bir kulaklık bunlar ondan çok daha iyi olacaktır
güzel evet daha iki gün önce arkadaşım aldı ben mikrofonunu bayağı beğendim şuan kullandığım kulaklık ondan 2 katından daha fazla pahalı ama onun mikrofonu benimkinden iyihyperx değilde razer inceliyorum şuanda yorumları güzel
bunun girişleri usb mi jackmi 4mm diye gördüm benim bilgisayarım laptop bir mikrofon bir kulaklık 3.5 mm giriş jack var nasıl bağlayacağımgüzel evet daha iki gün önce arkadaşım aldı ben mikrofonunu bayağı beğendim şuan kullandığım kulaklık ondan 2 katından daha fazla pahalı ama onun mikrofonu benimkinden iyi![]()
hyperx daha iyi olurhyperx değilde razer inceliyorum şuanda yorumları güzel
jackbunun girişleri usb mi jackmi 4mm diye gördüm benim bilgisayarım laptop bir mikrofon bir kulaklık 3.5 mm giriş jack var nasıl bağlayacağım
4mm jack ile geliyor ama bende 2 tane 3.5 mm jack var dönüştürücü mevcutmu
onu tam olarak bilmiyorum youtubedan kutu açılım videosu izle istersen4mm jack ile geliyor ama bende 2 tane 3.5 mm jack var dönüştürücü mevcutmu
tamamdır teşekkürler başka önerisi olan varsa beklerimonu tam olarak bilmiyorum youtubedan kutu açılım videosu izle istersen