Hocam 7500f iyi mi ben cs2 oynuyorum yüksek fps almak istiyorum o yüzden r7 7800x3d falan bakıyordum bendehocam profesyonel amaç vs bilemedigimden genel olarak son dönemde iyi yorum alan bir sistem önermek isterim. bütçenizin altında biraz ama iyi gibi: bunu daha özelleştirebilirsiniz tabi.
AMD R5 7500F - A620M - RX 9070 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - A620M - RX 9070 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
kullanım amacınızı bilemedigimden f/p bir sistem söylemek istemiştim de cs2 için x3d işlemciler daha iyidir tabii ki. fakat 7500f de performans ürünüdür. beklentinize göre hareket etmeniz dha saglıklıdır tabiiHocam 7500f iyi mi ben cs2 oynuyorum yüksek fps almak istiyorum o yüzden r7 7800x3d falan bakıyordum bende
Çok sağol hocam x3d ile aralarında fazla fark var mıdırkullano
kullanım amacınızı bilemedigimden f/p bir sistem söylemek istemiştim de cs2 için x3d işlemciler daha iyidir tabii ki. fakat 7500f de performans ürünüdür. beklentinize göre hareket etmeniz dha saglıklıdır tabii
cs2 için bahsediyorsak kesinlikle vardır. zaten hikayeli oyunlar oynuyorsanız durum fakrlı ama x3d her türlü iyidir 7500f ten. ama günlük kullanımda aman aman farkı hissetmezsiniz çok yogun işlemler yapmadıgınız süreceÇok sağol hocam x3d ile aralarında fazla fark var mıdır