MerhabaMerhaba arkadaşlar. XDrive bir oyuncu koltuğum vardı ve 4yıl sonra kırıldı, beni tartmadı. Bu yüzden yenisini alacağım. Kaliteli, beni tartabilecek bir oyuncu koltuğu önerisi yapar mısınız. Bütçem 8.000-9.000TL. Kilom 95.
ya böyle çok koltuk önerisi almaman gerekiyor bence. evinin yakınında veya gidebiliceğin bir uzaklıkta mağazalar varsa orda deneyip almanı öneririm. çünkü sen beğenirsin, başkası beğenmez, başkası rahat eder, sen rahat edemezsin. en sağlıklısı gidip test etmekMerhaba arkadaşlar. XDrive bir oyuncu koltuğum vardı ve 4yıl sonra kırıldı, beni tartmadı. Bu yüzden yenisini alacağım. Kaliteli, beni tartabilecek bir oyuncu koltuğu önerisi yapar mısınız. Bütçem 8.000-9.000TL. Kilom 95.
Merhaba arkadaşlar. XDrive bir oyuncu koltuğum vardı ve 4yıl sonra kırıldı, beni tartmadı. Bu yüzden yenisini alacağım. Kaliteli, beni tartabilecek bir oyuncu koltuğu önerisi yapar mısınız. Bütçem 8.000-9.000TL. Kilom 95.
Bu bütçede en iyisiMerhaba arkadaşlar. XDrive bir oyuncu koltuğum vardı ve 4yıl sonra kırıldı, beni tartmadı. Bu yüzden yenisini alacağım. Kaliteli, beni tartabilecek bir oyuncu koltuğu önerisi yapar mısınız. Bütçem 8.000-9.000TL. Kilom 95.
Şimdilik lehim yaptırıp yerine oturttum, götürebildiği kadar götürsün, götüremediği yerde yenisini almaya karar verdim.
MantıklıŞimdilik lehim yaptırıp yerine oturttum, götürebildiği kadar götürsün, götüremediği yerde yenisini almaya karar verdim.