Öneri Gaming Laptop Önerileri

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
13000
hem gaming(sıcaklık ve yüksek fpsler) hem de okul(üniversite icin) bakımından beni uzun yıllar gotürebilecek ve
yüzümü kara cıkarmayacak bir laptop arıyorum bütcem 13k şimdiden yardımlar icin teşekkürler

merhaba bence excalibur bakabilriins sogutması cidden iyi onun dısında monsterın tam 13kya 3060 lı modeli var bakabilriisn ama tabi 13k ya daha performanslı masaüstü alınabilir

merhaba bence excalibur bakabilriins sogutması cidden iyi onun dısında monsterın tam 13kya 3060 lı modeli var bakabilriisn ama tabi 13k ya daha performanslı masaüstü alınabilir
kankam üni icin lazım o yüzden laptop ama excalibur teknik servis ve kasa kalitesi dandirik gibi geliyor sağol yinede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu önerebilirim
monsterin bu modellerinde düşük fps sorunu var ısınmasına pek bakmadım ama aynı monster markasının rtx 2060lı modellerin bile
daha fazla fps verdiğini biliyorum o yüzden monster alıcak olsam bile büyük ihtimalle monster t5 19,2 mi ne vardı onu beklerim

Monster ve excalibur harici tüm hepsi uygundur

excalibur bildiğim kadarı ile monsterden bile daha kötü olarak görülüyor gerek malzeme kalitesi gerek soğutmasından dolayı.

hem gaming(sıcaklık ve yüksek fpsler) hem de okul(üniversite icin) bakımından beni uzun yıllar gotürebilecek ve
yüzümü kara cıkarmayacak bir laptop arıyorum bütcem 13k şimdiden yardımlar icin teşekkürler

Yükse bütçeye excalibur ve monster alinmaz msi veya asus al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,883
Üyeler
190,115
Son üye
BlazeJohnny01
Geri