Neler Yeni

Gaming Koltuk alınır mı??

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ben yeni aldım dostum hani diyorlarya gösteriş rahat değil vesaire adam akıllı bi koltuk alırsan aşırı fark var kalkasım gelmiyor alınır yani ama dandik bir şey alma da.
Kardesım ben gamıng koltugu almadan once arastırmadıgım sey kalmadı xdrıve olsun ve baska markaların kullanıcı yorumlarını karsılastırarak kulladıgım koltugu sıparıs ettım 3k degerınde kı koltugu bedel
Beyler xmax yada bu sizce hangisi daha iyi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardesım sana tavsıyem bekle acele etme butcenı bıraz daha bırıktırırsın sana attıgım ve kullandıgım koltuk 1200 TL hatta 1300 TL dustugun bana mesaj atarsın sana ındırım kodunuda gonderırım 50 TL lık boy agrın olmaz bel agrın olmaz ve banada dua etmıs olursun :)
Dostum anlıyorum ama bekle dediğin 700 tl den 1200 tl 1 yılda anca gecer o para elime

RxQ1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Salih
Beyler xmax yada bu sizce hangisi daha iyi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum anlıyorum ama bekle dediğin 700 TL den 1200 TL 1 yılda anca gecer o para elime
kardesım 1 yılda gecse 2 yılda gecse yaslanıyoruz o zaman kullanman daha ıyı olur 6 aydır koltuk arastırdım paramı bırıktırdım ve ındırımı gorur gormez aldım ılk basta aılem buna o kadar para verılırmı dıyorlardı bır oturun dedıkten sonra fıkırlerını degıstırdıler :)

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
kardesım 1 yılda gecse 2 yılda gecse yaslanıyoruz o zaman kullanman daha ıyı olur 6 aydır koltuk arastırdım paramı bırıktırdım ve ındırımı gorur gormez aldım ılk basta aılem buna o kadar para verılırmı dıyorlardı bır oturun dedıkten sonra fıkırlerını degıstırdıler :)
Sağol ama beklemek istemiyorum koltuğum eskidi eyw yinede

• Beğen
Reaksiyonlar: RxQ1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,703
Üyeler
167,184
Son üye
rafoo