kavankadiz
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
kankam üni icin lazım o yüzden laptop ama excalibur teknik servis ve kasa kalitesi dandirik gibi geliyor sağol yinedemerhaba bence excalibur bakabilriins sogutması cidden iyi onun dısında monsterın tam 13kya 3060 lı modeli var bakabilriisn ama tabi 13k ya daha performanslı masaüstü alınabilir
monsterin bu modellerinde düşük fps sorunu var ısınmasına pek bakmadım ama aynı monster markasının rtx 2060lı modellerin bile![]()
Tulpar T7 V20.3 17,3" Oyun Bilgisayarı
Tulpar T7 V20.3 17,3" Gaming Laptop, i7-10750H işlemcisine eşlik eden NVIDIA RTX 3060 ekran kartıyla yeni nesil oyunlarda kusursuz deneyim vadediyor.www.monsternotebook.com.tr
Bunu önerebilirim
excalibur bildiğim kadarı ile monsterden bile daha kötü olarak görülüyor gerek malzeme kalitesi gerek soğutmasından dolayı.merhaba bence excalibur bakabilriins sogutması cidden iyi onun dısında monsterın tam 13kya 3060 lı modeli var bakabilriisn ama tabi 13k ya daha performanslı masaüstü alınabilir
kanka 256gb ssd bana aşırı fazla geldi daha az depolama alanla pc yok mu?sakın excalibur ve monster alma. Hem çok ısınıyorlar hemde malzeme kalitesi çok kötü
bu önerdiğim laptopu alabilirisn :
Yükse bütçeye excalibur ve monster alinmaz msi veya asus alhem gaming(sıcaklık ve yüksek fpsler) hem de okul(üniversite icin) bakımından beni uzun yıllar gotürebilecek ve
yüzümü kara cıkarmayacak bir laptop arıyorum bütcem 13k şimdiden yardımlar icin teşekkürler
kanka bütceme uygun marka model vererek yazar mısınYükse bütçeye excalibur ve monster alinmaz msi veya asus al
sonra kendin takarsınkanka 256gb ssd bana aşırı fazla geldi daha az depolama alanla pc yok mu?