Neler Yeni

Gaming kulaklıklarda ses kartı ne işe yarıyor ?

Griff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
İsmail Tufan
Merhaba, yakın zamanda Razer BlackShark V2 almayı düşünüyorum ama USB bağlantılı ses kartı olduğunu duydum. Ses kartını takmazsam mikrofon özelliklerini kullanamaz mıyım ya da ses kartı takmanın artı ve eksileri nelerdir?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Furkan
anakartının ses kartı iyise problem yaşamazsın hocam ses kartı kötü olanlar için genelde ses kartı iyi olan anakartta kullanmayanlar var. genelde ses kartları 7,1 için ama fps oyunlarında 7,1 kullanan duymadım en pahalı kulaklıklarda bile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende hs50 pro mu hs 60 pro mu ne var ses kartı yok ama efsane ses kasabiliyorum. oyunda duymayan çok insan var onlara bile info veriyorum. ama bende cloud2 ye geçmeyi düşünüyorum ama yakın zamaanda olmaya bilir. anca çok iyi indirim olursa belki.

xTURANN

80+ Silver
Ses kartı kulaklığın performansını iliklerine kadar hissetmeni sağlar.
Rampage R36 Drop kulaklık kullanıyorum, ses kartı 2 defa bozuldu farklı modelden gönderdiler. Daha iyi ses kartı olduğunu anladım çünkü kulaklığı eskiden %30 seviyesinde kullanıyorken şuan %20'de kullanıyorum, bassları sonuna kadar hissediyorum.
Kısacası ses kartı kulaklığın tüm performansını almanı sağlar. USB Bağlantısını takmadığında bazı özellikler devre dışı kalır, mesela 7.1 Tabii bu kulaklığa göre değişir..

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
atacan atmaca
anakartının ses kartı iyise problem yaşamazsın hocam ses kartı kötü olanlar için genelde ses kartı iyi olan anakartta kullanmayanlar var. genelde ses kartları 7,1 için ama fps oyunlarında 7,1 kullanan duymadım en pahalı kulaklıklarda bile.

bende hs50 pro mu hs 60 pro mu ne var ses kartı yok ama efsane ses kasabiliyorum. oyunda duymayan çok insan var onlara bile info veriyorum. ama bende cloud2 ye geçmeyi düşünüyorum ama yakın zamaanda olmaya bilir. anca çok iyi indirim olursa belki.
7.1 ile ses kasın bir kere sonra tekrar konuşalım. Çok fazla var kullanan :ROFLMAO:

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Furkan
7.1 ile ses kasın bir kere sonra tekrar konuşalım. Çok fazla var kullanan :ROFLMAO:
sana söyle diyim hocam tr de pro oyuncularda bunu söylüyor yabancı forumlarda ve yabancı pro oyuncularda söylüyor git araştır 7,1 kullanan çok çok az var. dikkat et çoğu hyperx cloud2 ve logitech g pro x kullanıyor ve 7,1 kullanınca ses karışıyor sterio en iyi ses kasma diyolar 7,1 genelde müzik ve hikayeli oyunlarda v.s kullanılıyor

araştırmadan söylemiyorum bunları bizzat pro oyunculardan duydum + olarak wtcn ve mitrainde bunu söylüyor çoğu kişi yani mitrainin bununla ilgili videosu bile var

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
atacan atmaca
sana söyle diyim hocam tr de pro oyuncularda bunu söylüyor yabancı forumlarda ve yabancı pro oyuncularda söylüyor git araştır 7,1 kullanan çok çok az var. dikkat et çoğu hyperx cloud2 ve logitech g pro x kullanıyor ve 7,1 kullanınca ses karışıyor sterio en iyi ses kasma diyolar 7,1 genelde müzik ve hikayeli oyunlarda v.s kullanılıyor

araştırmadan söylemiyorum bunları bizzat pro oyunculardan duydum + olarak wtcn ve mitrainde bunu söylüyor çoğu kişi yani mitrainin bununla ilgili videosu bile var
Doğrudur, 10 senedir logitech kulaklık kullanırım son 3 kulaklığım sırasıyla g930,933ve tekrar 933 hepsinde aynı kronik hatalar gıcırtı sorunları yazılımla arada sürekli kopukluk ve bağlantı problemleri o yüzden logitech kulaklık markasına çok nefret doluyum ama 7.1i harika cs:goda globale çıkarken de valoratta diaya kasarken de hep 7.1 açıktı alışkanlıkla alakalı sanırım pro oyuncular daha iyi tecrübe sunar tabi. Ben de kulaklık arıyorum ve logiteche karşı oluşmuş önyargım yüzünden kulaklık seçemiyorum g pro x sence sorun çıkartacak bir ürün mü?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Furkan
Doğrudur, 10 senedir logitech kulaklık kullanırım son 3 kulaklığım sırasıyla g930,933ve tekrar 933 hepsinde aynı kronik hatalar gıcırtı sorunları yazılımla arada sürekli kopukluk ve bağlantı problemleri o yüzden logitech kulaklık markasına çok nefret doluyum ama 7.1i harika cs:goda globale çıkarken de valoratta diaya kasarken de hep 7.1 açıktı alışkanlıkla alakalı sanırım pro oyuncular daha iyi tecrübe sunar tabi. Ben de kulaklık arıyorum ve logiteche karşı oluşmuş önyargım yüzünden kulaklık seçemiyorum g pro x sence sorun çıkartacak bir ürün mü?
sana şöyle diyim piyasada pro oyuncuların kullandığı en çok hyperx cloud2 wireless veya düzü bide logitech g pro x veya wireless olan kullanılıyor. ama logiteche güvenmiyorsan cloud2 al fps oyunlarında top nokte :D wireless olanı daha güzel ama cloud2 kabloluda çok iyi zaten aynı ama wireless olanının bassları biraz daha gelişmiş bide wireless olduğundan dolayı öyle cloud2 kullanan çok fazla kişi var forumdada normal yayıncı v.s olandada herkes memnun sadece yazılımı yok diye biliyorum. onada kimisi gerek olmuyor zaten yeterli diyen var yurt dışındada equalizer apo diyemiydi başka bişe mi bi ekolayzer programıyla ayarçekip kullanıyolar. ama çoğu kişi programsızda yeterli olduğunu söylüyor. zaten ses kartıyla beraber geldiği için. bende ilerde cloud2 düşünüyorum. bugun logitech g pro superlight aldım indirimdeydi bugun 12 gibi bitecek kulaklık hyperx cloud2 düşünüyorum. yüksek ihtimal belki düşük ihtimal logitech g prox de alabilirim oda mouse ile aynı program kullanıyolar diye belki oda yoksa almayabilebilirim oda çok iyi bir indirim gelirse yani yoksa her türlü cloud2 bence.

Top Bottom