Neler Yeni

Gaming kablosuz kulaklık

GörkemSA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem Salih Aydın
Bütçe
5500
Merhabalar kendime göre kablosuz kulaklık arıyorum bütçe 5500, genel olarak cs2,valorant,lol,tft az hikayeli oyun oynuyorum, çalıştığımdan haftasonu dışında film-video vs izliyorum ve çok şarkı dinliyorum ayrıca mikrofonun ortalama üstü olmasını istiyorum kadar bulduğum kulaklıklar;

Hyperx cloud 3 wireless ; Kulaklık iyi duruyor ses kasma konusunda çok iyi gibi, ama mikrofonu ve sesi sanırım default ayarlarda kötüymüş, pek ayar yapmayı da bilmiyorum şuan bunu alıcam gibi ama bassları çok zayıf diyenler var şarkı dinlerken rahatsız edebilir gibi.
Steelseries Artics 7+ ; Kulaklık ses konusunda ortalama ve mikrofonu incelemelerde kötü duruyor tam emin olamadım.
Corsair HS80 ; mikrofonu çok iyi duruyor ama bunda da tiz yok diyorlar yine oyun dışında rahatsız edecek gibi çok incelemesi yok emin olamadım
Logitech G733 ; aralarında hepsinin iyi olduğu bu var gibi ama 6K bütçeye çıkmak istemiyorum mümkünse 5K bence yeterli gibi.
Razer barracuda ; (Bu kulaklığı başkalarına fikir vermek için koydum ses menzil ve şarj konusunda mükemmel duruyor fakat mikrofonu da bir o kadar kötü, incelemelerde artics 7+ benziyor 1 gün içinde 6 kişiyle konuştum ve herkes mikrofona aşırı kötü iade et dedi)

Bu kulaklıkları deneyimleyen ve aralarında öneri vermek isteyen olursa mutlu olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ; g435 de var ama her yönden bunların yanında zayıf duruyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mehmet
Nova 5 öneririm. Bu bütçedeki kulaklıklar oyun tarafında iyiyse müzik tarafı kötü oluyor. Müzik iyiyse oyun kötü oluyor. Nova 5 her iki tarafa da hitap eden bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Hem müzik hem oyun tarafında en iyisi olmasa da iki tarafa da bakınca en f/p cihaz.

GörkemSA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem Salih Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nova 5 öneririm. Bu bütçedeki kulaklıklar oyun tarafında iyiyse müzik tarafı kötü oluyor. Müzik iyiyse oyun kötü oluyor. Nova 5 her iki tarafa da hitap eden bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Hem müzik hem oyun tarafında en iyisi olmasa da iki tarafa da bakınca en f/p cihaz.
5800 bütçeyi biraz aşıyor hyperx c3 w sipariş verdim bakalım ekolayzır ile düzeltebilirim sanırım,

cloud 3 wireless olabilir.
sipariş verdim hiç kullanan tanıdık vs varmı veya deneyimleme fırsatınız oldumu?

Top Bottom