Gaming kasa tavsiyesi

swankyy

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe:75.000

Arkadaşlar merhaba 65.000-75.000 arasında kasa arıyorum destekleriniz için teşekkür ederim

hocam profesyonel amaç vs bilemedigimden genel olarak son dönemde iyi yorum alan bir sistem önermek isterim. bütçenizin altında biraz ama iyi gibi: bunu daha özelleştirebilirsiniz tabi.

hocam profesyonel amaç vs bilemedigimden genel olarak son dönemde iyi yorum alan bir sistem önermek isterim. bütçenizin altında biraz ama iyi gibi: bunu daha özelleştirebilirsiniz tabi.
Hocam 7500f iyi mi ben cs2 oynuyorum yüksek fps almak istiyorum o yüzden r7 7800x3d falan bakıyordum bende

kullano
Hocam 7500f iyi mi ben cs2 oynuyorum yüksek fps almak istiyorum o yüzden r7 7800x3d falan bakıyordum bende
kullanım amacınızı bilemedigimden f/p bir sistem söylemek istemiştim de cs2 için x3d işlemciler daha iyidir tabii ki. fakat 7500f de performans ürünüdür. beklentinize göre hareket etmeniz dha saglıklıdır tabii

kullano

kullanım amacınızı bilemedigimden f/p bir sistem söylemek istemiştim de cs2 için x3d işlemciler daha iyidir tabii ki. fakat 7500f de performans ürünüdür. beklentinize göre hareket etmeniz dha saglıklıdır tabii
Çok sağol hocam x3d ile aralarında fazla fark var mıdır

Çok sağol hocam x3d ile aralarında fazla fark var mıdır
cs2 için bahsediyorsak kesinlikle vardır. zaten hikayeli oyunlar oynuyorsanız durum fakrlı ama x3d her türlü iyidir 7500f ten. ama günlük kullanımda aman aman farkı hissetmezsiniz çok yogun işlemler yapmadıgınız sürece

Geri