Gaming klavye önerisi

YOUNG

80+
Reaksiyon skoru
31
beyler büççe çok önemli değil 4k ile 8k arası mekanik ve marka klavye olması tercihimdir örn steel series asus fln akko kullandım dayanıksız geldi 3 kere swich sıkıntısı çektim o yüzden marka olmasını istiyorum

beyler büççe çok önemli değil 4k ile 8k arası mekanik ve marka klavye olması tercihimdir örn steel series asus fln akko kullandım dayanıksız geldi 3 kere swich sıkıntısı çektim o yüzden marka olmasını istiyorum
hocam bende mekanik klavye alacağım yakında asusun mekanik klavyeleri nasıl iyi mi??

hocam bende mekanik klavye alacağım yakında asusun mekanik klavyeleri nasıl iyi mi??
aga ben buna baktım hoşuma gitti asus rog strix scope ii 96 wireless bence çok iyi tabi uzun uzmandır aynı ekipmanları kullanıyorum daha iyisi olabilir o yüzden bu konuyu açtım bakıcam

Daha yeni tkl klavye aldım, MChose G75 Pro yazmakta biraz zorlanıyorum halen ama tuş sesi asus rog strix scope deluxten geçince mükemmel. Asusta bildiğin gürültülü bir kullanım var bunda daha tok rahatsızlık vermeyen bir klavye ses anlamında. Bir de tuşlar çok yumuşak eğerki biraz daha alışabilirsem tavsiye edeceğim :))

Daha yeni tkl klavye aldım, MChose G75 Pro yazmakta biraz zorlanıyorum halen ama tuş sesi asus rog strix scope deluxten geçince mükemmel
aga ben tkl kullanmam bide ztn akko kullandım kafayı yedim 2 kere garantiye gitti bugünde bozuldu akko almam daha

ben nomal kullanmaya alıştım tabii ki iyi tkl varsa alırım almam diğil ama son 3 senedir normal kullanmaya alıştım

Anladım hocam bende 30 yıldır normal kullanıyordum aslında ilk kez TKL klavye aldım. Şu an klavyenin sesini çok beğendim geri iade etmemek için kendimle savaş veriyorum. Asus Rog Strix Scope Deluxe ten geçtim bende

Anladım hocam bende 30 yıldır normal kullanıyordum aslında ilk kez TKL klavye aldım. Şu an klavyenin sesini çok beğendim geri iade etmemek için kendimle savaş veriyorum. Asus Rog Strix Scope Deluxe ten geçtim bende
bende asus rog strix scope ii 96 wireless geçmeyi düşünüyorum hoşuma gitti alabilirim bunu

bende asus rog strix scope ii 96 wireless geçmeyi düşünüyorum hoşuma gitti alabilirim bunu
Olabilir güzel ürün aslında, kablosuz al zaten, benimki kabloluydu görüntü kötü oluyor

aga ben buna baktım hoşuma gitti asus rog strix scope ii 96 wireless bence çok iyi tabi uzun uzmandır aynı ekipmanları kullanıyorum daha iyisi olabilir o yüzden bu konuyu açtım bakıcam
o bahsetiğin klavyeden bende alacağım ama bayağı pahalı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21
Geri