Neler Yeni

Gaming laptop önerisi

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Qwerty1029384756
doğru değil zaten bende kesinlikle size katılıyorum bu konuda ama bu forumdada gördüm bir kaç arkadaşımızda bu cihazı sizin gibi alıp bu sorunları yaşadıktan sonra doa raporu alıp cihazın iadesini kısa bir sürede vermişti hp sizde neden böyle bir durum oldu anlayamadım
Bilmiyorum şuan iade merkezine ulaşamıyorum bile THH başvurdum.

ozzee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozan Özkaya
evet hocam basit işlemler evde siz bile kendiniz yapabilirsiniz 10 dklık bir youtube videosu izleyerek ve hplerde cihaza zarar vermediğiniz sürece garanti dışına cıkmıyor cihaz buda güzel bir yanı evde kendiniz yapabilmeniz açısından
ssd soğutucus sığar mı sizce veya lazım olur mu

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Tuna
ssd soğutucus sığar mı sizce veya lazım olur mu
hocam bu cihazda yanlış hatırlamıyorsam tek ssd slotu var onun üzerinde zaten soğutucu var eğer ssd yükseltmek isterseniz içindekini çıkarmak zorundasınız ama 128 gb kadar destekleyen 2 tane ram slotu var rahatça ram yükseltmenizi yapabilirsiniz

ozzee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozan Özkaya
hocam bu cihazda yanlış hatırlamıyorsam tek ssd slotu var onun üzerinde zaten soğutucu var eğer ssd yükseltmek isterseniz içindekini çıkarmak zorundasınız ama 128 gb kadar destekleyen 2 tane ram slotu var rahatça ram yükseltmenizi yapabilirsiniz
doğrusu eski laptobum çok ısınıyordu üstüne ben temizliğini aksatınca yandı bu sefer öyle olmasın diye sordum

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Tuna
doğrusu eski laptobum çok ısınıyordu üstüne ben temizliğini aksatınca yandı bu sefer öyle olmasın diye sordum
Benim önceki laptopum tuf a15 2022 modeldi 3 ayda bir temizliğini yapmama rağmen sadece valorant gibi hafif bir oyunu oynarken anakartı yandı yani birazda şans işi o hocam

ozzee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozan Özkaya
Benim önceki laptopum tuf a15 2022 modeldi 3 ayda bir temizliğini yapmama rağmen sadece valorant gibi hafif bir oyunu oynarken anakartı yandı yani birazda şans işi o hocam
şahsen bidaha böyle bir şey yaşarsam bidaha bilgisayar alamam bu yüzden ne önlem alınabiliyorsa almak istiyorum önerdiğiniz bir şey var mıdır işte laptop soğutucu olsun başka bir şey olsun

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Tuna
şahsen bidaha böyle bir şey yaşarsam bidaha bilgisayar alamam bu yüzden ne önlem alınabiliyorsa almak istiyorum önerdiğiniz bir şey var mıdır işte laptop soğutucu olsun başka bir şey olsun
altını yüksekte tutun daima 3-6 ay arasında icini acın bi tozunu alın bakımını yapın bilmediğiniz yazılımları indirmeyin onun dışında bir şey yapmanıza gerek yok

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Qwerty1029384756
Attığım model alınabilir kendim kullanıyorum cidden iyi bir model.

ozzee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozan Özkaya
altını yüksekte tutun daima 3-6 ay arasında icini acın bi tozunu alın bakımını yapın bilmediğiniz yazılımları indirmeyin onun dışında bir şey yapmanıza gerek yok
altını nasıl yükseltebilirim her türlü koyduğum yerde altı kapanmıyacak mıdır

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Tuna
IMG_0373.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna benzer bişi işinizi görücektir hocam

Dahası