Neler Yeni

🔥İndirim Gaming Klavye LED Işıklı 199₺

Fonksiyon - Fiyat olarak bakarsan en yüksek F/P değerine sahip ürün neredeyse ve sen değmez diyorsun :D
Diyorum ya membran kalitesiz diye
Benim bazı tuşlara zor basan klavye daha iyi

Green what’s your problem klavyesi almak isteyenler için uygun

Evet 5 para etmediğini ve muhtemelen aynı günün akşamı bozulacağını 😂 hepimiz biliyoruz dostlar.
Bu tarz ürünler zaten çocuğuna yeğenine vesaire hediye almak isteyen ve durumu olmadığı için ucuz yollusunu kovalayan babalara dayılara satılıyor. Böyle bir forumda bunu görüp kim alacak Allah aşkına

Kargo bedava mı bilmiyorum ancak nethouse şubesinde aynı fiyata satıyorlardı

Yeğenin eline vermelik iyi aslında alıcaksın iki tane

Ikisi de dogru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem alinmaz hem bu paraya ne bekliyosun

Evet 5 para etmediğini ve muhtemelen aynı günün akşamı bozulacağını 😂 hepimiz biliyoruz dostlar.
Bu tarz ürünler zaten çocuğuna yeğenine vesaire hediye almak isteyen ve durumu olmadığı için ucuz yollusunu kovalayan babalara dayılara satılıyor. Böyle bir forumda bunu görüp kim alacak Allah aşkına
Abartmayın ya nasıl aynı günün akşamı bozulacak öyle bir ürün olsa puanı 4.1 olur mu? Gayet de alınabilir bir klavye burada laf edeceğinize bi susun da almak isteyenler alsın. Bu forumda gezenlerin hepsinin binlerce liraya klavye alacağını nerden çıkardınız gayet de 200 liraya klavye alacak insan da takip ediyordur burayı.

benzerini yaklaşık 2 yıl kullandım ilk ay w a s d silindi . ışıklı diyor ama karanlıktaysanız görmeden yazıyorsunuz. Ama sağlam klavye çalışıyor hala

Geri