7.1 ile ses kasın bir kere sonra tekrar konuşalım. Çok fazla var kullanananakartının ses kartı iyise problem yaşamazsın hocam ses kartı kötü olanlar için genelde ses kartı iyi olan anakartta kullanmayanlar var. genelde ses kartları 7,1 için ama fps oyunlarında 7,1 kullanan duymadım en pahalı kulaklıklarda bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende hs50 pro mu hs 60 pro mu ne var ses kartı yok ama efsane ses kasabiliyorum. oyunda duymayan çok insan var onlara bile info veriyorum. ama bende cloud2 ye geçmeyi düşünüyorum ama yakın zamaanda olmaya bilir. anca çok iyi indirim olursa belki.
sana söyle diyim hocam tr de pro oyuncularda bunu söylüyor yabancı forumlarda ve yabancı pro oyuncularda söylüyor git araştır 7,1 kullanan çok çok az var. dikkat et çoğu hyperx cloud2 ve logitech g pro x kullanıyor ve 7,1 kullanınca ses karışıyor sterio en iyi ses kasma diyolar 7,1 genelde müzik ve hikayeli oyunlarda v.s kullanılıyor7.1 ile ses kasın bir kere sonra tekrar konuşalım. Çok fazla var kullanan![]()
Doğrudur, 10 senedir logitech kulaklık kullanırım son 3 kulaklığım sırasıyla g930,933ve tekrar 933 hepsinde aynı kronik hatalar gıcırtı sorunları yazılımla arada sürekli kopukluk ve bağlantı problemleri o yüzden logitech kulaklık markasına çok nefret doluyum ama 7.1i harika cs:goda globale çıkarken de valoratta diaya kasarken de hep 7.1 açıktı alışkanlıkla alakalı sanırım pro oyuncular daha iyi tecrübe sunar tabi. Ben de kulaklık arıyorum ve logiteche karşı oluşmuş önyargım yüzünden kulaklık seçemiyorum g pro x sence sorun çıkartacak bir ürün mü?sana söyle diyim hocam tr de pro oyuncularda bunu söylüyor yabancı forumlarda ve yabancı pro oyuncularda söylüyor git araştır 7,1 kullanan çok çok az var. dikkat et çoğu hyperx cloud2 ve logitech g pro x kullanıyor ve 7,1 kullanınca ses karışıyor sterio en iyi ses kasma diyolar 7,1 genelde müzik ve hikayeli oyunlarda v.s kullanılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
araştırmadan söylemiyorum bunları bizzat pro oyunculardan duydum + olarak wtcn ve mitrainde bunu söylüyor çoğu kişi yani mitrainin bununla ilgili videosu bile var
sana şöyle diyim piyasada pro oyuncuların kullandığı en çok hyperx cloud2 wireless veya düzü bide logitech g pro x veya wireless olan kullanılıyor. ama logiteche güvenmiyorsan cloud2 al fps oyunlarında top nokteDoğrudur, 10 senedir logitech kulaklık kullanırım son 3 kulaklığım sırasıyla g930,933ve tekrar 933 hepsinde aynı kronik hatalar gıcırtı sorunları yazılımla arada sürekli kopukluk ve bağlantı problemleri o yüzden logitech kulaklık markasına çok nefret doluyum ama 7.1i harika cs:goda globale çıkarken de valoratta diaya kasarken de hep 7.1 açıktı alışkanlıkla alakalı sanırım pro oyuncular daha iyi tecrübe sunar tabi. Ben de kulaklık arıyorum ve logiteche karşı oluşmuş önyargım yüzünden kulaklık seçemiyorum g pro x sence sorun çıkartacak bir ürün mü?