Neler Yeni

gaming laptop monitör

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
akın kurt
ben gaming laptop alıp valorant gibi oyunlar oynamak istiyorum fakat ekran küçük gelir diye bi endişem var onun için ayrı bi mesela laptop 144hz ise 144hz bi monitör alıp ona bağlayıp oynarsam sıkıntı çıkarır mı veya gecikme olur mu fps oyunlarında en çok sorun olan şey gecikme benim için yani herhangi bir sorun çıkarır mı

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
laptop isterse 60hz olsun taktığınız monitörün hz si ve ms ini görürsünüz 60hz li laptop alıp 144 hz 1ms monitör alıp kullanan çok var hiçbir gecikme olmaz yani ekstra

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Hiçbir sorun olmaz sadece laptopun çıkışlarına dikkat et Display Port çıkışı varsa sıkıntı yok ama eğer sadecee hdmi varsa 1080p 144hz üstünde görüntü alamazsın 165hz bile olmaz yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde type-c üzerinden görüntü verebilen modeller var ama o konuda bilgim yok araştırmanı öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
akın kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir sorun olmaz sadece laptopun çıkışlarına dikkat et Display Port çıkışı varsa sıkıntı yok ama eğer sadecee hdmi varsa 1080p 144hz üstünde görüntü alamazsın 165hz bile olmaz yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde type-c üzerinden görüntü verebilen modeller var ama o konuda bilgim yok araştırmanı öneririm
display port gibi şeyleri bilmiyorum fakat gaming laptop alırken o özelliğe nerden bakabilirim

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,714
İsim
Oozdmrsm
display port gibi şeyleri bilmiyorum fakat gaming laptop alırken o özelliğe nerden bakabilirim
hocam mesela bu modelde type-c ve hdmı çıkışı mevcut. Alacağın laptopun görüntülerine bakıp anlayabilirsin olup olmadığını

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
akın kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam mesela bu modelde type-c ve hdmı çıkışı mevcut. Alacağın laptopun görüntülerine bakıp anlayabilirsin olup olmadığını
hdmi displkay port dönüştürücü gibi kablolar var mı ona göre mesela alıp yapsam

Top Bottom