Çözüldü✓ GAMİNG KOLTUK ÖNERİSİ

3m1n

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
8000
Arkadaşlar merhaba benim koltuğum kırıldı ve şuan PC başında tabure ile oturuyorum :D Şansıma indirimde iki tane gaming koltuk buldum fiyatı falan da bütçeme uygun bütçem 8000TL araştırdım baktım ikisi de güzel hoşuma gitti ama hangisini alsam diye karar veremedim.

Ben önümüzdeki haftalarda odayı toparladığım zaman Fab V5'i almayı düşünüyorum.

Hocam vallaha ikiside baya güzel koltuk hoşuma gitti zaten ben fazla kullanmıcam kardeşim kullanıcak. İkiside çok güzel benim aklıma EXVEGA yattı.

Arkadaşlar merhaba benim koltuğum kırıldı ve şuan PC başında tabure ile oturuyorum :D Şansıma indirimde iki tane gaming koltuk buldum fiyatı falan da bütçeme uygun bütçem 8000TL araştırdım baktım ikisi de güzel hoşuma gitti ama hangisini alsam diye karar veremedim.

iyi günler sana rampage'e ait
KL-R62 VARIANT
koltuğunu önerebilirim oldukça iyi ve konforlu suni deri de değil terletmiyor ve rahat.

Daha dün elime Hawk Fab V4 ulaştı. Genel olarak çok rahat ve kaliteli bir hissi var. Diğer marka da güzel duruyor ama hiç deneyimlemedim. Hawkı tavsiye edebilirim hocam

Bu fiyatlara göre Vesta daha iyi hocam. Normalde Vesta daha pahalı. ITOPYA'da yazdığına göre Visco bel desteğiyle geliyor. Ben olsam bu fiyatlara Vesta tercih ederdim.

Düzenleme: Hocam şöyle bir video buldum YouTube'da. Biraz korkuttu açıkcası :D.

Son düzenleme:
iyi günler sana rampage'e ait
KL-R62 VARIANT
koltuğunu önerebilirim oldukça iyi ve konforlu suni deri de değil terletmiyor ve rahat.
Hocam rampage fazla hoşuma gitmiyor arkadaşın vardı beğenmemiştim
Daha dün elime Hawk Fab V4 ulaştı. Genel olarak çok rahat ve kaliteli bir hissi var. Diğer marka da güzel duruyor ama hiç deneyimlemedim. Hawkı tavsiye edebilirim hocam
Hocam bel desteği koltuğun arasından kayıyor diyolar ve terletiyorumu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlara göre Vesta daha iyi hocam. Normalde Vesta daha pahalı. ITOPYA'da yazdığına göre Visco bel desteğiyle geliyor. Ben olsam bu fiyatlara Vesta tercih ederdim.

Düzenleme: Hocam şöyle bir video buldum YouTube'da. Biraz korkuttu açıkcası :D.
Evet hocam benimde bu yüzden hoşuma gitti ve çok kullanışlı iyi diyolar bende bu konuda bu markalar arasında kaldım sağolun hocam.

Aktif olarak 1.5 yıldır hawk v4 kullanıyorum. Günde 5-6 saat kullanıyorum. Rahatlık olarak çok memnunum. Tavsiye ederim.

Sorun olarak bel desteği biraz alta kaçıyor gibi. Onu da lastikleri gergin takarak çözüyorum.

Yeni yeni oturunca çok hafif gıcırtı, takırtı geliyor ama kullanıma herhangi bir engeli yok. Vidaları gevşemişte olabilir.

Aktif olarak 1.5 yıldır hawk v4 kullanıyorum. Günde 5-6 saat kullanıyorum. Rahatlık olarak çok memnunum. Tavsiye ederim.

Sorun olarak 1 yılın sonunda olmaya başladı, bel desteği biraz alta kaçıyor gibi. Onu da lastikleri gergin takarak çözüyorum.

Yeni yeni oturunca çok hafif gıcırtı, takırtı geliyor ama kullanıma herhangi bir engeli yok. Vidaları gevşemişte olabilir.

Sorun olarak bel desteği biraz alta kaçıyor gibi. Onu da lastikleri gergin takarak çözüyorum.

Anladım hocam sağolun

Hocam rampage fazla hoşuma gitmiyor arkadaşın vardı beğenmemiştim

Hocam bel desteği koltuğun arasından kayıyor diyolar ve terletiyorumu ?

Evet hocam benimde bu yüzden hoşuma gitti ve çok kullanışlı iyi diyolar bende bu konuda bu markalar arasında kaldım sağolun hocam.
Hocam havalar hala bizim memlekette serin o yüzden terleme konusunda bir şey diyemiyorum. Destek de aradan kaymıyor şuanlık

• Beğen
Reaksiyonlar: 3m1n
Hocam araştırdım tavsiyeleriniz üzerine HAWK FAB V1 aldım neredeyse 1 haftadır kullanıyorum çok memnun kurulumu biraz zordu kutu içeriği çok iyi rahat terletmiyo bel yastığı aradan kayıp gitmiyor ben beğendim tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,345
Üyeler
173,804
Son üye
SolMajor
Geri